Sy håndværker søges.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Vi søger en ny medarbejder - Mogens Clausen & Co. ApS er en lille virksomhed med få ansatte. Det er ikke en systue men et værksted med håndværkere.

Kort fortalt – Vi syer alt andet end tøj og vi er ikke bange for at sige ja til nye opgaver.

Vi løser mange forskellige opgaver, Både store og små og for private og erhvervskunder. Vi reparerer eks. telte og kalecher med eftersyninger, nye lynlåse, vinduer m.m. Vi fremstiller nyt som solsejl, læskærme, div. hætter, hynder, special telte. Vi laver alt det, der ikke kan købes som en standard vare. Se evt. mere på www.mcogco.dk

Du må meget gerne være uddannet, eller have erfaring som enten Skrædder, Sejlmager, Sadelmager eller Syerske. Som minimum forlanger vi en vis portion gåpåmod ☺ Da vi syer bestilte opgave til vores kunder, er det vigtigt, at det vi afleverer, er pænt. Derfor er det nødvendigt med syerfaring og allerhelst på industrisymaskiner.

Det er en fordel du er kreativ og fleksibel i forhold til arbejdsopgaver. Ingen arbejdsdage ligner hinanden. Det er ikke samlebåndsarbejde men individuelle opgaver. Med tiden skal du være i stand til at løse og sy forskellige opgaver selvstændigt. Herefter bliver der mulighed for selv at planlægge din arbejdsdag.

Du skal være en stabil medarbejder, vi kan regne med. Da vi kun er få ansatte, er vi meget afhængige af hinanden.

Du må ikke være for ambitiøs. Da vi er en lille virksomhed, kan vi ikke tilbyde forfremmelser og lederstillinger. I stedet kan vi tilbyde en hyggelig og kreativ arbejdsplads med mulighed for ansættelse de næste mange år.

Da vi alle i større eller mindre grad, har kontakt med vores kunder, skal du kunne læse og skrive og snakke dansk.

Vi kræver personlig aflevering af CV og evt. ansøgning. Så kan du samtidig se det værksted der kan blive din kommende arbejdsplads. Kom forbi i vores åbningstid gerne torsdag mellem 8.00 – 17.00 eller fredag mellem 8.00 – 13.00.

Ansøgninger kun tilsendt på mail bliver IKKE taget i betragtning.

Note: Vi har en værkstedshund – Bella. Hun gø’r, men hun bider ikke.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Nørresundby
  • Onsdag den 08. februar 2023

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Nibe

    Vi søger lige nu fleksible medarbejdere til vikariat ved Rokkedahl. Dine arbejdsopgaver vil primært være i Rokkedahls produktion, hvor du vil skulle veje og pakke kyllingekød i bakker, lave oph..
    • Bygningsarbejder
    • Nibe
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Vinderup

    Vil du arbejde med produktion af asfalt, kørsel med læssemaskine og vedligeholdelse af fabrik, bygninger, plads og materiel? Og vil du være en del af et team med et stærkt sammenhold? Vi søger..
    • Bygningsarbejder
    • Vinderup
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Løgstør

    Har du erfaring fra plastindustrien, er det dig, vi søger til en virksomhed i Løgstør. Det kan være fra almindeligt produktionsarbejde til, at du har arbejdet med ekstrudering eller plastsvejsning..
    • Bygningsarbejder
    • Løgstør
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Løgstør

    Har du erfaring inden for produktionsarbejde og kunne tænke dig at arbejde som operatør på en produktionslinje? Du vil stå for at lave fjernvarmerør i tilpassede længder og løbende sikre kvaliteten..
    • Bygningsarbejder
    • Løgstør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1