Production Engineer til PTA

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skive

Kan du videreudvikle vores SCM og produktion endnu mere?

Som Production Engineer er din hovedfunktion at supportere driften samt gennemføre projekter inden for produktionen. Du sikrer, at forudsætningerne er på plads for at produktionen kan afvikles som planlagt, samtidig med at Dantherms takt- og produktionsprincipper efterleves.
Du indgår i et driftsteam med dedikerede medarbejdere fra hhv. planlægning og produktion. Driftsteamet har til opgave at koordinere indsatsen på montagebåndene/i produktionen, fjerne driftsudfordringer løbende samt identificere og implementere optimeringstiltag. Som Production Engineer afdækker og implementerer du optimeringstiltag inden for SCM og produktionen, herunder lager, vareflow og ERP-systemer. Du brænder for at udnytte teknologier og udstyr fuldt ud, så fremstillingsprisen minimeres. Du deltager i NPI-projekter, hvor du medvirker til, at nye produkter implementeres effektivt i produktionen, så tiden fra idé til frigivelse forkortes mest muligt. Du yder også vores organisation teknisk rådgivning, udfordrer vanetænkning og videreudvikler teknologier og knowhow inden for produktionen.

Din baggrund
Du er uddannet Ingeniør, Maskinmester eller alternativt Produktionsteknolog. Som person er du fleksibel, robust, systematisk og kan bevare et godt overblik i pressede situationer. Du udviser gode samarbejds- og kommunikationsevner og formår at arbejde struktureret. Du taler og skriver dansk og engelsk flydende og arbejder ubesværet med såvel Office-pakke som ERP-systemer. Kendskab til Dynamics AX/D365 er en fordel.

Dine primære opgaver:
  • Supportere driften og gennemføre projekter inden for produktionen
  • Foretage dataopsamling, vurdere og analysere data fra målstyring/tavler med fokus på SQDPM for efterfølgende at identificere og implementere løbende forbedringer af båndets/driftens resultater sammen med driftsteamet
  • Deltage i NPI-projekter for at sikre effektiv implementering af nye produkter i produktionen
  • Teknisk rådgivning til organisationen
  • Videreudvikling samt implementering af ny teknologi hvor det giver mening


Vi tilbyder
Dantherm lægger vægt på balance, ansvarlighed og udvikling. Balance mellem arbejde og fritid fordi det øger arbejds- og livsglæden – og dermed produktiviteten – hos den enkelte. Derfor har vi fx en fleksibel indstilling til arbejdstider under hensyntagen til arbejdsopgaver. Ansvarlighed i forhold til at ansætte medarbejdere med særlige behov og tilbud om seniornedtrapningsordninger, fordi vi ser diversitet på arbejdspladsen som en styrke. Men også ansvarlighed over for miljøet, fordi vi udvikler produkter med det sigte, at de skal være mere energieffektive end alternativet. Og udvikling i form af faste, årlige medarbejderudviklingssamtaler kombineret med tilbud om relevant efteruddannelse, så du hele tiden dygtiggør dig selv til din egen og vores fordel.

Vores aktive personaleforening skaber sammenhold på tværs af faggrupper og arrangerer fx fastelavnsfester, sommerfester og deltagelse i motionsløb og meget andet. Kantinen serverer både kolde og varme frokostretter til fornuftige priser. Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke, som bl.a. omfatter en god pensionsordning med sundhedsforsikring og mulighed for bonus.

Lyder det som noget for dig?
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Vi inviterer løbende til samtaler, så upload din ansøgning og CV allerede i dag.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Skive.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Skive
  • Søndag den 05. marts 2023

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Viborg

    Har du en håndværksmæssig baggrund fra metalbranchen, og vil du være med til procesoptimering af produktionen, samtidig med at du får teknisk indsigt i komponenter til mange forskellige industrier?.
    • Bygningsarbejder
    • Viborg
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Midtjylland

    Job i stor virksomhed med udviklingsmulighederAbena, Aabenraa søger i øjeblikket nogle friske medarbejdere, som holder af fysisk arbejde og er klar på at tage fat. Det er en fordel med erfaring med..
    • Bygningsarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Midtjylland

    JobbetTil vores kunde i Barrit, nær Juelsminde, leder vi efter dig, som har erfaring med kantbukning og generelt produktionsarbejde.Vi ser gerne at du har erfaring fra lignende stilling - dermed er..
    • Bygningsarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Herning

    PostNord søger produktionsmedarbejder til Pakketerminal Herning på deltid aftenBliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, som sorterer pakker med noget af .
    • Bygningsarbejder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Skive

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Skive over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 6
31. marts 2024 6
30. marts 2024 6
29. marts 2024 6