Praktikanter til [xxxxx], Forsyning og anlæg, Storkøbenhavn, Efterår 2023

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

-- Ansøgningsfrist: 12-07-2023 - Søborg

Praktikanter til NCC, Forsyning og anlæg, Storkøbenhavn, Efterår 2023


Er du en af vores kommende byggekoordinator-, ingeniør- eller konstruktørpraktikanter i Storkøbenhavn? Så har du muligheden for at prøve kræfter med entreprise- og projektledelse, samt egenproduktion. Du vil få hands-on erfaring på et spændende projekt med de forskellige faser i vores projekter og vil stifte bekendtskab med ledelse, økonomi og tilbud. Du vil kort sagt få afprøvet, hvad det vil sige både at være på kontoret og ude i produktionen.

Som praktikant i NCC Forsyning og anlæg vil du opleve en varieret hverdag, hvor du kommer til at stifte bekendtskab med anlægsbranchen på flere fronter. Du vil blandt andet arbejde med trafikhåndtering i byområder med tæt trafik, koordinering med bygherre, kommuner og tredjepart, tidsplanlægning, sikkerhed, kvalitetssikring samt blive en del af den daglige produktion. Du vil lære at styre projekter og holde fremdrift.

Du vil også blive inddraget i afdelingens møder og aktiviteter og vil få et tæt og lærerigt samarbejde med både funktionærer og håndværkere. Du vil indgå som en vigtig del af vores stærke team sammensat af erfarne og yngre medarbejdere, og du vil få ansvar, men også sparring, hvor du har behov.

Vi søger en praktikant til efteråret 2023:

Renovering af fortov, cykelsti og veje.

Projektet omhandler genopretning af en af Københavns kommunes mange veje. NCC står for alt i kontrakten som entreprenør herunder projektgranskning, byggemøder, myndighedsbehandling, trafikomlægninger og alt under udførsel. På udførselsdelen foretager vi opbrydning af eksisterende belægninger, opbygning og etablering af nyt fortov, cykelsti og vejbane.
Økonomi er en stor del af entreprenørarbejdet; du vil derfor også deltage i økonomimøder og være med til at tænke optimeringer ind i udførelsen. Som praktikant på projektet vil du komme rundt om alle faserne i projektet og vil i den grad stifte bekendtskab med ledelse i marken.

Starten på din karriere

Det er vigtigt for os, at din praktiktid bliver både udfordrende og spændende. Når du starter, udarbejder vi derfor din læringsplan sammen, og vi lytter gerne til dine idéer og ønsker.

”Jeg fik en varm velkomst, og mine kollegaer er super hjælpsomme. De vil gerne lære fra sig, og de vil hellere end gerne inddrage mig i møder og samtaler. Her er ingen dumme spørgsmål,og du kan være med til stort set alt. Det, synes jeg, er megafedt”

Mikkel, tidligere praktikant i NCC.

Det er vores erfaring, at du i dit praktikforløb vil lære en masse om dig selv og det at være entreprenør og dermed finde ud af, hvor i branchen du føler dig mest hjemme. Og hvem ved… måske fortsætter du din ansættelse som studentermedhjælper efter endt praktikophold og senere en fastansættelse – det ser vi i hvert fald ofte.

”Som praktikant hos NCC i Civil Engineering er der altid en masse spændende opgaver som skal løses. Hos NCC er man ikke "bare den næste nye praktikant", men man vil hurtigt opleve at man bliver set som en af medarbejderne, og derfor kommer man hurtigt ind i det gode fællesskab der er.”

Jonathan, tidligere praktikant i NCC

Vi leder efter dig, der:

  • er studerende på en ingeniør- eller konstruktøruddannelse – har du også en håndværksmæssig baggrund, er det en fordel, men ikke et krav
  • brænder for digitalisering ved anlægsarbejde
  • er klar til at kaste dig ud i en stejl læringskurve og samarbejde med mange forskellige fagligheder
  • har en god portion gennemslagskraft.

Vil du prøve din viden af hos os?
Så send os din ansøgning med CV her. Vi holder løbende samtaler, så skynd dig.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Produktionschef Mads Jørgensen på +45 60 92 57 53

Kontakt:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Søborg
  • Onsdag den 12. juli 2023

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at sætte danske produktionsvirksomheder på dagsordenen via spændende artikler og indslag på de sociale medier, og har du en skarp pen og interesse for dansk erhvervsliv? Så er stillingen som kommunikations-student i DI Produktion lige noget for dig! Hvem er vi?
    • Bygningsarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Brøndby

    PostNord Søger produktionsmedarbejder til Pakketerminal Brøndby - Nathold til mandags- og fredagsvagter Bliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, som sort..
    • Bygningsarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Ballerup

    Do you have experience with data management, production data analysis and databases? Do you like to take part in the ownership of data management in a data-driven production set-up by maintaining a..
    • Bygningsarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Ballerup

    Bygningsarbejder søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Bygningsarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2