Tekniker til industrivaskeri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Til Danmarks største industrielle vaskeri i Hillerød, søger vi en dygtig tekniker, der kan arbejde selvstændigt og motiveres af forskelligartede teknikopgaver.

Som tekniker vil du med reference til vores tekniske chef og i samarbejde med dine 7 kollegaer have ansvaret for vedligeholdelse og reparationer af alt vores produktionsudstyr, som bl.a. består af vaskemaskiner, vaskerør, gasdrevne tørretumblere, rullegader, frottéhåndklæde foldemaskiner og conveyor anlæg. Kompetencerne i det samlede tekniske team er fagligt meget brede idet vi både arbejder med pneumatik, dampanlæg, el, automation, styring, VVS, hydraulik og smedeopgaver m.m.

Vi tilbyder et spændende job i en professionel virksomhed med høje standarder for den daglige drift i vaskeriet, hvor der er fokus på fortsat efteruddannelse af vores teknikere. Med reference til den tekniske chef, bliver du en del af afdelingens samlede team, hvor vores daglige succes er helt afhængig af at alle maskinerne kører. Du får derfor, sammen med dine kollegaer i teknisk afdeling, en nøglerolle for at vi lykkes med vores daglige produktionsmål. Dette kommer til at ske gennem såvel akutte indsatser som planlagt vedligehold af den samle maskinpark, og vi er pt ved at implementere et moderne vedligeholdelsessystem og arbejder dermed kontinuerligt med at styrke vores proaktive vedligehold. Dine opgaver planlægger du i samarbejde med den tekniske chef og/eller produktionsledelsen.

I afdelingen er der en venlig og uformel omgangstone og du vil opleve en arbejdsplads med stort fokus på et godt arbejdsmiljø.

Hvad er jobbet, og hvem er vi?

Som tekniker kommer du til at arbejde med en bred pallette af tekniske opgaver, som fagligt spænder meget vidt, men som vi selvfølgelig forsøger at tilpasse netop dine kompetencer.

Du får bl.a. det daglige ansvar for at sikre, at vores maskiner og installationer fungerer optimalt. Med til jobbet følger bestilling af reservedele og koordinering med leverandører til den tekniske afdeling, i samarbejde med vores tekniske chef.

Dine primære opgaver/ansvarsområder bliver:

  • Forebyggende vedligeholdelse af maskinparken.
  • Udføre såvel planlagte som akutte reparationer.
  • Koordinere brug af eksterne specialister/konsulenter.
  • Deltage i implementering af nyt vedligeholdelsessystem og den fremadrettede tilpasning af dette.

Vi forventer, at du:

  • Har en faglig uddannelse som f.eks. smed, maskinarbejder, elektriker, mekaniker, automatiktekniker eller tilsvarende relevant baggrund og erfaring.
  • Trives i et job hvor ikke 2 dage er ens.
  • Har interesse og flair for lidt af hvert inden for damp, pneumatik, hydraulik, el, mekanik, vand flow, PLC-styring og IT.
  • Har en serviceminded og imødekommende tilgang til opgaverne og operatørerne.
  • Er erfaren bruger af Office-pakken.

Vi arbejder i 2 skift dag/aften. Arbejdstiden er på 37 timer/uge, og du vil indgå i en dag/aften turnusordning ligesom at der kan forekomme weekend arbejde.

Vi tilbyder dig…

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en innovativ og bæredygtig service- og logistikvirksomhed.

Som medarbejder hos os bliver du en del af et uformelt og socialt miljø, hvor omgangstonen er imødekommende og professionel, og hvor vi sætter en ære i at høre dine idéer og bidrage til din fortsatte personlige og faglige udvikling. Du vil komme til at arbejde sammen med engagerede og kompetente kolleger i et dynamisk og til tider travlt miljø, hvor vi står sammen for at give kunderne de bedste serviceoplevelser og opnå de bedste resultater til gavn for virksomheden.

Helt konkret tilbyder vi:

  • Fuldtidsstilling
  • Løn efter kvalifikationer / konkurrencedygtig lønpakke
  • Pensionsordning og sundhedssikring
  • Telefon
  • Kurser og kompetenceudvikling
  • Engagerende og kompetente kollegaer
  • Et dynamisk miljø hvor ikke 2 dage er ens
  • Gode udviklingsmuligheder og grundig oplæring
  • Et job, som du i høj grad har mulighed for selv at præge

Mød dine kommende kollegaer her og hør, hvorfor de er glade for at arbejde hos Elis: https://dk.elis.com/da/koncern/bliv-ansat-hos-os/jobs-0

Ansættelsesvilkår, ansøgningsfrist og -proces

Hvis du har spørgsmål vedrørende jobbet eller vores virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte Afdelingschef Pil Grønning på telefon: 23739458/ Mail: [email protected]

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest 07.04.2023.

Du bedes sende din ansøgning via mail: [email protected]

Vi ønsker jobbet besat hurtigst muligt, og afholder derfor løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Om Elis

Som medarbejder hos Elis bliver du en vigtig spiller i vores rolle som Danmarks førende tekstilserviceudbyder. Vi udlejer, vasker og leverer kvalitetstekstiler, måtter/mopper og fuldservicerede hygiejneløsninger til både store og små virksomheder. Vi udvikler hele tiden nye bæredygtige produkter og serviceløsninger uden at gå på kompromis med kvaliteten, og det sikrer os en miljøvenlig profil, der kommer alle til gode.

Hos Elis er vi stolte af at være den første verdensmål-certificeret virksomhed i verden, og derfor er miljø og bæredygtighed et centralt element i vores strategi. Dette kommer bl.a. til udtryk gennem vores cirkulære tekstiler og høje standarder for brug af sæbe i vores vaskeprocesser.

Med et ønske om at være den bedste arbejdsplads for vores medarbejdere, fokuserer vi løbende på at uddanne vores ledere til at kunne varetage både medarbejdernes og virksomhedens interesser. Vi ved nemlig, at god ledelse er afgørende for medarbejdernes arbejdsglæde og dermed virksomhedens resultater.
Vores fokus på ledelse har bl.a. resulteret i, at vi i 2019 investerede i vores egen interne lederuddannelse med vores værdier og 6 lederkompetencer i centrum: empatisk, anerkendende, nysgerrig, proaktiv, vedholdende og helhedsorienteret. Uddannelsen er obligatorisk for alle ledere, og vi bygger hele tiden videre på den. Du kan læse mere om vores lederuddannelse her: LederDNA uddannelse | Elis og Vores ledere kan spille hinanden bedre med tillid | ELIS

I vores CSR-rapport kan du læse mere om, hvem vi er som virksomhed og vores mange aktiviteter i forhold til at være en ansvarlig og eksemplarisk virksomhed med respekt for både miljø/bæredygtighed, medarbejdernes trivsel, kundernes oplevelser og virksomhedens resultater: https://dk.elis.com/da/csr

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Søborg
  • Fredag den 07. april 2023

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at sætte danske produktionsvirksomheder på dagsordenen via spændende artikler og indslag på de sociale medier, og har du en skarp pen og interesse for dansk erhvervsliv? Så er stillingen som kommunikations-student i DI Produktion lige noget for dig! Hvem er vi?
    • Bygningsarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i København S

    Job Description Vi mangler medarbejdere til sammenstøbning af elementer til København Vi skal bruge 2 til 3 mand til at hjælpe med at sammenstøbe elementer i København på et større projekt..
    • Bygningsarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i København

    JobbetTil Lakrids by Bülow søger vi en produktionsmedarbejder til natholdet, der skal være med til at producere Lakrids by Bülows produkter, og sikre den helt rette kvalitet af lakrids og dragé. Du..
    • Bygningsarbejder
    • København
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Ballerup

    Bygningsarbejder søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • Bygningsarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsarbejdere over tid

Dato Alle jobs som bygningsarbejdere
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2