Rekrutteringsfirma

Konstruktionsingeniører til bæredygtig betonleverandør i Aalborg – få forfinet dine faglige og personlige talenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vil du være en del af den grønne omstilling i byggebranchen og bidrage til fremtidens bæredygtige bygninger? Trives du med at se den direkte effekt af dit arbejde og føler du en tilfredsstillelse, når der kommer styr på den sidste detalje? Så er her en unik mulighed hos Leth Beton.

Grundet stor efterspørgsel på rådgivning og statikberegninger samt en fuld ordrebeholdning af elementer til bl.a. bæredygtigt hybridbyggeri, søger vi på vegne af Leth Beton to konstruktionsingeniører til deres afdeling i Aalborg. Ambitionen fra Leth Beton er fortsat at tilføre deres kunder den bedste værdi via den højeste kvalitet i projektering, fremstilling og montering af betonelementer. Hertil er ambitionen om en mere bæredygtig tilgang til byggebranchen blevet tilføjet, hvortil de søger flere dygtige konstruktionsingeniører til at løfte opgaven.

Om stillingen
Hos Leth Beton får du i høj grad mulighed for at omsætte dine personlige såvel som faglige færdigheder. Med din faglighed udfører du statikberegninger primært på vægge og får derfor et meget specifikt kendskab til bærende beton og ikke mindst letbetonkonstruktioner.

Som konstruktionsingeniør hos Leth Beton har du i samarbejde med tegnerne direkte kontakt til kunden/rådgiverne og selve ’byggeriet’, hvor man derfor har mulighed for at sætte sit præg på projekterne og beregningerne på et tidligt stadie. Du vil opleve en dynamisk hverdag, som kan veksle mellem kundekontakt og den mere hardcore beregningsdel. Som en naturlig del af samarbejdet med produktionen, vil du have dage, hvor du besøger produktionen i Bedsted for at koordinere og erfaringsudveksle samt se dine beregninger/tegninger blive til virkelighed.

Dine overordnede opgaver i stillingen:

  • Granske og analysere konstruktionsgrundlag samt udarbejde elementstatik på primært vægge.
  • Medvirke på forskellige interne udviklingsprojekter hvor ex. FEM-beregninger og simuleringer vil indgå.
  • Gennemskue de rådgivende ingeniørers forudsætninger til dimensioneringen af betonelementer.
  • Ansvar for egne opgaver og at projekter overholder deadlines i forhold til produktion og levering.
  • Koordinering og samarbejde med kunder og rådgivergruppen.
  • Samarbejde på tværs af organisationen med afdelinger såsom salg, tegnestue, produktion, montage og ikke mindst dokumentationsteam.
  • Medvirke til at sikre bæredygtigt byggeri og dokumentere byggeriet fra opstart til aflevering.
  • Medvirke på forskellige eksterne udviklingsprojekter i samarbejde med Betonelementforeningen.

I afdelingen kan du trække på sparring fra de andre erfarne ingeniører og tegnere. I løbet af de sidste år, hvor Aalborg-kontoret har eksisteret, er der blevet fokuseret på optimering af processer og digitalisering samt håndtering af kravene til fremtidens byggeri, hvilket du også vil få mulighed for at deltage i.

Hvordan er det at arbejde hos Leth Beton
Emilie Bonne Andersen, Civilingeniør konstruktion (Cand.polyt) beskriver det med følgende punkter:

  • Bred mulighed for at få masser af ansvar, føle sig vigtig og værdsat i de forskellige processer.
  • Man har egne sager, hvilket giver god mulighed for selvbestemmelse (også selvom man er nyansat og nyuddannet).
  • Ledelsen giver mulighed for god fleksibilitet som ansat (arbejdstider og hjemmearbejde).
  • Flad organisationsstruktur, som giver god kommunikation mellem medarbejder og ledelse, samt god kommunikation til Bedsted-afdelingen.
  • Generelt rigtig gode kollegaer, med god diversitet. Der er både plads til private og professionelle samtaler i hverdagen.

Din profil
Vi er på udkig efter en uddannet ingeniør (diplom eller kandidat), som ønsker at indgå i et homogent team, hvor man bliver set og hørt som menneske og fagperson. Leth Beton stiller ingen krav til antal års erfaring, men blot at du har mod på at videreudvikle dine kompetencer og kan se dig selv bidrage med solid arbejdskraft på de områder, hvor der kan optimeres.

Yderligere ser vi gerne følgende:

  • Du har et ønske om at udvikle dig selv og det team du indgår i.
  • Du har IT-værktøjskassen i orden inkl. fagrelateret software.
  • Du er på den ene side omhyggelig og har øje for detaljen, og på den anden side bevarer du det forkromede overblik.
  • Du er ambitiøs og sætter en ære i at agere proaktivt for at opnå resultater.
  • Du er tillidsvækkende og kan arbejde selvstændigt med egne projekter, men også indgå som medspiller i et team.
  • Du er en omgængelig kollega, der bidrager til den gode stemning i en travl hverdag

Om Leth Beton
Siden 1993 har Leth Beton A/S haft en ambition om at være leverandøren, der bedst tilfører værdi til sine kunder ved at have den højeste kvalitet i projektering, fremstilling og montering af betonelementer. I dag er også den grønne omstilling blevet implementeret i deres ambitioner, hvor fokus er på at sænke deres overordnede CO2-aftryk lige fra produktionen til montagen samt fokusere på optimal anvendelse af råmaterialer, hvor mere end 99% af alt affald (målt i tons) genbruges. Alle elementer designes og produceres specifikt til hvert byggeri, hvor Leth Beton har implementeret hybridbyggeri mellem træ og beton således, at de kan tilbyde et råhus med reduceret CO2 aftryk, optimal anvendelse af råvarer og en bygning, som har gode egenskaber, hvad angår indeklima.

Disse ambitioner ville ikke være en realitet uden virksomhedens ca. 230 medarbejdere fordelt mellem kontorerne i Bedsted Thy og Aalborg. Leth Beton prioriterer medarbejderne ved at skabe gode fysiske rammer, ved at værne om det psykiske arbejdsmiljø og ved at give medarbejderne indflydelse i det daglige arbejde. Der er en uformel omgangstone og god stemning på arbejdspladsen. Det skal være en daglig glæde for virksomhedens medarbejdere at komme på arbejde og der bliver praktiseret overskudsdeling til medarbejderne.

Leth Beton tilbyder
En plads på holdet i Aalborg, hvor du starter med sidemandsoplæring fra en erfaren kollega, der tager hånd om dig, og du kommer et par dage til Bedsted hvor du ser produktionen, så du bliver bekendt med de forskellige stationer og processer. Du får en attraktiv lønpakke, der passer til dine kvalifikationer og erfaring. Holdet i Aalborg er selvkørende og alle refererer til den ledende ingeniør 

Læs mere på www.lethbeton.dk eller se deres LinkedIn nyheder her.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
27. april 2024 53
26. april 2024 55
25. april 2024 56
24. april 2024 58
23. april 2024 59
22. april 2024 58
21. april 2024 59
20. april 2024 59
19. april 2024 58
18. april 2024 60
17. april 2024 57
16. april 2024 58
15. april 2024 57
14. april 2024 59
13. april 2024 59
12. april 2024 61
11. april 2024 61
10. april 2024 61
9. april 2024 60
8. april 2024 62
7. april 2024 63
6. april 2024 60
5. april 2024 59
4. april 2024 66
3. april 2024 67
2. april 2024 70
1. april 2024 73
31. marts 2024 76
30. marts 2024 73
29. marts 2024 72
28. marts 2024 73