Projekteringsleder - Odense til AG GRUPPEN

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Virksomhed:

AG GRUPPEN er en ejendomsudviklings virksomhed med egen byggeorganisation, som har opført kvalitetsbyggeri over hele landet i mere end 35 år. Hos AG GRUPPEN udvikles byggeprojekter i samarbejde med arkitektfirmaer, investorer og brugere der med byggeriets arkitektur og funktionalitet skaber attraktive boliger og erhvervsbyggeri. Byggerierne udføres af underentreprenører og styres af AG GRUPPENs projekt- og byggeledelse der er placeret på byggepladsen under hele byggeriet. Blandt kunderne finder man de danske pensionskasser og store private ejendomsselskaber. AG GRUPPEN har base i Odense og kontor i København og Aarhus. Der er i dag ca. 74 medarbejdere beskæftiget, primært ingeniører, konstruktører byggeteknikere og funktionærer. Læs mere om virksomheden på www.aggruppen.dk

Jobbet:

Som projekteringsleder får du ansvar for at drive projekterings processen på udvalgte projekter, og indgår i et dynamisk samarbejde med bl.a. projektudviklere og projektchefer og ikke mindst kalkulation/indkøbsafdelingen. Du vil referere til projekteringschefen og indgå i en matrixorganisation, hvor projektreferencen på det enkelte projekt er projektchefen.

Du er med på projekterne fra projekteringsfasen til færdigt endeligt byggeprojekt og stillingen spænder derfor bredt, med mange udfordringer, og stort ansvar, men indeholder også muligheden for at være med til og sætte dit eget præg på byggerierne og medvirke til at de udvikler sig i en retning hvor modelbaseret kalkulation er en naturlig del af dagligdagen.

Opgaverne spænder fra indsamling af og formidling af projekteringsgrundlag, til udarbejdelse af tidsplaner for projektering af projekter, entrepriseomfang, afklaring og opfølgning på myndighedsforhold, afholdelse af projekteringsmøder, samt deltagelse i møder med bygherre, generel opfølgning på igangværende projekter, og endelig generelt bistå projektudvikling med nye opgaver. Indarbejdelse af bæredygtighed/DGNB fra start af udvikling på projekter, og frem til udførelsen indgår også i opgaverne.

Faglige kompetencer:

Du har erfaring med projektering og projektledelse, fra anden virksomhed indenfor byggeri. Du har en bred byggefaglig erfaring med hele forløbet af større og flere byggeprojekter, projektledelse fra større entreprenørfirma, såvel som godt kendskab til byggebranchens aftaleforhold (AB 18 m. m.) og spilleregler indenfor både rådgivning og udførelse.

Din baggrund kan f.eks. være ingeniørmæssig uddannelse, eller som bygningskonstruktør, indenfor byggeri, og gerne en håndværksmæssig baggrund. Derudover forventes der kompetencer indenfor økonomi og relevante IT-programmer til byggeriets verden, gerne kendskab til Revit, 3D modeller, BIM. Officepakken er et integreret værktøj i din dagligdag.

Personlige kompetencer:

Som person besidder du et stort drive, er entusiastisk, har en proaktiv indstilling, samt er nytænkende og har lyst til at udfordre ”det vi plejer” og kan fremelske forudseenhed, og agere roligt med overblik, når der er travlt. Du tager 100% ejerskab på opgaverne, selvom du indgår i teams. Du er ærlig og står ved dine holdninger. Du er resultatorienteret og aktiv i processerne, og god til at kommunikere.

Virksomheden tilbyder:

Du tilbydes en spændende stilling i en dynamisk og velrenommeret virksomhed, hvor du får stor indflydelse på din hverdag. Du vil blive grundigt introduceret i AG GRUPPEN’s forretning, og få vejledning og støtte i dit arbejde. Lønpakken indebærer fast løn inkl. pension. Der er optimale muligheder for udvikling i et arbejdsmiljø, hvor åbenhed, arbejdsglæde og humor vægtes højt.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Jørgen Ole Jensen på 60 17 17 07 [email protected]

Ansøgningsfrist snarest muligt – samtaler afholdes løbende.

Alle henvendelser behandles med behørig diskretion og fuld fortrolighed, i henhold til GDPR.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsingeniør
  • Odense SV
  • Onsdag den 02. august 2023

Lignende jobs

  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Vores koncept Vi har i ofte brug for flere samarbejdspartnere på grund af vores stadig større tilgang af spændende byggetekniske opgaver i hele Danmark. Vores koncept tildeler opgaver til di..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Er du skarp på beregninger? Ønsker du at være med til at præge den faglige udvikling internt i virksomheden indenfor konstruktioner i stål, beton og træ? Og brænder du for og har ambitioner i retni..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Er du den erfarne konstruktionsingeniør, der med faglig tyngde og erfaring, kan bidrage til sparring og den positive udvikling? Certificeringsordningen stiller krav til rådgivervirksomheden. Kr..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Bygningsingeniør i Hele Danmark

    Anlægsområdet er en integreret selvstændig faggruppe hos INGENIØR’NE. Med et dedikeret og erfarent team inden for afløbsteknik, vejprojektering, vandforsyning mv. fordelt på 4 kontorer, håndteres a..
    • Bygningsingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bygningsingeniører i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte bygningsingeniør i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bygningsingeniører.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bygningsingeniører over tid

Dato Alle jobs som bygningsingeniører
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0