Vicedirektør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Vil du gerne være vicedirektør på en af landets største og mest ambitiøse erhvervsskoler, der har en vision om at uddanne Danmarks dygtigste? Og vil du gerne være en del af en direktion, der skal arbejde som et reelt team med et fælles ansvar og en fælles opgaveportefølje? Og vil du gerne have muligheder for at afprøve og udvikle dine kompetencer som topleder? Så bør du søge den nyoprettede stilling som vicedirektør på Syddansk Erhvervsskole (SDE).

SDE er med 4.400 årselever og 770 medarbejdere en af landets største erhvervsskoler. SDE udbyder 35 forskellige erhvervsuddannelser herunder uddannelser med erhvervsfaglig studentereksamen og en lang række kurser. SDE har afdelinger i Odense, Vejle og Grindsted.

Som vicedirektør indgår du med SDE´s direktør i direktionen, der varetager det overordnede ledelsesansvar for SDE. Direktionen tilrettelægger selv sit arbejde og aftaler løbende den konkrete arbejdsdeling. Udgangspunktet er, at du som vicedirektør får et særligt ansvar den pædagogiske ledelse, og skolens drift og udvikling i forhold til uddannelserne og det pædagogiske personale. Du varetager den direkte ledelse af 3 uddannelseschefer, 1 rektor og egne driftsstabe.

Du kan læse mere om stillingen i en job- og personprofil her (PDF). Her kan du også se de krav og forventninger, som SDE har til den nye vicedirektør. Du er velkommen til at ringe til SDEs direktør Lars Bregnehøj på tlf. 3043 3007 eller til partner Henning Meldgaard, Genitor, på tlf. 3141 0563. Se også www.sde.dk for information om skolen.

SDE tilbyder ansættelse jf. chefaftalerne på Undervisningsministeriets område. Du kan søge stillingen via Genitors hjemmeside. Ansøgningsfristen er den 7.4. 2024. Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen via www.genitor.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Odense M
  • Søndag den 07. april 2024

Lignende jobs

  • Direktør i Hele Danmark

    [xxxxx] har en database af direktører og bestyrelsesmedlemmer, som kan matche de fleste virksomheders behov for bestyrelsesmedlemmer. Vi afdækker altid først, hvad virksomheden har brug for,.
    • Direktør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Direktør i Hele Danmark

    Vi søger en visionær og engageret direktør til at lede Severin i Middelfart. Hos Severin tror vi på udvikling og stræber altid efter at være det bedste sted at blive klogere. Vi står ikke s..
    • Direktør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Direktør i Hele Danmark

    Kontaktoplysninger Informationer om dig selv. .
    • Direktør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Direktør i Odense

    Co-founder / CTO søges til et startup, der er klar til markedet! A-Maze Odense Cofounder Salary Unpaid Equity To be negotiated CTO og..
    • Direktør
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktør i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktør i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktør over tid

Dato Alle jobs som direktør
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1