Technical Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Technical Manager (Driftsleder) søges til afdeling i udvikling hos CBRE A/S – København

Som Technical Manager i CBRE kommer du til at arbejde med en spændende ejendomsportefølje, hvor du hver dag får brug for din alsidige faglige og tekniske viden, og alle dine samarbejdskompetencer overfor både lejere, ejere og leverandører.


Property Management og dine opgaver


I Property Management arbejder vi med en portefølje af ejendomme bestående af shopping centre, kontorer, blandet bolig og erhverv samt logistik ejendomme. Som Technical Manager får du din egen portefølje af ejendomme, og vi forventer at du kommer med den nødvendige erfaring og viden som gør dig i stand til at varetage det samlede tekniske ansvar for driften af din ejendomsportefølje.

I Property Management får du 32 dygtige kolleger, og vil i dagligdagen referere til Teamlederen for Technical Management som til dagligt, sidder på vores kontor i København.

Dine vigtigste arbejdsopgaver:

  • Vedligeholdelsessyn af ejendomme inkl. tekniske installationer
  • Udarbejdelse og opfølgning på drifts- og vedligeholdelsesbudgetter
  • Håndtering af serviceaftaler
  • Udarbejdelse af forslag til energioptimering, forbedringer, og udskiftninger
  • Koordinerende rolle mellem leverandør og kunde
  • Ind-og fraflytningssyn
  • Tilbudsindhentning og styring af mindre projekter
  • Medvirken til afdelingens digitaliseringsproces
  • Rapportering til kunder


Vores forventninger til dig


Vi er nysgerrige på din faglige baggrund og tidligere erfaringer men du har formentlig en relevant uddannelsesmæssig baggrund som bygningskonstruktør, tømrer eller lignende, og du har en god samlet forståelse for facility management samt dataforståelse og anvender nemt de mest relevante IT-systemer.

Du skal kunne træffe selvstændige beslutninger, holde flere bolde i luften på samme tid, og navigere med forskellige deadlines og succeskriterier. Samtidig er det vigtigt for os, at du er serviceminded med et smil på læben, og formår at samarbejde proaktivt og bredt med alle dine stakeholders og interessenter. Da vi er en international virksomhed med en del udenlandske kunder i vores ejendomsportefølje, skal du kunne arbejde på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Udover de faglige forventninger er det meget vigtigt for os, at du som menneske passer ind. Du forventes at får energi men også atgive energi tilbage til både afdelingen, teamet og CBRE. Vi samarbejder tæt på tværs af hele CBRE, sidder i storrumskontor og motiveres af fælles resultater. Du ser forskellighed som en styrke og er nysgerrig på dine kolleger.


Det CBRE tilbyder dig


En varieret og til tider travl hverdag med mange bolde i luften. Vi dog stræber altid efter at sikre en god balance, og tilbyder stor fleksibilitet i forhold til arbejdstid, hjemmearbejde mv. Du bliver en del af et stærkt og internationalt miljø i rivende udvikling, og med ambition om at være markedsledende.

Vi vil skabe et stærkt brand – både fagligt og som et fællesskab med fokus på kompetenceudvikling, sociale arrangementer og højt til loftet. I CBRE lægger vi stor vægt på faglig og personlig udvikling og i afdelingen Property Management møder du både unge og erfarne kolleger som altid stræber efter at gøre hinanden bedre.


Ansøgning


Har du spørgsmål til stillingen eller blot nysgerrig efter at høre lidt mere om os, er du velkommen til at kontakte Senior Technical Manager Martin Ekmann Toft på [email protected] eller (+45) 22 21 09 83.

Ønsker du at søge stillingen, skal du uploade dit CV og din ansøgning, gerne hurtigst muligt. Vi gennemgår ansøgninger og afholder interviews løbende.

Technical Manager (Driftsleder) søges til afdeling i udvikling hos CBRE A/S – KøbenhavnTechnical Manager (Driftsleder) søges til afdeling i udvikling hos CBRE A/S – KøbenhavnTechnical Manager (Driftsleder) søges til afdeling i udvikling hos CBRE A/S – KøbenhavnSom Technical Manager i CBRE kommer du til at arbejde med en spændende ejendomsportefølje, hvor du hver dag får brug for din alsidige faglige og tekniske viden, og alle dine samarbejdskompetencer overfor både lejere, ejere og leverandører. Som Technical Manager i CBRE kommer du til at arbejde med en spændende ejendomsportefølje, hvor du hver dag får brug for din alsidige faglige og tekniske viden, og alle dine samarbejdskompetencer overfor både lejere, ejere og leverandører.
Property Management og dine opgaver

Property Management og dine opgaver
Property Management og dine opgaverI Property Management arbejder vi med en portefølje af ejendomme bestående af shopping centre, kontorer, blandet bolig og erhverv samt logistik ejendomme. Som Technical Manager får du din egen portefølje af ejendomme, og vi forventer at du kommer med den nødvendige erfaring og viden som gør dig i stand til at varetage det samlede tekniske ansvar for driften af din ejendomsportefølje. I Property Management arbejder vi med en portefølje af ejendomme bestående af shopping centre, kontorer, blandet bolig og erhverv samt logistik ejendomme. Som Technical Manager får du din egen portefølje af ejendomme, og vi forventer at du kommer med den nødvendige erfaring og viden som gør dig i stand til at varetage det samlede tekniske ansvar for driften af din ejendomsportefølje.I Property Management får du 32 dygtige kolleger, og vil i dagligdagen referere til Teamlederen for Technical Management som til dagligt, sidder på vores kontor i København. I Property Management får du 32 dygtige kolleger, og vil i dagligdagen referere til Teamlederen for Technical Management som til dagligt, sidder på vores kontor i København.Dine vigtigste arbejdsopgaver:Dine vigtigste arbejdsopgaver:
  • Vedligeholdelsessyn af ejendomme inkl. tekniske installationer
  • Udarbejdelse og opfølgning på drifts- og vedligeholdelsesbudgetter
  • Håndtering af serviceaftaler
  • Udarbejdelse af forslag til energioptimering, forbedringer, og udskiftninger
  • Koordinerende rolle mellem leverandør og kunde
  • Ind-og fraflytningssyn
  • Tilbudsindhentning og styring af mindre projekter
  • Medvirken til afdelingens digitaliseringsproces
  • Rapportering til kunder
  • Vedligeholdelsessyn af ejendomme inkl. tekniske installationerVedligeholdelsessyn af ejendomme inkl. tekniske installationerUdarbejdelse og opfølgning på drifts- og vedligeholdelsesbudgetterUdarbejdelse og opfølgning på drifts- og vedligeholdelsesbudgetterHåndtering af serviceaftalerHåndtering af serviceaftalerUdarbejdelse af forslag til energioptimering, forbedringer, og udskiftningerUdarbejdelse af forslag til energioptimering, forbedringer, og udskiftningerKoordinerende rolle mellem leverandør og kundeKoordinerende rolle mellem leverandør og kundeInd-og fraflytningssynInd-og fraflytningssynTilbudsindhentning og styring af mindre projekterTilbudsindhentning og styring af mindre projekterMedvirken til afdelingens digitaliseringsprocesMedvirken til afdelingens digitaliseringsprocesRapportering til kunderRapportering til kunder
    Vores forventninger til dig

    Vores forventninger til dig
    Vores forventninger til digVi er nysgerrige på din faglige baggrund og tidligere erfaringer men du har formentlig en relevant uddannelsesmæssig baggrund som bygningskonstruktør, tømrer eller lignende, og du har en god samlet forståelse for facility management samt dataforståelse og anvender nemt de mest relevante IT-systemer.Vi er nysgerrige på din faglige baggrund og tidligere erfaringer men du har formentlig en relevant uddannelsesmæssig baggrund som bygningskonstruktør, tømrer eller lignende, og du har en god samlet forståelse for facility management samt dataforståelse og anvender nemt de mest relevante IT-systemer.Du skal kunne træffe selvstændige beslutninger, holde flere bolde i luften på samme tid, og navigere med forskellige deadlines og succeskriterier. Samtidig er det vigtigt for os, at du er serviceminded med et smil på læben, og formår at samarbejde proaktivt og bredt med alle dine stakeholders og interessenter. Da vi er en international virksomhed med en del udenlandske kunder i vores ejendomsportefølje, skal du kunne arbejde på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.Du skal kunne træffe selvstændige beslutninger, holde flere bolde i luften på samme tid, og navigere med forskellige deadlines og succeskriterier. Samtidig er det vigtigt for os, at du er serviceminded med et smil på læben, og formår at samarbejde proaktivt og bredt med alle dine stakeholders og interessenter. Da vi er en international virksomhed med en del udenlandske kunder i vores ejendomsportefølje, skal du kunne arbejde på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.Udover de faglige forventninger er det meget vigtigt for os, at du som menneske passer ind. Du forventes at får energi men også atgive energi tilbage til både afdelingen, teamet og CBRE. Vi samarbejder tæt på tværs af hele CBRE, sidder i storrumskontor og motiveres af fælles resultater. Du ser forskellighed som en styrke og er nysgerrig på dine kolleger.Udover de faglige forventninger er det meget vigtigt for os, at du som menneske passer ind. Du forventes at får energi men også atgive energi tilbage til både afdelingen, teamet og CBRE. Vi samarbejder tæt på tværs af hele CBRE, sidder i storrumskontor og motiveres af fælles resultater. Du ser forskellighed som en styrke og er nysgerrig på dine kolleger.
    Det CBRE tilbyder dig

    Det CBRE tilbyder dig
    Det CBRE tilbyder digEn varieret og til tider travl hverdag med mange bolde i luften. Vi dog stræber altid efter at sikre en god balance, og tilbyder stor fleksibilitet i forhold til arbejdstid, hjemmearbejde mv. Du bliver en del af et stærkt og internationalt miljø i rivende udvikling, og med ambition om at være markedsledende. En varieret og til tider travl hverdag med mange bolde i luften. Vi dog stræber altid efter at sikre en god balance, og tilbyder stor fleksibilitet i forhold til arbejdstid, hjemmearbejde mv. Du bliver en del af et stærkt og internationalt miljø i rivende udvikling, og med ambition om at være markedsledende.Vi vil skabe et stærkt brand – både fagligt og som et fællesskab med fokus på kompetenceudvikling, sociale arrangementer og højt til loftet. I CBRE lægger vi stor vægt på faglig og personlig udvikling og i afdelingen Property Management møder du både unge og erfarne kolleger som altid stræber efter at gøre hinanden bedre.Vi vil skabe et stærkt brand – både fagligt og som et fællesskab med fokus på kompetenceudvikling, sociale arrangementer og højt til loftet. I CBRE lægger vi stor vægt på faglig og personlig udvikling og i afdelingen Property Management møder du både unge og erfarne kolleger som altid stræber efter at gøre hinanden bedre.
    Ansøgning

    Ansøgning
    AnsøgningHar du spørgsmål til stillingen eller blot nysgerrig efter at høre lidt mere om os, er du velkommen til at kontakte Senior Technical Manager Martin Ekmann Toft på [email protected] eller (+45) 22 21 09 83.Har du spørgsmål til stillingen eller blot nysgerrig efter at høre lidt mere om os, er du velkommen til at kontakte Senior Technical Manager Martin Ekmann Toft på [email protected] eller (+45) 22 21 09 83.
    Ønsker du at søge stillingen, skal du uploade dit CV og din ansøgning, gerne hurtigst muligt. Vi gennemgår ansøgninger og afholder interviews løbende.
    Ønsker du at søge stillingen, skal du uploade dit CV og din ansøgning, gerne hurtigst muligt. Vi gennemgår ansøgninger og afholder interviews løbende.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

    Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Driftsleder

    Statistik over udbudte jobs som driftsledere

    Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte driftsledere over tid

    Dato Alle jobs som driftsledere
    27. april 2024 59
    26. april 2024 57
    25. april 2024 54
    24. april 2024 56
    23. april 2024 56
    22. april 2024 56
    21. april 2024 60
    20. april 2024 60
    19. april 2024 61
    18. april 2024 66
    17. april 2024 65
    16. april 2024 68
    15. april 2024 64
    14. april 2024 66
    13. april 2024 67
    12. april 2024 64
    11. april 2024 68
    10. april 2024 74
    9. april 2024 74
    8. april 2024 68
    7. april 2024 70
    6. april 2024 72
    5. april 2024 72
    4. april 2024 77
    3. april 2024 76
    2. april 2024 76
    1. april 2024 79
    31. marts 2024 82
    30. marts 2024 82
    29. marts 2024 82
    28. marts 2024 83