ER DU VORES NYE PEDEL?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dronninglund

Dronninglund Efterskole søger ny pedel.

Kom og vær med på holdet, der giver unge plads til fællesskab, udsyn, leg og masser af mod på livet.Til at tage ansvar for efterskolens bygninger, udearealer og værksteder.

Dronninglund Efterskoler søger ny pedel pr. 1/8-2023, da vores pedel går på pension. Stillingen er på fuld tid med fast mødetid men med fleksible arbejdstider på udvalgte tidspunkter på året. Pedellen skal endvidere stå til rådighed som tilkald.

LIDT OM DIG

Vi søger en pedel, der har håndværksmæssige erfaringer og et bredt kendskab til reparation og vedligehold. Du skal have et udpræget hjælpegen og være løsningsorienteret. Du skal kunne prioritere og styre dine mange forskellige opgaver.

Vores pedel skal have pædagogisk flair, da du kommer til at indgå i arbejdet med de unge mennesker ved fx at deltage i en musisk uge med sceneopbygning, hjælpe lærere i valgfag og andre projekter, støtte op om både den bæredygtige og kreative linje på skolen og ikke mindst have lyst til at være sammen med unge mennesker. Der vil være brug for, at pedellen hjælper til med kørsel til lejrture og ikke er bleg for at fylde en trailer med mountainbikes og køre afsted, for at turen går godt. Du skal have en forståelse for kostskoleformen og se værdien i, at vi er en skole og et hjem for unge døgnet rundt.

Ikke to dage er ens, så der er brug for, at du får noget fra hånden, selvom der sker meget, og at du kan prioritere dine opgaver på en struktureret måde, der kommer til gavn for husets behov. En opgave, der står klar til den nye pedel er at finde nye løsninger, der er mere digitale, så samarbejdet omkring vedligeholdelsesopgaver kan ses og følges af andre. Måske du har den gode idé til, hvordan det kan foregå.

Du skal være god til at skabe et overblik over arbejdsopgaver, og du vil komme til at bruge evner inden for projektledelse, da der er mindre bygningsprojekter, som du skal styre, indhente tilbud for og lede arbejdet i. Du vil også stå for en del driftsopgaver med varmestyring, kontrol af brandmateriel, opdatering af maskinel og andre tilbagevendende opgaver. En ny opgave, som pedellen kommet til at være i spidsen for er en bedre affaldssortering på skolen.

Det er en fordel, hvis du har certifikater og kurser, der understøtter dit arbejde med maskiner og materialer.

Skolen er ikke kun bygninger, så du skal kunne lide at passe vores udearealer og påtage dig ansvaret for, at skolen ser pæn ud.

Du er i tæt samarbejde med alle skolens ansatte, og vi vil glæde os til at lære dig bedre at kende. Vi har planlagt et overlap med nuværende pedel i 3 måneder, der skal give en god start og en masse viden om skolen. Vi håber, at du er en social medspiller.

OM SKOLEN

Vi er en efterskole med veludbyggede og moderne faciliteter med plads til godt 115 elever i henholdsvis 9. og 10. klasse og rummer omkring 25 medarbejdere. Vi forventer, at alle på skolen er med til at bidrage til det stærke fællesskab. Hos os er der ’højt til loftet og vidt til væggene’. Og vi tror på, at alle er skabt med værdi i sig selv og med lyst og evner til at lære nyt. Vi elsker at lege og have det sjovt. Vi har lyst til at byde elever, forældre og gæster ind til en pæn skole med indbydende lokaler.

ANSØGNING

Kan du se dig selv i ovenstående og i skolens værdier, så send en digital ansøgning til [email protected] senest d. 11/5-23 kl. 12.00. I ansøgningen bør du både beskrive hvorfor du søger på Dronninglund Efterskole og give et indtryk af din kunnen og dine menneskelige egenskaber.

Du kan læse mere om skolen på www.dronninglundefterskole.dk

Vil du gerne vide mere om skolen og jobbet inden du søger, så har vi lavet et informationsmøde d. 8/5-23 kl. 16.00-18.00. Det vil blive eneste mulighed for at få en rundvisning, møde ansættelsesudvalget og høre mere om skolen.

Samtaler bliver afholdt torsdag d. 25/5-23.

Venlig hilsen

Forstander Bitten Schjødt Kjær og viceforstander Heidi Bak Nielsen

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ejendomsfunktionær", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Dronninglund.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ejendomsfunktionær
  • Dronninglund
  • Mandag den 24. april 2023

Lignende jobs

  • Ejendomsfunktionær i Hobro

    Facility Tekniker Vil du have en alsidig hverdag med opgaver, som både inkluderer ansvar for mindre projekter samt reparations- og vedligeholdelsesopgaver på Ballard Europes lokationer i Hobro..
    • Ejendomsfunktionær
    • Hobro
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Nordjylland

    Mesterassistent med håndværksmæssig baggrund Trives du med en hverdag, hvor ikke to dage er ens? En hverdag med en kombination af både selvstændighed og samarbejde i et team og hvor du skal..
    • Ejendomsfunktionær
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Skagen

    Campingmedarbejder til First CampEr du en camouflageekspert, der tilpasser dig enhver situation? Kan du jonglere mellem reception, håndtere viceværtsopgaver og sprede magi, hvor end du går? Så er d..
    • Ejendomsfunktionær
    • Skagen
    Få mere info
  • Ejendomsfunktionær i Løgstør

    Vi forestiller os at du på nuværende tidspunkt sidder i en leder stilling, og du mangler at kunne udfolde dine tekniske evner i dit daglige arbejde. Er du en nørd indenfor teknologi? og savner..
    • Ejendomsfunktionær
    • Løgstør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ejendomsfunktionær i Dronninglund

Herunder ser du udviklingen i udbudte ejendomsfunktionær i Dronninglund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ejendomsfunktionær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ejendomsfunktionær over tid

Dato Alle jobs som ejendomsfunktionær
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0