Bliv elektrikerlærling (EUX) hos [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Aalborg Øst

Er du interesseret i at starte din karriere i en spændende, højteknologisk procesvirksomhed med varierende arbejdsopgaver? Vi søger nu initiativrige og ansvarsbevidste elektrikerlærlinge med store ambitioner til opstart over de næste par måneder.

At være lærling i Aalborg Portland giver udviklingsmuligheder
Vi tilbyder et spændende job i en international koncern med det højst procentuelle antal lærlinge blandt procesindustrivirksomheder i Danmark. Vi giver plads til forskellighed og initiativ, og du får mulighed for at forme fremtiden sammen med os. Du vil komme til at arbejde i et travlt miljø med en uformel og humoristisk omgangstone med gode kollegaer. Dine daglige opgaver vil blandt andet være:

  • Fejlfinding på svagstrøms- og stærkstrømsstyringer

  • Udskiftning af komponenter

  • Procesregulering

  • PC-styring

  • PLC-programmering


Om dig
Som person er du stabil, initiativrig og fleksibel. Du er ansvarsbevidst og god til at arbejde såvel selvstændigt som sammen med mere erfarne kollegaer. Derudover er det vigtigt, at du kan bevare overblikket i pressede situationer.

Hos Aalborg Portland får du en uddannelse i særklasse, og vi har i alt seks elektrikerlærlinge tilknyttet ad gangen. Vi har tilrettelagt et spændende forløb, hvor der bliver skabt sammenhæng mellem din praktikperiode og dine skoleophold. Du vil blive tilknyttet en erfaren elevvejleder, som tilrettelægger dit praktikforløb og løbende tilpasser dette efter behov. Udover den praktiske uddannelse vil der være skoleophold på Tech College Aalborg.

Som EUX-elektrikerlærling får du en elektriker- og gymnasial uddannelse på samme tid. Uddannelsen tager i alt 5 år, og med både svendebrev og EUX-bevis har du direkte adgang til de fleste videregående uddannelser. Du skal som minimum have gennemført 9. eller 10. klasse og gerne gå på/have gennemført EUX grundforløb 2 med ønske om EUX-modulpakken ”styring og regulering”.

Gode kollegaer og plads til forskellighed
Som elektrikerlærling i Aalborg Portland går du på arbejde i en international koncern kendetegnet ved ansvarlighed, samarbejde og dygtighed.

Du bliver en del af en afdeling på i alt 35 personer, som du får mulighed for at forme fremtiden sammen med. Vi har fokus på at give plads til forskellighed og initiativ i vores team.

Som elektrikerlærling har du samme gode arbejdsforhold som dine kolleger, hvilket omfatter følgende personalegoder:

  • Pension, fritvalgsordning og 6. ferieuge

  • Frokostordning i vores kantine, der altid har et udbud af varierede retter

  • Sundhedsforsikring gennem PFA

  • Medlemskab i diverse personaleklubber (motionsklub, fodboldklub, fiskeklub, golfklub m.m.)

  • Sociale arrangementer i afdelingen

  • Personalerabatter og sponsorbilletter


Sådan ansøger du
Send din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter senest 4. september ved at klikke på ”Søg jobbet” nederst på siden. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Electrical Supervisor Kim Falk Ranum på tlf.: 2429 1296 eller Poul Martin Møller på tlf.: 2429 1418.

Om Aalborg Portland
Aalborg Portland har hovedkontor i Aalborg, Danmark, og har været en del af Cementir Group siden 2004 - en international leverandør af cement og beton. Ud over aktiviteterne i Aalborg Portland A/S består Cementir Group af italienske virksomheder. Nordic & Baltic Regionen består af Aalborg Portland A/S og Unicon A/S. Aalborg Portland A/S er en førende cementproducent i Norden, og producerer både grå og hvid cement på fabrikken i Aalborg. Produkterne sælges i Danmark, USA og tilstødende lande. Unicon A/S er leverandør af færdigblandet beton og markedsleder i Norden. Produktionen foregår på 80 fabrikker i Danmark, Norge og Sverige. Stenbrudsarbejde og salg af tilslag (primært granit og grus) foregår fra 15 steder i Danmark og Sverige.

Aalborg Portland, Nordic & Baltic Region beskæftiger i alt 920 medarbejdere - heraf 770 i Danmark.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Aalborg Øst
  • Mandag den 04. september 2023

Lignende jobs

  • Elektriker i Aalborg SØ

    Er du en person der vægter vores værdier HANDLINGSORIENTERET, ANERKENDENDE og UDVIKLENDE højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”Er du en person der væg..
    • Elektriker
    • Aalborg SØ
    Få mere info
  • Elektriker i Aalborg

    Vi har travlt og søger derfor en dygtig køletekniker til Aalborg, hvor du bliver en del af en afdeling, der er yderst velfungerende, har kunden i centrum og høj faglighed. Køleafdelingen er en .
    • Elektriker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Elektriker i Aalborg

    Er du en serviceminded og kvalitetsbevidst elektriker med erfaring inden for ABA- anlæg, så er det måske dig, vi er på udkig efter, til at supplere vores Sikringsafdeling. Du vil have din d..
    • Elektriker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Elektriker i Aalborg

    Vil du være en del af en sikringsafdeling i rivende udvikling ? Du vil have din daglige gang ud fra en af vores lokationer i Nord- og Midtjylland. Jobbet består i at udfører arbejdsopgaver .
    • Elektriker
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 3