Erfaren stærkstrømsingeniør til at sikre forsyningssikkerhed i et grønt elsystem

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Vær med til at bidrage til den grønne omstilling og sikre et effektivt elsystemet i en hastigt forandrende verden.”Du får muligheden for at være med til at optimere den måde elnettet drives og planlægges på i dag, samtidig med at du sætter dit aftryk på hvordan vi drifter det fremtidige elnet.”
Linette Linnemann Pedersen, Senior ManagerDu bliver en del af en organisation, hvor trivsel og fleksibilitet står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia, vores andre lokationer og hjemme.Du er med til at definere rammerne for de fremtidige løsningerDu bliver en del af Systemdriftsområdet i Energinet Systemansvar – og indgår i afdelingen Forsyningssikkerhed, som er ansvarlig for at sikre effektiv og sikker drift af elsystemet under den grønne omstilling. Afdelingen tæller 16 medarbejdere i roller som specialister inden for stærkstrøm og data samt projektledere, som arbejder på tværs af netanalyser, kontrolcenter og eltransmission. Vores fornemmeste mål er at sikre en fortsat høj forsyningssikkerhed under den store udvikling af det fremtidige elsystem.Vi er dynamisk afdeling, hvor der tænkes ud af boksen og hvor vi tør udfordre verdensbilledet. Vores succeskriterie er at omsætte analyse til handling og få lavet de nødvendige ændringer. Vi har en stor snitflade i mange dele af Energinet, men også eksternt, hvorfor samarbejde med kollegaer og interessenter er vigtigt.Med dine evner er du med til at identificere behov og dermed definere rammerne for de fremtidige opgaver og løsninger til at drive fremtidens elsystem.Jobbets ansvarsområder og opgaver omfatter at:
  • Deltage i projekter for at give input, der kan understøtte driften af elsystemet, fx i forhold til flaskehalshåndtering, effektilstrækkelighed m.m.
  • Udføre eltekniske analyser ved ændringer af elnettet som ved indplacering af ny HVDC-forbindelse eller ved revisioner i elnettet.
  • Planlægge og deltage i kort- og langsigtet revision af transmissionsnettet i forhold til at understøtte driften af el-systemet
  • Være fagligt ansvarlig for en række projekter, fx bestemmelse af maksimal størrelse på stationer, HVDC-forbindelser samt forbrugs- og systemværn.
  • Overordnet set deltager du i mange forskellige store og små projekter, hvor du sikrer, at vi stiller de nødvendige krav til løsningen samt at det fælles produkt lever op til forventningerne og bliver implementeret. Du vil ligeledes, på sigt, selv identificere løsninger og kan på eget initiativ få disse gennemført – selv eller i samarbejde med andre.Dit primære successkriterie er at sikre et højt fagligt niveau og få ting til at ske.” Vi er klar over, at der er behov for oplæring i denne rolle. Derefter er nøglen til at lykkes i jobbet, at du skaber et bredt overblik over mange facetter i elsystemet og samtidig etablerer et godt internt netværk til relevante specialister, som du kan støtte dig til i tekniske problemstillinger.”
    Linette Linnemann Pedersen, Senior ManagerUdviklingsorienteret ingeniører med erfaring indenfor stærkstrømDu har erfaring indenfor stærkstrøm, eller tilsvarende, med kendskab til elforsyningsnettet og har en god værktøjskasse, som gør dig i stand til at definere problemstillinger og løsninger samt sikre involvering og kommunikation. Du har ideelt kendskab til PowerFactory og Python. Samtidig har du god erfaring med at skabe et godt og konstruktivt samarbejde i teams med forskellige faglige baggrunde, erfaring m.m. Som person er du nysgerrig og udviklingsorienteret – og det er naturligt for dig at involvere og forventningsafstemme med dem, som er modtagere af den pågældende opgave.Særlige forholdJobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse. På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.Ansøgning og kontaktSend din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”, så vi har den senest 31. august 2023. Vi forventer at holde samtaler 5. og 6. september 2023 (1. samtale online) samt 13. september 2023 (2. samtale i Fredericia/Ballerup). Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Linette Linnemann Pedersen på telefon 23 46 28 70.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet Systemansvars kerneopgaver er at indpasse vedvarende energi, sikre lige adgang til nettene, udvikle markedsdesign, overvåge og balancere transmissionsnettet og at varetage forsyningssikkerheden i Danmark.. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 14.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Elektriker
    • Fredericia
    • Torsdag den 31. august 2023

    Lignende jobs

    • Elektriker i Billund

      Vil du være vores kommende kollega, som får en afvekslende hverdag og spændende arbejdsopgaver? Og vil du have stor frihed til at træffe beslutningerne i hverdagen? Så hører vi gerne fra dig. D..
      • Elektriker
      • Billund
      Få mere info
    • Elektriker i Sydjylland

      Jobbet JobbetPå vegne af en samarbejdspartner søger vi industrielektriker til vikariat men henblik på fastansættelse.Dine arbejdsopgaver vil bestå i elektrisk fejlfinding på 3-4 fabrikker. Der skal..
      • Elektriker
      • Sydjylland
      Få mere info
    • Elektriker i Esbjerg

      <p>Do you want to be part of the energy transition industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero ta..
      • Elektriker
      • Esbjerg
      Få mere info
    • Elektriker i Vejle

      <p>Do you want to be part of the energy transition industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero ta..
      • Elektriker
      • Vejle
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte elektrikere over tid

    Dato Alle jobs som elektrikere
    28. april 2024 6
    27. april 2024 6
    26. april 2024 6
    25. april 2024 6
    24. april 2024 6
    23. april 2024 6
    22. april 2024 6
    21. april 2024 6
    20. april 2024 6
    19. april 2024 7
    18. april 2024 8
    17. april 2024 7
    16. april 2024 7
    15. april 2024 8
    14. april 2024 8
    13. april 2024 8
    12. april 2024 8
    11. april 2024 7
    10. april 2024 7
    9. april 2024 7
    8. april 2024 7
    7. april 2024 7
    6. april 2024 7
    5. april 2024 7
    4. april 2024 8
    3. april 2024 9
    2. april 2024 8
    1. april 2024 13
    31. marts 2024 12
    30. marts 2024 12
    29. marts 2024 12