Elinstallatør til Hillerød Ejendomme

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Er du vores nye elinstallatør?
Ved du (næsten) alt om elinstallationer? Og elsker du at arbejde i spændingsfeltet mellem udvikling og drift af installationerne? Så er du måske vores nye kollega til vores velfungerende ejendomsafdeling i Hillerød Kommune.

Hillerød Ejendomme varetager den overordnede forvaltning, drift og vedligeholdelse af kommunens ejendomme. Vi skaber rum til byens liv og understøtter kommunens aktiviteter med funktionelle, tidssvarende og attraktive fysiske rammer. Vi udvikler løbende ejendomsporteføljen ved at bygge nyt, bygge om og bygge til. Vi forvalter ca. 220 ejendomme med et samlet etageareal på ca. 300.000 m2.

Om jobbet
En del af Ejendommes opgaver handler om at udvikle og drifte vores mange elinstallationer. Vi har et stærkt teknisk team, som du bliver en del af.
Du kommer til at arbejde på og med alle vores bygninger og sikre, at vores mange elinstallationer fungerer optimalt i tæt samarbejde med vores CTS-installatør, som har ansvaret for vores CTS-opgaver.

De helt dagligdags el-opgaver udføres af vores tekniske serviceledere på ejendommene. Du vil være deres faste sparring på el-opgaver, som de har brug for dig til at kunne løse. Samtidig vil du have ansvaret for at standardisere og optimere vores el-installationer over tid.

Du vil også få ansvaret for at granske vores ny- og ombygninger i forhold til elinstallationerne og for at videreudvikle vores tekniske standard for elinstallationer i vores byggerier.

Din arbejdsplads vil være på rådhuset, men du vil bruge en stor del af din tid på at være ude på ejendommene – og være i tæt dialog med vores tekniske serviceledere på skolerne og med vores håndværkerteam, der varetager vores øvrige ejendomme.

Det er samtidig vigtigt, at de løsninger, der etableres og vedligeholdes sker i tæt dialog med brugerne af bygningerne og vores øvrige samarbejdspartnere i kommunen.

Du vil være en del af sektionen ”Bygninger” i Ejendomme – hvor vi har samlet henholdsvis vores anlægsmedarbejdere, vores vedligehold og teknik samt vores klima- og bæredygtighedsindsats. Inden for det tekniske område vil du indgå i et meget tæt samarbejde med vores CTS-installatør og vores VVS-installatør. Du vil også have et tæt samarbejde med vores klima- og bæredygtighedskoordinator om hvordan arbejdet med elinstallationer og energiområdet kan bidrage til at vi når vores klimamål.

Dine øvrige kollegaer i sektionen har en del forskellige baggrunde, men der er blandt andet en del konstruktører og arkitekter ud over dine tekniske kollegaer.

Du bliver specialisten på dit område – og derfor er det vigtigt, at du både brænder for og er skarp på dit faglige felt – samtidig med, at du har lyst til at arbejde med både anlæg og drift.

Om dig


Vi forestiller os, at du er el-ingeniør, maskinmester eller el-installatør. Måske har du en anden baggrund – men det er et absolut krav til stillingen, at du har stærke kompetencer inden for el-området. Det er desuden en nødvendig forudsætning, at du har almindeligt kørekort (B) og har mulighed for at stille bil til rådighed.

Det er derudover vores klare forventning, at du har erfaring med at planlægge, styre og gennemføre mindre projekter – og at du kan kommunikere om de tekniske problemstillinger på en måde, der er til at forstå, i dialogen med vores brugere.

Du er omstillingsparat, kan holde hovedet koldt og mange bolde i luften når vi har travlt. Du arbejder selvstændigt og målrettet med dine opgaver, og trives med sparringen og samarbejdet i et stærkt fagligt og ambitiøst miljø.

Erfaring fra en offentlig eller større organisation vægtes positivt, men er ikke et krav.

Om os


Vi er en afdeling med ambitioner og mod til at føre dem ud i livet. Vi er proaktive og fremmer tværgående og effektive løsninger på vores fagområde. Vi omsætter politiske dagsordener til løsninger, der skaber værdi for vores kunder og byens borgere. Vi leverer høj faglig viden og sparring, tænker langsigtet og bredt og i hele processer. Vi er i stadig dialog med vores kunder, for at bedre kunne forstå deres behov.

Løn og ansættelsesforhold


Løn og ansættelsesvilkår ift. overenskomst og efter kvalifikationer. Vi sidder i storrumskontorer med frie pladser og tilbyder 1-2 hjemmearbejdsdage om ugen efter nærmere aftale.

Arbejdssted


Hillerød Rådhus, Trollesminde Allé 27, 3400 Hillerød

Ansættelsesprocedure


Send din ansøgning, bilagt CV og relevante bilag via nedenstående link.

Ansøgningsfrist er søndag den 5. marts 2023 med dagens udgang.

Der forventes afholdt samtaler tirsdag den 14. marts med henblik på ansættelse senest 1. maj 2023. (Vi venter dog gerne på den helt rigtige kandidat)

Hvis du vil vide mere


om stillingen er du meget velkommen til at kontakte sektionsleder Nikolaj Vandrup på telefon 72 32 03 61 eller [email protected].

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 54.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Nordsjælland
  • Søndag den 05. marts 2023

Lignende jobs

  • Elektriker i Farum

    Vi søger ligenu dygtige elektriker til vores afdeling i Farum. Vi er engageret i at levere professionelle og kvalitetsbevidste el løsninger til vores gode og langvarige kunder, hvilket vi håber, du..
    • Elektriker
    • Farum
    Få mere info
  • Elektriker i Farum

    Vi søger en kvalitetsbevidst og omhyggelig tekniker til vores kvalitetsafdeling, som skal være med til at sikre kvaliteten af indgående varer, herunder delkomponenter, maskindele og mindre dele .
    • Elektriker
    • Farum
    Få mere info
  • Elektriker i Kongens Lyngby

    Elektriker søges til organisation/virksomhed i 2800 Kongens Lyngby
    • Elektriker
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Elektriker i Nordsjælland

    Har du lyst til at arbejde med el-montage i avancerede industrimaskiner? Brænder du for at arbejde et sted med de nyeste teknologier inden for PLC, laser og fleksible solceller? Har du erfa..
    • Elektriker
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
26. april 2024 50
25. april 2024 49
24. april 2024 51
23. april 2024 52
22. april 2024 53
21. april 2024 52
20. april 2024 52
19. april 2024 54
18. april 2024 56
17. april 2024 54
16. april 2024 54
15. april 2024 53
14. april 2024 54
13. april 2024 54
12. april 2024 54
11. april 2024 52
10. april 2024 53
9. april 2024 52
8. april 2024 51
7. april 2024 49
6. april 2024 49
5. april 2024 50
4. april 2024 51
3. april 2024 52
2. april 2024 50
1. april 2024 50
31. marts 2024 56
30. marts 2024 56
29. marts 2024 56
28. marts 2024 57
27. marts 2024 58