Ergoterapeut studerende 1 eller 4. semester

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København Ø

Vil du gøre en forskel for en anden? Som Ergoterapeut studerende har du mulighed for allerede nu at få super god erfaring inden for ergoterapien. Vil du indgå i et team (Østerbro) med fysio-, ergo- og andre studerende? Har du mod på at arbejde selvstændigt og få mulighed for at anvende forskellige ergoterapuetiske arbejdsredskaber i praksis?

Så har vi studiejobbet til dig

Du indgår i det relationelle arbejder og tager ansvar for at skabe en dagligdag, der er rolig, struktureret og forudsigelig. Senere i studiet får du mulighed for at være koordinator for teamet.

Borgeren er super glad og aktiv men har knogleskørhed, gigt, immundefekt samt kognitive vanskeligheder efter ulykke. Borgeren er tidligere økonom og lærer, samt har arbejdet med internationale studerende og er stadig meget fysisk og fagligt aktiv. Det er vigtigt at du har fokus på opfølgning af borgerens sundhed og er god til at kommunikere med borger og resten af dit team.

Teamet: er tværfagligt og der er flere arrangementer både med fagligt input og mere socialt så alle kender hinanden.

Arbejdstid: aftales med teamet - men typisk efter indkøring er det en vagt på 4 - 5 timer hver 2. uge eller mere ved behov. Passer super som supplement til andet studie job

Du udvikler flg. kompetencer:

Gode kommunikative evner og arbejde selvstændigt
Tværfagligt samarbejde
Reflektere over egen praksis og omsætte det til relevant indsats
Øget indsigt og værktøjer i kommunikation med den sårbare og komplekse borger

Om dig:
Du er en teamplayer, stabil og har en relations baseret tilgang, for at borgeren kan trives i hverdagen. Vigtigst er at du har lyst til at lære mere om neuro-rehabilitering og arbejdet med den komplekse og sårbare borger.

Arbejdsopgaver: Du hjælper borgeren med diverse opgaver (ledsagelse til hospitaler, træning, læse post, administration og lettere praktiske opgaver, planlægning, vandreture etc.)

Samarbejdspartnere: Cervello (tidl. Hjerneskadecentret BOMI i Roskilde) og Københavns Kommune. DUOS A/S varetager lønudbetaling efter overenskomst.

Send motiveret ansøgning og CV til Marianne Andersen (Arbejdsleder): [email protected]. Husk telefon nummer til 1. møde.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • Ergoterapeut
  • København Ø
  • Søndag den 31. marts 2024

Lignende jobs

  • Ergoterapeut (studiejob) i København S

    Vi søger en hjælpetræner til vores 4,5 årige pige med autisme (to - tre gange om ugen i tidsrummet fra 13.00(14.00) - 16.00(17.00)med opstart hurtigst muligt) Vi træner efter Early Start Denver .
    • Ergoterapeut
    • København S
    Få mere info
  • Ergoterapeut (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Studerende med interesse i arbejdet med mennesker. Bring allerede nu dine kompetencer i spil. Vi søger 1 studerende til at indgå i et team (Østerbro) hos en livsglad og aktiv borger. Vi leder efter dig, der starter på 1. eller 2. semester til september og som allerede gerne vil have erfaring og udvikle sig fagligt.
    • Ergoterapeut
    • København Ø
    Få mere info
  • Ergoterapeut (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Vil du gøre en forskel for en anden? Som Ergoterapeut studerende har du mulighed for allerede nu at få super god erfaring inden for ergoterapien. Vil du indgå i et team (Østerbro) med fysio-, ergo- og andre studerende?
    • Ergoterapeut
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1