Ambitiøs SSA eller ergoterapeut til Daghjemmet Mølleklubben

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Mølleklubben er et dagtilbud til ældre borgere, som bor hjemme og har brug for støtte til at opretholde og eventuelt forbedre deres funktionsniveau, samt har behov for socialt samvær med andre i hverdagen. Borgerne har enten geriatriske eller kognitive udfordringer såsom demens, parkinson eller lignende. Vi arbejder med personcentreret omsorg. Din opgave er derfor at skabe bedst mulig trivsel for borgerne med afsæt i den enkeltes ønsker og behov.

Vi lægger vægt på, at


Du har en høj faglighed. Du har erfaring inden for geriatri og har kendskab til og interesse for at arbejde med ældre mennesker med demens. Vi ser gerne at du har erfaring fra daghjem, aktivitetscenter eller lignende. Du trives med at være sammen med borgerne omkring aktiviteter.

Du tager medansvar for et godt arbejdsmiljø. Du bidrager konstruktivt til samarbejdet i Mølleklubben og i det hele taget. Det betyder bl.a., at du er god til at holde fokus på det, der fungerer, og at du er åben, nysgerrig og anerkendende i din kommunikation. Du evner samtidig at se tingene fra andres perspektiv.

Du tager medansvar for faglig udvikling. Du bidrager aktivt til den faglige udvikling. Dette gør du ved at holde dig opdateret på den nyeste udvikling inden for området og bringe denne viden i spil i dit daglige arbejde samt ved vores borgerkonferencer, hvor vi har borgernes trivsel i centrum.

Hvem er vi


Vi er et hyggeligt daghjem, som gør meget ud af at have det sjovt med hinanden, så alle føler de har haft en god dag. Vi tilpasser vores aktiviteter efter borgernes ressourser og ønsker den enkelte dag, så derfor kan dagene være forskellige. Vi har dejlige udendørs områder og er ofte ude at gå eller opholde os i haven. Vi har højtlæsning, stolegymnastik, hører musik, spiller spil, og er kreative. Vi kører tur i Møllegårdens bus, når det er muligt. Derfor er det en fordel, at du har kørekort til personbil, så du kan køre bussen.

Vi tilbyder dig


Et intro- og oplæringsforløb. Vi sørger for, at du får den nødvendige introduktion og oplæring med løbende sparring og opfølgning på faglighed, samarbejde og trivsel.

Et attraktivt job i rare omgivelser. Der er tale om en fast stilling på 32 timer om ugen, hvor du skal indgå i et team på tre personaler. Arbejdstiden er hverdage i tidsrummet kl. 8.30-15.30.

Tiltrædelse 1. april 2023.

Mølleklubben ligger i naturskønne omgivelser ved Bagsværd Sø med offentlig transport til døren.
Adressen er Mølleklubben, Bagsværd Møllevej 9, 2800 Lyngby.

Hvis du synes, jobbet lyder spændende,


er du velkommen til at ringe til Mølleklubben på telefon 21 16 69 14 eller til plejeboligleder Lise Wix Andreasen på telefon 51 28 60 99 og høre mere om jobbet.

Du kan også læse mere om os på vores hjemmeside www.gladsaxe.dk/mollegaarden

Frist



Vi forventer at afholde 1. samtale 21. februar og 2. samtale 27. februar.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Ergoterapeut (vikar) i Greve

    Fri kontakt
    Vi har brug for en ergoterapeut i et års-vikariat. Så udnyt den sjældne mulighed for at blive en del at Træningsenheden i Greve Kommune, hvor du skal bidrage til at binde borgernes forløb sammen på tværs af organisatoriske enheder.
    • Ergoterapeut
    • Greve
    Få mere info
  • Ergoterapeut (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Studerende med interesse i arbejdet med mennesker. Bring allerede nu dine kompetencer i spil. Vi søger 1 studerende til at indgå i et team (Østerbro) hos en livsglad og aktiv borger. Vi leder efter dig, der starter på 1. eller 2. semester til september og som allerede gerne vil have erfaring og udvikle sig fagligt.
    • Ergoterapeut
    • København Ø
    Få mere info
  • Ergoterapeut (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Vil du gøre en forskel for en anden? Som Ergoterapeut studerende har du mulighed for allerede nu at få super god erfaring inden for ergoterapien. Vil du indgå i et team (Østerbro) med fysio-, ergo- og andre studerende?
    • Ergoterapeut
    • København Ø
    Få mere info
  • Ergoterapeut (vikar) i Taastrup

    Ergoterapeut søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Ergoterapeut
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1