Erhvervsrådgiver til Allerød – hele byens bank

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Spar Nord er hele byens bank. Det betyder, at vi engagerer os i det lokalsamfund, vi er en del af. Og når det går godt i byen, giver vi igen til forenings- og kulturlivet via lokale sponsorater og donationer fra Spar Nord Fonden. Det, synes vi, giver god mening.

Hos Spar Nord i Allerød har vi ambitioner om at tilbyde markedet en stærk og lokal forankret erhvervsafdeling, og derfor opruster vi nu og søger en erhvervsrådgiver mere.

Du får nu en unik mulighed for at komme med på denne spændende rejse, hvor du med din erfaring og personlighed bidrager til vores fortsatte succes i markedsområdet på erhverv.

Hvem er Spar Nord Allerød?

Spar Nord Allerød åbnede dørene første gang i foråret 2022, og vi er kommet flyvende fra start. Vi har allerede etableret et kompetent hold bestående af 8 kolleger fordelt på privat og erhverv, der brænder for markedsområdet og det at give kunderne en enestående lokal bankoplevelse.

Jobbet

Du skal i samarbejde med Bankområdets direktør og anden erhvervsrådgiver videreudvikle erhvervsområde i stærkt samarbejde med bankens bagland, der bl.a. indeholder egen leasing-afdeling, storkundemodel og fagekspertiser indenfor alle branchetyper.

I Spar Nord prioriteres både den lille virksomhed med potentiale og de helt store og internationale virksomheder.

Du får et spændende job, hvor du lykkes, når du:

  • Aktivt gør brug af din erfaring og håndværk fra den finansielle sektor
  • Spotter de gode forretninger uden at gå på kompromis med den gode kundeoplevelse
  • Er drevet af at vinde forretninger og opsøge nye muligheder
  • Skaber et godt førstehåndsindtryk og brænder for at bringe dit netværk i spil samt skabe relationer
  • Sikrer at bankens kreditpolitik overholdes, og at administrative opgaver løses med høj kvalitet i samarbejde med afdelingens kundemedarbejdere og bankens supportfunktion
  • Elsker lokale frihedsgrader og lokal beslutningskraft, dvs. der er kort vej fra tanke til handling

Din profil

Vi er på jagt efter den helt rigtige rådgiver som trives med canvas og opsøgende arbejde på erhvervsområdet, og som kan dokumentere erfaring og resultater med både små og mellemstore erhvervskunder.

Vi søger dig, der er velbevandret i rollen som erhvervskundechef, erhvervsrådgiver eller totalrådgiver, har en opsøgende profil og kan opbygge egen kundeportefølje, har et stort netværk i vores lokalområde og ikke mindst trives med at opbygge nye relationer og deltage i lokale netværk.

Det bærende element i at lykkes med denne opgave er en veludviklet sans for forretning, kombineret med målrettet kundeservice, lokalkendskab, gå-på-mod og professionel rådgivning. Vi ønsker os en kollega, som både kolleger og kunder vil beskrive som nærværende og faglig dygtig, og vi forventer, at du er i stand til indgå i en god og konstruktiv dialog i mødet med kunderne.

Personligt har du lyst til at påvirke og bidrage til udviklingen i afdelingen. Dit fokus på dine kolleger, din hjælpsomhed, og dine selvstændige opgaver kombinerer du med rollen som teamplayer. Du bidrager til afdelingen med dit gode humør og en åben dialog, og du anerkender værdien i godt samarbejde og videndeling.

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • Du bliver en del af et kompetent og engageret hold af kolleger, der er kendetegnet ved stærkt samarbejde
  • Stor frihed til at tage et personligt ansvar og træffe selvstændige beslutninger i hverdagen
  • Høj grad af tillid, hvor du selv kan planlægge dine indsatser og tid
  • Løbende personlig og faglig udvikling i jobbet

Vil du med på holdet?

Vi håber, at vi har vakt din interesse og glæder os til at høre fra dig. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør, Jens Karlsson på tlf.: 96 16 20 61 eller 23 66 14 06.

Ansøgningsfristen er 26. juni 2023. Vi afholder løbende samtaler, så send os gerne din ansøgning hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Allerød
  • Mandag den 26. juni 2023

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Helsingør

    Job ID: 17631 Vil du gerne være med til at vinde Helsingør og omegn? Nu er der en unik mulighed for at blive en del af et fantastisk team bestående af 25 medarbejdere. Om jobbetVelkommen .
    • Finansmedarbejder
    • Helsingør
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Helsingør

    Job ID: 17630 Vil du gerne være med til at vinde Helsingør og omegn? Vi søger en engageret Bankrådgiver, som har et godt humør og som brænder for at give unikke kundeoplevelser og for at vise, .
    • Finansmedarbejder
    • Helsingør
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Hørsholm

    Job ID: 13415 Vil du være med til at præge udviklingen og måden hvorpå vi betjener kunderne i Nordens største bank og elsker du en hverdag i højt tempo, hvor dagene aldrig er ens og med plads t..
    • Finansmedarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Frederikssund

    Job ID: 21252 Vil du være med til at præge udviklingen og måden hvorpå vi betjener kunderne i Nordens største bank? Om jobbetKan du se dig selv i en af ovenstående roller?Hos os har .
    • Finansmedarbejder
    • Frederikssund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2