Private Banker til Private Wealth Management - København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Vil du være en del af en succes og et strategisk vigtigt område - og samtidig være ansvarlig for din egen portefølje af vores mest formuende privatkunder? Vi vækster i Private Banking Elite og søger derfor nu et antal Private Bankere til at hjælpe med at rådgive vores mange spændende kunder.

Vær med til at tage kundeoplevelsen til næste niveau
Som Private Banker i Private Banking Elite får du ansvar for at yde kompetent og personlig rådgivning til de mest formuende privatkunder i Danmark. Vi fokuserer på helheden i kundernes økonomiske situation og tilbyder finansielle løsninger, der dækker alle aspekter hos den enkelte familie. Det gør vi først og fremmest ved at opbygge en tæt relation med sigte på at opbygge et langt og stærkt samarbejde. Imødekommenhed, stærk faglighed og tilgængelighed er nøgleord i vores verden.

Opbyg, fasthold og optimér din egen kundeportefølje
Dit fokus bliver at opbygge, fastholde og udvikle din egen kundeportefølje. Du bringer dit personlige netværk i spil og får henvisninger fra dine kolleger på vores centre. I praksis skal du arbejde med at:

  • skabe stærke relationer til dine kunder ved at sætte kundens behov og tilfredshed i fokus
  • yde helhedsrådgivning, hvor du samarbejder med kundeteamet om at levere den bedste oplevelse for kunden
  • kombinere formue-, bank- og realkreditprodukter med den fulde pallette af produkter, som indgår i vores værditilbud eksklusivt for private banking-segmentet
  • holde din kundeportefølje ajour, så den lever op til KYC.

Vi prioriterer etik og faglighed højt, hvorfor det er en fordel, at du har en rød certificering. Hvis ikke, sikrer vi, at du får den.

Erfaren rådgiverprofil, der vil gå dét ekstra stykke for kunderne
Som person motiveres du i høj grad af at skabe gode oplevelser for kunden og indgå i et fagligt fællesskab med dit team. Du forstår at skabe klarhed over komplekse problemstillinger, og netop fordi du kan skabe overblik og tryghed, oplever dine kunder og kolleger dig som tillidsskabende og løsningsorienteret.

Du trives i en dynamisk hverdag, hvor to dage sjældent er ens og tempoet er højt, og du ved, at tilgængelighed og fleksibilitet er afgørende for at skabe den særlige og eksklusive kundeoplevelse. Fleksibiliteten mærker du også i forhold til din egen hverdag, hvor du selv planlægger, hvornår du er på dine centre, i Krystallen eller arbejder hjemmefra.

Vi forestiller os, at du er en erfaren bankrådgiver/Private Banker, der er vant til at yde helhedsrådgivning og som kan sit kredithåndværk. Formuerådgivning er en central del af helhedsrådgivningen hos os, og det er en fordel, hvis du allerede i dag er vant til at yde formuerådgivning og har interesse for denne del af jobbet.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af Private Banking Elite i Nykredit Private Wealth Management. Enheden består af flere rådgiverprofiler, specialister og analytikere, der alle arbejder for at give de bedste kundeoplevelser og mest kompetente rådgivning. I dag glæder vi os over, at vores kunders tilfredshed er høj – og hver dag møder vi op for at tage tilfredsheden til næste niveau.

Vi samarbejder med mange kolleger i Nykredit-koncernen for at give vores kunder den bedste helhedsrådgivning. Du kan forvente en hverdag i et højt tempo og en bred berøringsflade. I Private Banking Elite er vores ambition at gøre en aktiv forskel for vores kunder. Læs mere på Nykredit.dk/privatebanking.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte kundedirektør Yassin Nilsson Bour-Hil på tlf. 23 20 94 65, kundedirektør Jens Kaae på tlf. 23 44 03 23 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen på tlf. 44 55 57 89.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • København
  • Mandag den 20. marts 2023

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i København

    Vil du have gode muligheder for at gøre en forskel? Og ved du allerede nu, at du vil accelerere din karriere fra første dag? Som graduate i Data & indsigter skal du være med til at skabe indsigter .
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i København S

    Finansmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2300 København S
    • Finansmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i København

    <p>Are you ready to step into the forefront of the green energy revolution, enabling onshore and offshore wind installations to align with global and national net zero targets? Are you lookin..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i København over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
28. april 2024 82
27. april 2024 83
26. april 2024 82
25. april 2024 85
24. april 2024 81
23. april 2024 83
22. april 2024 81
21. april 2024 83
20. april 2024 83
19. april 2024 82
18. april 2024 80
17. april 2024 84
16. april 2024 81
15. april 2024 82
14. april 2024 84
13. april 2024 83
12. april 2024 84
11. april 2024 84
10. april 2024 78
9. april 2024 76
8. april 2024 75
7. april 2024 81
6. april 2024 84
5. april 2024 80
4. april 2024 81
3. april 2024 78
2. april 2024 76
1. april 2024 79
31. marts 2024 81
30. marts 2024 83
29. marts 2024 79

Værd at vide når du søger job som finansmedarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer