Controller med bogholderi-ansvar

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Wrist Ship Supply er på en vækstrejse, og derfor er der brug for nye kollegaer ombord. Du vil blive controller-ansvarlig for 3 af vores rapporteringsenheder, samt få selvstændigt ansvar for en del af vores bogholderiopgaver. Du vil bidrage med din ekspertise og effektivitet til, at vi fortsat leverer høj kvalitet i vores opgaver til aftalte deadlines. Du bliver en del af et team med kompetente og engagerede kolleger, der dagligt har styr på bogholderiet/økonomistyringen i vores 9 operationelle enheder.

Hos Wrist Ship Supply er vi på en vækstrejse. Vi vokser stødt, og det samme gør behovet for en ny dygtig kollega, der kan hjælpe til med controlling og bogholderi. Opgaver varierer, og der er rig mulighed for, at du kan udvikle dig fagligt, men også på det personlige plan. Du vil blive en del af et stærkt team på 4. Du vil have reference til Financial Director.

Primære arbejdsopgaver:Opgaverne vil være meget alsidige, hvoraf de vigtigste vil være:

  • Ansvarlig for månedsafslutning i 2 danske enheder, herunder gennemgang af finanskonti, afstemninger, opdatering af endelig månedsrapport m.v.
  • Ansvarlig for daglig bogføring af bilag, gennemgang af finanskonti, afstemninger, opdatering af endelig månedsrapport m.v. i Hamborg-enheden
  • Udarbejdelse af budget og klargøring til årsregnskab for ovennævnte 3 enheder
  • Opfølgning på rejseafregninger, kreditkort m.v. (elektronisk i zExpense)
  • Fungere som sparringspartner på tværs af afdelinger, samt understøtte forretningen med din økonomiske baggrund og viden
  • Herudover vil du aktivt skulle deltage i andre finans-/økonomiopgaver af forskellig karakter


Kvalifikationer og krav:Selvstændig og kvalitetsbevidst økonomiprofil

Din faglige baggrund og erfaring forventer vi matcher med en solid erfaring fra en økonomiafdeling/bogholderi. Vi forventer, at du er en rutineret IT-bruger inden for økonomiområdet, herunder brug af Excel. Erfaring med Axapta 2012 vil være en stor fordel, men ikke et krav. Samtidig forventer vi, at du kan din debet/kredit og har erfaring i udarbejdelse af forskellige regnskabsmæssige opgaver, blandt andet i forbindelse med månedsluk og tilhørende månedsrapportering. Endelig skal du kunne begå dig på engelsk.

Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret, at du har gå-på-mod og kan levere god kvalitet i udførelsen af dine opgaver, samt overholde aftalte deadlines. Ud over daglige økonomiopgaver er det vigtigt, at du også trives med kontakten og samarbejdet med dine kolleger.

Vi tilbyder:
Du kan se frem til et fagligt og udfordrende job i en global virksomhed med en ambitiøs vækststrategi. Vi tilbyder et positivt, uformelt og internationalt arbejdsmiljø, hvor du er omgivet af dygtige kolleger. Vi vil være de bedste til det, vi arbejder med, og alt, hvad vi gør, er ud fra vores værdier: ”Hard Working, Customer Orientation og Winning Attitude”. Lønnen svarer til kvalifikationer og resultater.

Om Wrist Ship Supply

Wrist Ship Supply er verdens førende leverandør af skibs- og offshore-forsyninger med en markedsandel på omkring 9%. Wrist tilbyder et globalt servicetilbud 24/7 inklusive håndtering af rederigods, shipping, luftfragt og andre relaterede marine services, som opfylder kravene fra både internationale organisationer og små, lokale virksomheder.

Med et globalt fodaftryk sætter Wrists medarbejdere en ære i at gøre det nemt for sine kunder at modtage deres leverancer – effektivt, til den bedst mulige pris, og uanset hvor det er i verden. Dette udtrykkes i Wrists mission: Expert care – making our customers’ life at sea better.

Siden 2007 har hovedaktionæren i Wrist været Altor Fund II GP Limited.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Nørresundby
  • Torsdag den 11. maj 2023

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Nordjylland

    Brænder du for at gøre en forskel for dine kunder. Sætter du en ære i at yde kompetent formuerådgivning. Du vil løbende opholde dig i vores filialer og erhvervscentre for at møde kunderne der, hvor..
    • Finansmedarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Aalborg

    Vil du være med til at sikre en fortsat sund kreditmæssig styring af kreditkvaliteten i Region Nordjylland? Og er du motiveret af at arbejde indenfor det kreditmæssige område, hvor du har mulighed .
    • Finansmedarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Hirtshals

    Finansmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 9850 Hirtshals
    • Finansmedarbejder
    • Hirtshals
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Aalborg

    We are [xxxxx]! We’re so much more than an energy company. We’re a family of brands revolutionising a cleaner, greener future. Working here is #MoreThanACareer - we’re powered by purpose. Togeth..
    • Finansmedarbejder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0