Erhvervsrådgiver med ansvar for udbud søges snarest til Karvil Group

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Erhvervsrådgiver med ansvar for udbud søges snarest til Karvil Group


Relationsskabende, struktureret og positivt mindset - hvis det er dig, så læs videre.

Mads Nør Lauvring, Direktør Karvil Group fortæller: Vi har hos Karvil koncernen igangsat en spændende rejse som man i dette job bliver en central del af. Vores Erhvervsafdeling er en veldrevet forretning, som vi investerer yderligt i og som vil få endnu mere fart på i de kommende år.


Dit nye job | udbud | opsøgende salg | rådgivning | proaktivitet | teamånd
Til en nyoprettet stilling søger vi nu en løsningsorienteret erhvervsrådgiver med ansvar på offentlige udbud både person- og varebiler samt opsøgende salg af varebiler i lokalområdet med mærkerne Citroen, Nissan, Maxus og Ford. Stillingen er hybrid, da man både skal kunne navigere struktureret i udbudsprocessen før, under og efter samt udfylde rollen som erhvervsrådgiver, der proaktivt arbejder i marken med opsøgende salg med et digitalt mindset.

Du indgår i et dedikeret og erfarent erhvervsteam bestående af erhvervsrådgivere, flådeansvarlig og salgssupporter. Teamet arbejder spredt geografisk, men vi vægter fællesskabet højt og samarbejder som et team både på tværs af mærker og faglighed for at opnå høj kundetilfredshed. På trods af en hverdag med mange bolde i luften, er der højt til loftet og der er let til smil.

I stillingen bidrager du aktivt til realiseringen af vores mål om fastholdelse og mersalg til den eksisterende kundeportefølje, samt proaktivt sikrer salg til nye kunder gennem høj grad af rådgivning og verdensklasse service. Vi har en stor kunde portefølje, som vi skal udbygge yderligere de kommende år.

Hvem er du | overblik | smittende energi | købmandsskab | struktur | proaktiv
Som erfaren bilsælger går du forrest og viser vejen til succes. Du har erfaring fra en tilsvarende funktion inden for bilsalg i en bilforretning/opbygningsspecialist eller alternativt som udbudsansvarlig i en større virksomhed eller kommune.

  • Har evnen til at løse problemer og tage ansvar, så tingene bliver gjort ordentligt.
  • Det forventes du er selvkørende og struktureret, da rollen er fleksibel
  • Arbejder naturlig med IT herunder Excel, crm-systemer mv.


Vi forestiller os du er bosiddende på Fyn eller i trekantsområdet. Der arbejdes primært fra kontoret og bilen, der er også mulighed for hjemmearbejde.

Hvad får du?
Du skal søge stillingen, hvis du gerne vi have en ansvarsfuld rolle der indebærer at drive salget i forretningen. Du får tilliden og mandatet til at sætte dit præg på rollen. Du har et ønske at være en del af en succeskultur, hvor vi tænker ”Vi” og ikke ”Jeg”. Vi lykkes i fællesskab.

Karvil Group har i 2022 igangsat en vækst rejse med fokus på bl.a. centralisering, kommercialisering, medarbejder udvikling og digitale kunde touch points. Desuden vil vi øge vores synlighed i markedet via nye løsninger og tilgange til markedet.

Du vil få en inspirerende ledelse og udviklende koncern i ryggen, der vil hjælpe dig til at kunne at skabe endnu mere fart.

Du kommer med i vores nye Karvil Academy der tilbyder dig løbende uddannelse og udvikling af dine kompetencer. Du får via vores koncernstuktur et stort netværk af bilrådgivere fra vores andre forretninger. Du bliver en del af noget større, hvor der er store muligheder for personlig udvikling.

Vi tilbyder en attraktiv gage pakke med et progressivt bonuskoncept uden loft, samt pensionsordning, sundhedsforsikring, tlf./pc, mv.

Nysgerrig? Fortæl os om dig selv og hvorfor vi umuligt kan undgå se dig til en samtale
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Erhvervschef Dannie Elkjær på mail [email protected] eller telefon 29 77 54 68.

Vi forsøger at lande en ny erhvervsrådgiver hurtigst muligt, så send os din ansøgning allerede i dag via e-mail til [email protected] – mrk. Erhvervsrådgiver med ansvar for udbud.

Om os:
Karvil har ni bilcentre i hhv. Odense SV, Middelfart, Fredericia, Svendborg, Aabenraa (Jes P. Jessen), Als Motor (Sønderborg & Rødekro) og forhandler mærkerne Ford, Mazda, Nissan, Citroën, DS, Hyundai, Maxus og Kia. Kundetilfredshed er kodeordet hos Karvil både i forhold til salg og service. Medarbejdere hos Karvil har et højt kompetenceniveau, og Karvil ønsker derfor at ansætte de bedste medarbejdere og sikre, at der er gode muligheder for udvikling og uddannelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Odense SV

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Hele Danmark

    Har du lyst til at rådgive Nordens største virksomheder og arbejde med de nyeste financial planning værktøjer fra SAP, så har vi brug for dig!Til vores Planning & Consolidation team søger vi en kol..
    • Finansmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Odense SV

    Ønsker du at spille en afgørende rolle i en globalt førende virksomhed, der er dedikeret til at forny deres industri gennem avanceret teknologi, robotics og AI? Så har du nu muligheden for at blive..
    • Finansmedarbejder
    • Odense SV
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Hele Danmark

    Do you wish to play a crucial role in our Global Finance Operations team? Are you interested in an opportunity to further your career alongside some of the best and most passionate technology exper..
    • Finansmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Odense

    Vi oplever markant vækst i vores unikke koncept til sundhedssektoren - et strategisk vigtigt område for [xxxxx], og vi har derfor brug for flere kræfter. Vi håber, at du vil være en del af vores..
    • Finansmedarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2