Praktikplads som Business Development Intern

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Viby J

Søger du en praktikplads, hvor du kan få relevant erfaring med analysearbejde og OK’s vækstrejse? Trives du med at løse komplekse problemstillinger, og ved du mere end de fleste, når det kommer til strategi og forretningsudvikling? Så har vi praktikstillingen til dig.

Vi er fulde af god energi – også den grønne

OK er et af Danmarks største energiselskaber. Vi har i mere end hundrede år leveret energi til tusindvis af forbrugere og virksomheder i hele Danmark, og det gør vi fortsat- Danmark står midt i en historisk grøn omstilling. En omstilling, som vil få stor betydning for alle danskere. I OK er vi i fuld gang med at omstille vores forretning, så vi også i fremtiden kan være en seriøst nøglespiller på energimarkedet.

Vi tilbyder en praktikplads i Strategy & Business Development

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med dine 12 kolleger i afdelingen og med flere forskellige forretningsområder i selskabet. Du vil hurtigt få mulighed for at opbygge et stærkt kendskab til organisationen, og vil få selvstændigt opgaveansvar.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Bidrage til vores 2025 strategi og strategisk vigtige projekter
  • Løse komplekse problemstillinger i samarbejde med projektteamet
  • Udarbejde stærke analyser i f.eks. Excel, som understøtter beslutningsoplæg og strategiske anbefalinger til direktion og ledelse
  • Strukturere og udarbejde skarpe præsentationer i PowerPoint til direktion og ledelse

Selvom vi arbejder deadline-baseret, vil du få en høj grad af frihed under ansvar. Heri vil du selv skulle finde løsninger på komplekse problemstillinger, udfordrer eksisterende praksis og tænkning og komme med anbefalinger til teamet.

Hvem forestiller vi os, at du er?

Du er i gang med kandidaten på en videregående uddannelse, hvor du har teoretisk og praktisk erfaring med projektledelse, strategi og forretningsudvikling, eksempelvis cand.merc. Derudover kan du nikke genkendende til:

  • Du vil på sigt gerne arbejde med forretningsudvikling, M&A, strategiudvikling- og eksekvering samt projektledelse af strategiske forretningsprojekter
  • Du har sans for tal og analyser og har en god forretningsforståelse
  • Du kommer gerne med idéer og optimeringsforslag på baggrund af den analyse og de iagttagelser, du gør dig i jobbet
  • Du har ansvarsfølelse omkring kvaliteten af dit arbejde, ligesom du evner at samarbejde med mange forskellige fag- og personprofiler
  • Samtidig er du imødekommende, nysgerrig af natur og en ægte holdspiller

Vi forestiller os, at din værktøjskasse er fyldt med en masse teoretisk viden, som du gerne vil afprøve i praksis. Vi håber også, at du er interesseret i et længere samarbejde, da vi både ser en værdifuld mulighed i et specialesamarbejde og mulighed for et studiejob efter din praktik.

Om vores praktikprogram

Du bliver en del af OK’s praktikprogram i efteråret 2024. Vores praktikhold tæller ca. 12 studerende på tværs af hele forretningen, og du tjekker løbende ind med dit hold. Fx spiser I fælles frokost hver uge, er på workshops, virksomhedsbesøg og meget mere. Her vil du helt sikkert få et fællesskab og nogen, du kan sparre med, udover din mentor og dine kolleger i Strategy & Business Development.

Og så skal vi selvfølgelig huske at nævne vores interne netværk, OK Ung. Vi har mere end 100 unge kolleger tilknyttet vores hovedkontor i Viby, som mødes til faglige og sociale arrangementer hele året rundt.

Er du interesseret?

Er du interesseret i stillingen, og ønsker du at høre nærmere, så kontakt Sebastian Søndergaard Nikolaisen på telefon[xxxxx].

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Viby J

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i Århus

    Your future endeavors As our next project manager, you will ensure that we deliver on time, quality, and budget every time we build a business critical enterprise solution for one of our beloved..
    • Forretningsudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Århus

    Forretningsudvikler søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Forretningsudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Århus

    Vi har store ambitioner for Novicell, og vi ønsker derfor at styrke vores dygtige salgsteam. Så ønsker du at være med til at drive væksten i et af Danmarks førende konsulenthuse, så er denne muligh..
    • Forretningsudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • Forretningsudvikler (vikar) i Viby J

    Sæt retning for nye initiativer hos ambitiøs energileverandør i vækst Energi og Bolig – vi leverer strøm til kontakterne På hovedkontoret i Viby J bliver du en del af Energi og Bolig, hvor du..
    • Forretningsudvikler
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 6
8. april 2024 6
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 6
4. april 2024 6
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 5
31. marts 2024 6
30. marts 2024 6
29. marts 2024 6
28. marts 2024 6
27. marts 2024 6