Forsikringsrådgiver til GF Sydsjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydsjælland

  • Kan du se fordelene ved at arbejde i et lokalt og medlemsejet forsikringsselskab tæt på medlemmerne, og vil du have en alsidig hverdag i et super godt team?
  • Har du lyst til at sælge pr. telefon men også have personlige medlemsmøder på kontoret?
  • Er du den målrettede rådgiver, som præsterer godt både pr. telefon, og ved personlige medlemsmøder lokalt på vore kontorer?
  • Har du et motiverende engagement, og kan du skabe gode salgsresultater uden at gå på kompromis med professionel og nærværende rådgivning?

Få ansvar for dine egne medlemmer
Som forsikringsrådgiver hos os får du ansvar for at sælge til og rådgive nye og eksisterende medlemmer. Kontakten til medlemmerne foregår primært via telefon og mail, men vi har også en del personlige henvendelser på vores kontorer.

Du vil primært skulle arbejde på vores kontor i Vordingborg. Du skal dog være indstillet på ved sygdom, ferier m.m. at hjælpe dine kolleger på det andet kontor i Næstved. Din arbejdstid bliver mandag 08:15-16:30, tirsdag til torsdag 08:15-16.00, og fredag fra 08:15-13.00. Der kan være behov for, at du indimellem er fleksibel uden for den daglige åbningstid fx ved møder, aktiviteter og medlemsarrangementer.

Du har stor indflydelse på din egen hverdag
For at vi får succes, er det vigtigt, at du yder en nærværende og kompetent rådgivning, både i dine indgående og udgående kald. Vi har mange opgaver, derfor er det vigtigt, at du sammen med teamet strukturerer opgaverne, så du opnår både dine og teamets mål. Du får mulighed for at få mange spændende udfordringer samt stor indflydelse på din egen hverdag.

Bliv en del af et stærkt team
Du får en hverdag i et stærkt team, hvor vi lægger stor vægt på at nå de fastsatte mål både for salg, tilgængelighed og medlemstilfredshed. I dag er vi 8 kolleger, som sparrer og samarbejder om at gøre GF større i vores lokalområde. Du får rig mulighed for at blive understøttet i din forsikringsfaglige og personlige udvikling, da vi har fokus på hele tiden at blive dygtigere. Vores team kendetegnes ved at alle tager fælles ansvar, vi har et godt humør, samtidig med der leveres gode resultater.

Vi tilbyder en god fast månedsløn. Du indgår i en favorabel pensionsordning efter gældende overenskomst mellem FA og Forsikringsforbundet.

Har du højt drive, solide salgsevner og er du en stærk holdspiller?

  • Du har optimalt set bestået 3.06 fra Forsikringsakademiet og har erfaring med rådgivning og salg af forsikringer
  • Du er flittig og formår at drive de nødvendige initiativer og indsatser, der skal til for at nå sikkert i mål, herunder evnen til at tilegne dig ny faglig viden inden for forsikringsområdet
  • Du har en god energi og motiveres af at skabe gode resultater i samarbejde med kollegaer
  • Du trives i et konkurrencepræget marked, og ved hvad det betyder med tilfredse medlemmer
  • Du arbejder struktureret og bliver desuden motiveret af at skabe nye gode medlemmer til GF
  • Du er proaktiv og kan skaffe din egen aktivitet via referencer som en del af dit samlede salg

Er du vores nye forsikringsrådgiver?
Vi har brug for dig snarest. Send din ansøgning, dit cv, eventuel eksamensudskrift fra Forsikringsakademiet og andre relevante papirer til os på linket nedenfor senest den 26. marts 2023. Vil du vide mere om stillingen, så ring til forretningsfører Michael Kromann på tlf. nr.: 72 24 46 65, eller mobil 20 76 69 15. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om os på www.gf-sydsj.dk



--


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende på Sydsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • Sydsjælland
  • Søndag den 26. marts 2023

Lignende jobs

  • Forsikringsmedarbejder (elev) i Bogø By

    "Mennesker, der har det godt med sig selv, skaber gode resultater”Det har den naturlige konsekvens, at vi alle arbejder for at skabe rum til at udfolde os selv, hvilket sker via et højt informati..
    • Forsikringsmedarbejder
    • Bogø By
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forsikringsmedarbejdere på Sydsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsikringsmedarbejder i Sydsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forsikringsmedarbejdere i Sydsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forsikringsmedarbejdere i Sydsjælland over tid

Dato Alle jobs som forsikringsmedarbejdere
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1