Seniorforsker / -analytiker til forskningsunderstøttelse i Forskningens Hus på Holbæk Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Seniorforsker / -analytiker til forskningsunderstøttelse i Forskningens Hus på Holbæk Sygehus

Vi søger en erfaren og dygtig forsker til at understøtte vores opgaver inden for analyse og datamanagement.

Stillingen er en fastansættelse og ønskes besat pr. 1. december 2023 eller så hurtigt det er muligt, da vi har en række spændende opgaver, der ligger og venter på dig.

Hvem er vi?

Forskningens Hus er Holbæk Sygehus’ forskningsstøtteenhed. Forskning på Holbæk Sygehus spiller en stor og naturlig rolle i sygehusets stræben efter at give vores patienter den bedst mulige behandling med udgangspunkt i den til enhver tid bedste evidens. Derfor arbejder vi målrettet på, at gøre forskningsprocessen så tilgængelig som muligt, uanset om det drejer sig om erfarne og allerede etablerede forskere, der vil fortsætte deres arbejde indenfor deres ekspertområder, eller om det er nyuddannede sygeplejersker, terapeuter, læger eller andre faggrupper indenfor vores del af sundhedsvæsenet, som med et nyt projekt ønsker at være en del af sygehusets forskningsaktiviteter. Dette indebærer i praksis, at der er hjælp og støtte i alle faser af forskningsprocessen, fra idé, over finansieringsmulighed, godkendelsesprocedurer, til udførelses- og afrapporteringsfaserne. Hér spiller Forskningens Hus en central rolle som samlingssted for sygehusets forskere på tværs af faggrupper og specialer, således at vi altid kan tilbyde en plads i et inspirerende tværfagligt miljø, hvor der også er mulighed for at få hjælp til fx datamanagement og statistiske analyser. I alt har ca. 25 forskningsmedarbejdere plads i Forskningens Hus, hvor vi er en stab på 4 personer (projektkoordinator, forskningssekretær, kommunikationsmedarbejder og leder), der understøtter forskerne og deres projekter i det daglige.

Forskning på Holbæk Sygehus

De projekter, der har til huse i Forskningens Hus, afspejler i sagens natur det forskningslandskab, der tegner sig på Holbæk Sygehus som helhed: Da to ud af tre borgere i vores region har en eller flere langvarige, kroniske sygdomme, er vi særligt opmærksomme på sygdomme som KOL, diabetes, leddegigt, kredsløbssygdomme, knogleskørhed og overvægt – samt på kombinationer af disse. Vi forsker endvidere i komplikationer i forbindelse med kirurgiske indgreb og har yderligere en række forskningsaktiviteter indenfor arbejdsrettet rehabilitering. Vi arbejder på en række eksterne datakilder på både Danmarks Statistik og i regi af Sundhedsdatastyrelsen, hvor survey-data er koblet med register-data, blandt andet den kommende patientbaserede ”Holbæk-kohorten”.

Seniorforsker / -analytiker

Din væsentligste opgave er at understøtte opgaver inden for forskning og datamanagement, herunder deltage i opbygning, udvikling og drift af Holbæk-kohorten. Du vil få mulighed for at være med fra starten og indgå i udviklingsarbejdet i databasen, der skal sikre systematikken i en efterfølgende 5-årige driftsfase.

I det daglige vil du skulle hjælpe Husets forskere både med hjælp til selvhjælp i form af vejledning til, hvordan de kommer videre og med konkrete analyseopgaver, hvor der er behov for det. Vi har derudover en række samarbejdsprojekter med andre af Region Sjællands sygehuse, så du vil blive involveret i en række spændende forskningsaktiviteter, der rækker udover Forskningens Hus og Holbæk Sygehus. Det vil naturligvis også være muligt, at dyrke egne forskningsinteresser og -projekter i stillingen.

Derudover vil du, som en del af staben i Forskningens Hus, blive en del af et team, der sørger for løbende at udvikle og afholde faglige aktiviteter for Husets forskere såsom oplæg med interne eller eksterne oplægsholdere, seminarer, workshops osv. I stillingen er der derfor mulighed og brug for at udtænke og realisere idéer til, hvordan man udvikler et givende og engagerende forskningsmiljø.

Hvem er du?

Vi søger en person, som er stærk indenfor primært kvantitativ forskningsmetode, men også gerne med kompetencer indenfor det kvalitative. Du er struktureret, ansvarsbevidst og engageret med et godt overblik og gode organisatoriske og planlægningsmæssige kompetencer, som har lyst og evner til samarbejde og indgå positivt og konstruktivt i Forskningens Hus.

Du skal have en relevant akademisk uddannelse fx folkesundhedsvidenskab eller lignende samt relevant erfaring. Du må gerne have en ph.d.-grad, men det er ikke et krav.

Du må gerne være vant til at arbejde på Danmarks Statistiks forskermaskine og have et godt kendskab til de regler og procedurer, der gør sig gældende i den sammenhæng. Da flere af vores projekter er delvist baserede på registerkoblinger, vil det være en fordel med et godt kendskab til håndtering af registerdata. Du skal være fortrolig med enten STATA, SAS eller R.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi kan tilbyde en spændende stilling med alsidige opgaver og mulighed for indflydelse på egne arbejdsopgaver samt faglig udvikling i tæt samarbejde med forskergruppen. Vi har flekstid, så det vil være muligt at tilrettelægge arbejdstider og -opgaver fleksibelt. Vi prioriterer, at arbejdet hænger bedst muligt sammen med familie- og fritidsliv.

Vi kan derudover tilbyde en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø med en god og uformel omgangstone og spændende arbejdsopgaver. Vi er udviklingsorienterede og har tradition for at løfte i flok, støtte hinanden og udvikle os i fællesskab. Vi er bevidste om, hvor vigtig en opgave vi udfører, hvilket gør den meningsfuld og værdiskabende. Vi prioriter uddannelse og forskning højt.

Du vil få kontorplads i Forskningens Hus på Holbæk Sygehus og være med til at skabe et udviklende og produktivt forsknings- og læringsmiljø på sygehuset.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er permanent og arbejdstiden er 37 timer / uge. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Det vil også være muligt at nedjustere timetallet fra 37 timer / uge, hvis dette ønskes.

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere om stillingen, og de muligheder, som ligger i jobbet, er du velkommen til at kontakte:

Leder af Forskningens Hus Thomas Lund [email protected]

Ansøgningen

Ansøgning indsendes via linket på Region Sjælland.dk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Ansøgningsfrist d. 08.10.23

Ansættelsessamtaler primo uge 43


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Holbæk
  • Søndag den 08. oktober 2023

Lignende jobs

  • Forsker i Slagelse

    The Department of Agroecology at Aarhus University in Slagelse, Denmark is offering a postdoctoral position as entomologist in Arable Crops, starting 1st January 2025. The position will be availabl..
    • Forsker
    • Slagelse
    Få mere info
  • Forsker i Roskilde

    We are seeking applicants for a 2-year postdoc working with development of new model approaches to assess the dispersal and impact of hazardous substances on the marine environment. The position se..
    • Forsker
    • Roskilde
    Få mere info
  • Forsker i Roskilde

    Brænder du for at bidrage til fremtidens sundhedssektor? Kan du facilitere læringsforløb og synes du, at det er vigtigt at uddanne fremtidens professionelle sygeplejersker? Er du engageret i at ska..
    • Forsker
    • Roskilde
    Få mere info
  • Forsker i Slagelse

    Har du lyst til at arbejde med forsknings- og udviklingsprojekter inden for ernæring og sundhed, hvor praksis i høj grad inddrages? Og kan du omsætte din forskningsviden i undervisningen af profess..
    • Forsker
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0