Forskningsassistent/Akademiker - Humanfysiolog (cand.scient), Biomediciner, Radiograf eller lignende

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Projektkoordinator/ forsker med sundhedsvidenskabelig indsigt.

Medicin 1 søger en Humanfysiolog (cand.scient), Biomediciner, Radiograf eller lignende. Stillingen er en fuldtidsstilling hvor du arbejder to dage om ugen som assistent (PA) for professor og tre dage om ugen som forskningsassistent fortrinsvis indenfor knoglesundhed og endokrinologi. Ansøger forventes at have kendskab til medicinsk forskning såvel patientnært som i relation til administration og databehandling. Kendskab til strålehygiejne og billeddiagnostik inklusive DXA scanninger vil være en fordel. Stillingen kan besættes med en nyuddannet akademiker eller en forskningserfaren radiograf eller anden sundhedsprofessionel med dokumenteret forskningserfaring. Som assistent (PA) for professor Bo Abrahamsen er du koordinator af videnskabelige projektopgaver og den administrative medarbejder der kan bistå professoren med opgaver forbundet til universitetet bl.a. kalenderstyring, interne og eksterne korrespondancer, mødereferater og mødeforberedelse. Professoren har ambulante patienter to gange om ugen og det kan forventes at der vil være administrative opgave også relateret til det kliniske arbejde. Der kan også være tale om at bistå yngre læger og forskere i forbindelse med ansøgninger, tilladelser og indsendelse af fondsansøgninger og artikler til videnskabelige tidsskrifter. Hovedfokus for enhedens forskning er kroniske folkesygdomme og stillingen vil have særligt fokus på kalkstofskiftet og knoglesundhed. Du får mulighed for aktiv deltagelse i forskningsundersøgelser og certificering til at udføre DXA scanning samt andre forskningsopgaver eksempelvis indenfor lægemiddelafprøvning. Det er en forudsætning, at du er god til direkte kontakt til mennesker med kroniske sygdomme og til raske forsøgsdeltagere i alle aldre. Kendskab til Sundhedsplatformen (SP) og Office programmer forventes. Solidt kendskab til videnskabeligt og medicinsk engelsk er en forudsætning. Du vil få mulighed for at udvikle og gennemføre projekter med baggrund i din videnskabelige erfaring i koordination med afdelings seniorforskere.

Vi forventer:

  • At du er uddannet på kandidat niveau eller har en relevant uddannelse som f.eks radiograf kombineret med akademisk erfaring.
  • At du er god til organisering og overblik over komplekse projekter og videnskablige/administrative opgaver.
  • At du bidrager med faglige kompetencer i projektledelse, deltager- og patientkontakt og rapportskrivning.
  • At du er god til sundhedsfagligt og videnskabeligt dansk og engelsk.

Ansættelsesvilkår:

Fuldtidsansættelse (37 timer/ uge). Løn og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst med Danske Regioner og indplacering efter faglige kvalifikationer og anciennitet. Initialt ansættelse i 12 måneder, med forventet mulighed for forlængelse.

Om os:

Medicin 1's Forskningsenhed er et samlet team på ca. 15 personer og består bl.a. af to kliniske professor og af deltidsforskere/overlæger med tilknytning til den kliniske hverdag. Desuden PhD-studerende, sygeplejerker og speciale-studerende. Forskningsenheden er en integreret i Forskningens Hus, som er Region Sjællands decentrale forskningsstøtte enhed på Holbæk Sygehus. Samarbejdet mellem Forsknings Hus og sygehusets afdelinger muliggøre videnskabeligt samarbejde på tværs af faggrænser og specialer.

Medicin 1 på Holbæk Sygehus varetager intern medicinske grenspecialer i endokrinologi, nefrologi og kardiologi, samt en række specialespecifikke ambulatorier samt dialyseafsnit. Afdeling har tilknytning til Københavns Universitet og Professionshøjskolen Absalon og varetager klinisk uddannelse af læger og sygeplejersker.

Holbæk Sygehus er et akutsygehus for områdets borgere. Vores vision er, at tilbyde patienterne sammenhængende og relevante forløb med høj patientoplevet kvalitet. Holbæk Sygehus er et ambitiøst og veldrevet akutsygehus i konstant udvikling, der gerne vil være førende i diagnostik og behandling af almene, og hyppigt forekommende, sygdomme. Holbæk Sygehus satser på velfungerende forskningsmiljøer inden for disse områder.

For mere information: https://www.regionsjaelland.dk/sundhed/geo/holbaeksygehus/Sider/default.aspx

Vil du vide mere:

Har du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til professor Bo Abrahamsen, forskningsansvarlig overlæge Morten Lindhardt eller cheflæge Adam Blyme.

Ansøgning:

  • Motiveret ansøgning, dog højst en side.
  • CV.
  • Dokumentation for uddannelse og evt. opnået akademisk grad.
  • Eventuel publikationsliste
  • Anden information: Eksempelvis anbefaling eller referencer.

Kontaktpersoner:

Bo Abrahamsen, professor og overlæge
Telefon: 9356 6351, e-mail: [email protected]

Morten Lindhardt, lektor og forskningsansvarlig overlæge
Telefon: 9356 9195, e-mail: [email protected]

Adam Blyme, Cheflæge
e-mail: [email protected]

Der er planlagt ansættelses samtaler i uge 2, januar 2024


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Holbæk
  • Lørdag den 30. december 2023

Lignende jobs

  • Forsker i Roskilde

    We are seeking applicants for a 2-year postdoc working with development of new model approaches to assess the dispersal and impact of hazardous substances on the marine environment. The position se..
    • Forsker
    • Roskilde
    Få mere info
  • Forsker i Roskilde

    Brænder du for at bidrage til fremtidens sundhedssektor? Kan du facilitere læringsforløb og synes du, at det er vigtigt at uddanne fremtidens professionelle sygeplejersker? Er du engageret i at ska..
    • Forsker
    • Roskilde
    Få mere info
  • Forsker i Kalundborg

    For an English version - click here.Brænder du for god undervisning og er du passioneret omkring udvikling og formidling af din faglige viden? Hvis ja - så er der nu en spændende mulighed for a..
    • Forsker
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Forsker på Midt-og Vestsjælland

    Forskningsprojektet er en del af et nyt multidiciplinært forskningssamarbejde SBI-PRISM: Perioperative Research Investigating Surgical Outcomes and Innovative Medical Solutions. SBI-PRISM er forank..
    • Forsker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0