Web Design Specialister med øje for de gode digitale løsninger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Er webdesign din store passion? Kribler det i fingrene for at lave løsninger, som er både brugervenlige, konverteringsoptimerede og designmæssigt skarpe? Og drives du af de gode kundesamarbejder?

Så har du nu chancen, du ikke må gå glip af. Hos Aveo A/S søger vi nemlig Web Design Specialister, der brænder for at udvikle og designe Wordpress/WooCommerce-løsninger i direkte samarbejde med vores glade og tilfredse kunder.

Kunden kan være alt fra den lokale tømrer med den helt simple hjemmeside til den store webshop med +1000 produkter. Uanset projektet får du hos Aveo ansvaret for dine egne kunder, som du hjælper godt igennem processen fra start til lanceringen af den endelige løsning.

Dine arbejdsopgaver tæller bl.a.:

  • Design og optimeringer af hjemmesider og webshops i WordPress og WooCommerce
  • Opsætning af funktionaliteter/plugins til løsninger i WordPress og WooCommerce
  • Projektstyring af egne projekter/kunder

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er uddannet multimediedesigner, webudvikler eller lignende, eller at du har erfaring med WordPress og WooCommerce. Du har øje for de grafiske detaljer og helt styr på, hvad der ser godt ud. Samtidig er du på hjemmebane, når det kommer til kommunikationen med andre mennesker, og du mestrer god kundeservice til fingerspidserne. Din tålmodighed og lyst til at hjælpe andre mennesker er vigtige kompetencer, du tager med dig ind i jobbet.

Hos os handler det i høj grad også om den famøse kemi, og du er det rette match til stillingen, hvis du er social og klar til at løfte i flok i en afdeling, hvor der er fart på. Medbringer du oveni det dit gode humør og lysten til at udvikle dig og følge med i de nyeste tiltag inden for WordPress, vil du falde godt til hos Aveo.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyderet alsidigt job, hvor du har mulighed for at arbejde selvstændigt med webdesign og i høj grad selv præge din hverdag. Med et væld af forskellige kunder fra forskellige brancher byder jobbet på stor afveksling, hvor du kan udfolde din dine evner og kreativitet inden for webdesign og hjælpe dine kunder med at skabe det rette fundament for online succes.

Du bliver en del af et hurtigtvoksende bureau drevet af 60+ stjerner inden for salg, web og markedsføring med beliggenhed i hjertet af Aarhus. Med en gennemsnitsalder på 29 og et ungt, men ambitiøst team kommer du ind i en virksomhed med en uformel og fleksibel tilgang til arbejdet. Vi kan ret godt li’ hinanden, og derfor har vi mange sociale arrangementer, som du selvfølgelig også kan deltage i, såsom fredagsbarer, sommerfest, julefrokost og firmafodbold.

Er du vores nye Web Design Specialist?

Så send en kort motiveret ansøgning og dit CV til Partner og Head of Web & Support, Anders Linddahl, på [email protected]. Eventuelle spørgsmål til stillingen kan stilles på samme mail.

Vi søger flere Web Design Specialister til opstart senest 1. august. Samtaler afholdes løbende, og du kan forvente at skulle til to samtaler før ansættelse. Så snart det rigtige talent viser sig, aftales ansættelsesstarten nærmere. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Århus C
  • Lørdag den 01. juli 2023

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i Århus N

    Are you a Structural Design Engineer with good creative solutions to design challenges? Then we’ve got the opportunity for you! Power Solutions Aerodynamic & Mechanical Modularized Nacelle .
    • Frontendudvikler
    • Århus N
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Århus N

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Currently, we are looking for a Lead Integration Eng..
    • Frontendudvikler
    • Århus N
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Århus

    You and [xxxxx] Smart Enterprise We love people who love what they do. If you - like us - are driven by a genuine enthusiasm for technology, strategy, and processes, you'll feel right at home a..
    • Frontendudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Brabrand

    JYSK’s global growth continues, and the most important task of their IT department is to support their continued expansion by delivering IT solutions for the entire corporation. At present, JYSK ha..
    • Frontendudvikler
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2