Application Engineer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Østjylland

Efterspørgslen efter automatiseringsløsninger vækster markant. Derfor søger vi en eller flere talentfulde nyuddannede profiler til salg og projektledelse, i den vigtige rolle som Application Engineer i Market Unit Manufacturing, hvor du vil være en del af et nyopstartet team i vores afdeling i Randers.

Om stillingen og afdelingen

Som Application Engineer bliver du et vigtigt omdrejningspunkt for både sælgere og projektledere i tæt samarbejde med nuværende og potentielle kunder.

Du vil være med til at sikre projekt-leverancerne fra start til slut og skabe størst mulig værdi for vores kunder. Du vil operere i en professionel projektorganisation med en struktureret stage-gate projektmodel, som du løbende vil få oplæring i.

Med reference til Market Unit Manageren i Manufacturing samarbejder du med kunden og interne interessenter omkring udviklingen af den specifikke løsning, samt rådgiver om optimering af hele virksomhedens værdikæde. Dine eksterne samarbejdspartnere vil være kunder og leverandører, hvor der vil forekomme rejseaktivitet i forbindelse med kundebesøg.

Ydermere vil du blive koblet sammen med en af vores sælgere og/eller projektledere, så du får indsigt i hele projektforløbet fra den første kontakt til kunden, via definition og udvikling af løsning, og frem til aflevering og godkendelse af projektet.

Dine kolleger i projektorganisationen er nogle af de dygtigste specialister i automationsbranchen, og du får en spændende og afvekslende hverdag med en stor berøringsflade, både internt og eksternt indenfor konstruktion, software og montage.

Du får base i vores afdeling i Randers, med tæt kontakt til hovedkvarteret i Nykøbing Mors, der er omdrejningspunkt for al udvikling, produktion og montage.

Organisatorisk er stillingen placeret i divisionen BILA Automation, hvor vi udelukkende arbejder med udviklings- og leveranceprojekter i tæt samarbejde med vores kunder.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder

Samarbejde med sælgere / kunde om udvikling af løsninger

Udarbejde løsninger i AutoCAD / Inventor

Forberede og præsentere løsningen i PowerPoint

Beregne budgetpris på aftalt løsningsforslag

Klargøre salgsmateriale til sælger.

Bindeled mellem kommercielle- og tekniske kolleger

Din profil

Du må meget gerne være nyuddannet. Du har en relevant teoretisk uddannelse og også gerne en håndværksmæssig baggrund, som gør dig i stand til at koble teori og praksis. Men vigtigst af alt besidder du et stort drive, og du har både lysten og viljen til at lære og udvikle dig i jobbet. Du er udadvendt af natur og kan samarbejde på tværs af organisationen.

Som kundens ’go-to-person’ formår du at skabe tætte relationer og fremstå professionel. Du arbejder resultatorienteret og struktureret med dine opgaver. Du motiveres af at være en del af en innovativ virksomhed i vækst, og du brænder for at arbejde med de nyeste teknologier inden for automation, optimering og robotteknologi.

Du trives i en hverdag, hvor der ikke altid kan planlægges ned til mindste detalje, og du formår at have en positiv og løsningsorienteret tilgang til opgaver og udfordringer, der opstår undervejs. Du bliver motiveret af at være en del af en innovativ virksomhed i vækst, og brænder for at arbejde med de nyeste teknologier inden for automation og robotteknologi.

Faglige kvalifikationer

Uddannet maskinmester, ingeniør, produktionsteknologi eller anden tilsvarende uddannelse

Relevant håndværksmæssig baggrund som smed, elektriker, industritekniker el.lign. er en fordel

Interesse og flair for teknik og maskinbygning

Behersker engelsk i skrift og tale, og meget gerne tysk.

Du behersker AutoCAD og Inventor på modulniveau.

Vi tilbyder

Hos os bliver du en del af en dynamisk og højteknologisk arbejdsplads, hvor din hverdag vil være præget af faglige udfordringer og personlig udvikling. Vi er en virksomhed i vækst med et højt aktivitetsniveau, og der er højt til loftet med en uformel omgangstone. Mennesker er omdrejningspunktet for at skabe de unikke løsninger, som vores kunder efterspørger, og derfor gør vi vores bedste for at skabe optimale rammer for din udvikling. Du bliver en del af et velfungerende team, hvor du både kan dele din viden og dine erfaringer, og samtidig blive inspireret og lære af dine engagerede kolleger.

Denne stilling vil også være et springbræt til en fremtidig stilling som KAM eller projektleder.

Vi afholder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Østjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 22.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Østjylland
  • Tirsdag den 15. august 2023

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i Juelsminde

    Do you have a solid technical background within industrial bakery, leadership skills, and extrovert drive, and can you navigate within application and sales of food ingredients in the global food i..
    • Frontendudvikler
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Juelsminde

    Are you passionate about developing new products and testing these in new applications? Do you have experience working in a dairy-plant or a pilot dairy plant? Would you like on the practical side .
    • Frontendudvikler
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Århus

    You and [xxxxx] Smart Enterprise We love people who love what they do. If you - like us - are driven by a genuine enthusiasm for technology, strategy, and processes, you'll feel right at home a..
    • Frontendudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Brabrand

    JYSK’s global growth continues, and the most important task of their IT department is to support their continued expansion by delivering IT solutions for the entire corporation. At present, JYSK ha..
    • Frontendudvikler
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Østjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Østjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere i Østjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i Østjylland over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
27. april 2024 21
26. april 2024 22
25. april 2024 22
24. april 2024 21
23. april 2024 20
22. april 2024 21
21. april 2024 21
20. april 2024 22
19. april 2024 22
18. april 2024 23
17. april 2024 22
16. april 2024 22
15. april 2024 22
14. april 2024 22
13. april 2024 21
12. april 2024 22
11. april 2024 23
10. april 2024 22
9. april 2024 25
8. april 2024 27
7. april 2024 27
6. april 2024 27
5. april 2024 28
4. april 2024 27
3. april 2024 30
2. april 2024 29
1. april 2024 29
31. marts 2024 29
30. marts 2024 27
29. marts 2024 26
28. marts 2024 28