IT-konsulenter til den Administrative Servicedesk i Koncern IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vil du via en førsteklassessupport til regionens ca. 19.000 brugere arbejde med både service og it? Vi yder fejl- og anvendelsessupport på kliniske og administrative systemer på tværs af regionen via telefon og sagshenvendelser, så kan du lide at tale i telefon, løse 2. level opgaver og skrive Knowledge, så er stillingen som IT-konsulent hos os noget for dig. Vi søger nye kollegaer.

Vores Administrative servicedesk håndterer henvendelser fra hele Region Sjælland via telefon og ServiceNow sager. Den Administrative Servicedesk er en del af koncernens IT Service afdeling. Der er i IT Service ca. 80 medarbejdere, hvoraf de 18 sidder i den Administrative Servicedesk.

Vi arbejder aktivt på at have et godt arbejdsmiljø, med en uformel omgangstone og et ønske om at spille hinanden gode. Vi bestræber os på at skabe et arbejdsmiljø, som giver en god balance mellem arbejdsliv og privatliv og bidrager positivt til begge dele.

Den Administrative Servicedesk består af et professionelt team, hvor der stilles store krav til medarbejdernes tekniske- og kommunikative evner samt evnen til at samarbejde. Der er en travl hverdag med en blanding af mange telefonkald, sager og udvikling af Knowledge.

”Du vil blive en del af et team med en meget hjælpsom kultur, og hvor det går stærkt. Vi går op i at løse brugernes IT-udfordringer hurtigt, så vi på den måde hjælper fx patienter med den bedste behandling gennem IT-understøttelse. Vores IT-service er til gavn for både vores brugere og borgere i Region Sjælland”, fortæller IT Servicechef Pia Warming Fischer.

Dine opgaver som IT-konsulent

Din primære opgave vil være at yde IT service over telefonen i vores Servicedesk. Du vil blive en del af et team med en klar vagtplan, som sikrer dig et varieret arbejde i tidsrummet 7:00 – 16:00.

Dine opgaver vil være:

  • 1. level Service og Support via telefonen med remote overtagelse af brugerens pc
  • 2. level opgaver på diverse systemer og problemstillinger
  • Sagsregistrering og sagshåndtering i ServiceNow
  • Udfærdigelse af Knowledge artikler rettet mod både kollegaer og brugere.

Derudover er vi i teamet optaget af at understøtte videreviklingen i afdelingen gennem input, sparring og fagligt engagement i hverdagen, så vi kan levere de bedste løsninger til vores brugere.

Erfaring med IT support

Vi forventer, at du enten er uddannet IT-supporter eller har erfaring med en tilsvarende stilling i minimum 2-3 år. Hvis du derudover har erfaring og viden inden for ITIL og Knowledge, vil det være en fordel

Derudover skal du:

  • Have et bredt IT-kendskab og have teknisk flair
  • Være venlig, empatisk og imødekommende
  • Trives i en hverdag hvor det går stærkt
  • Være aktiv lyttende og have et stort servicegen
  • Ønske at være en aktiv del af udviklingen i en stor IT-afdeling.

Derudover forventes du at kunne samarbejde, have et positivt sind og være personligt engageret i dit daglige arbejde.

Vil du gøre karriere hos os?

Send os gerne din ansøgning senest den 26. februar 2023. Vi forventer at afholde første ansættelsessamtaler i uge 10 og 11, og vi anvender en kort test inden 2. samtale. Vi ønsker tiltrædelse den 1. maj 2023 eller snarest muligt.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte Teamleder Anja Winchler på mail [email protected] eller telefon 21 30 79 36.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 430 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og til regionens sygehuse.

Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Vi tilbyder en attraktiv og udviklende stilling, hvor du kan være med til at sætte retning og levere løsninger, som virkelig kan gøre en forskel for mange. Vi kan derfor tilbyde en stilling, hvor der er mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Ringsted
  • Søndag den 26. februar 2023

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i Roskilde

    Ønsker du en selvstændig stilling, hvor din ekspertise får stor betydning for projekternes succes? Hos [xxxxx] har du nu muligheden for at blive en central del af vores team, da vi søger en tekni..
    • Frontendudvikler
    • Roskilde
    Få mere info
  • Frontendudvikler (freelance) i Hele Danmark

    Sharp frontend intern interested in learning and performing CostBits Remote InternshipStudent Salary Unpaid We are a core..
    • Frontendudvikler
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Hele Danmark

    Om virksomheden EDT-Europe is a subsidiary of Emerging Display Technologies Corp. Ltd (EDT) Since its establishment in 2000, EDT has supported customers and distributors across Europe fro..
    • Frontendudvikler
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Kalundborg

    Om jobbet Er du klar til at hoppe ind i en verden, hvor digital kommunikation møder kreativitet, og hvor dit skrivebord – på fælleskontoret eller hjemme – er din kreative legeplads? Team Kommunik..
    • Frontendudvikler
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1