Vikarstilling: Fysioterapeut til barselsvikariat i geriatrisk eller neurologisk område

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Brøndby

Brænder du for at arbejde med geriatriske og neurologiske borgere, så har du chancen for at få et spændende vikariat i Træningscenter Brøndby.

Vi har snarest muligt brug for en fysioterapeut til geriatrisk område og en fysioterapeut til neurologisk område. Begge områder er i samme afdeling.

Stillingerne er fuldtid på 35-37 timer og vil primært være træning af geriatriske og/eller neurologiske borgere både i individuelle forløb og på hold.
Vikariatet i neurologi er tidsbegrænset til 31/8 2023 og vikariatet i geriatri er tidsbegrænset til 31/12 2023.

Hvem er vi:
Vi er et velfungerende træningscenter med i alt 50 fysio- og ergoterapeuter fordelt på to afdelinger med hver deres afdelingsleder. Vi sidder på mindre fælles kontorer med egen kontorplads og bærbarcomputer. Vi er et hus og en afdeling som vægter faglig udvikling højt, og kan se værdien i et tæt samarbejde mellem områderne.

Du bliver ansat i en dynamisk afdeling, med fagligt engagerede kolleger, der brænder for deres område. Der er 6 fysioterapeuter og 4 ergoterapeuter på det geriatriske område og 6 fysioterapeuter og 3 ergoterapeuter på det neurologiske område. Ud over terapeuter, består afdelingen af to træningsassistenter, en logopæd, en hjerneskadekoordinator, to visitatorer, en KUF og en diætist.

Inden for geriatri træner vi den komplekse geriatriske borger, og har fokus på relevante problemstillinger som forflytninger, forebyggende tiltag, sarkopeni, ernæringstilstand og vestibulære problematikker.
Inden for det neurologiske område er borgergrundlaget fortrinsvis borgere med erhvervede hjerneskader efter f.eks. apoplexi eller andre neurologiske lidelser.
Borgerne er henvist via en genoptræningsplan jf. Sundhedsloven eller via visitation jf. Serviceloven, via egen læge som vederlagsfri eller via samarbejdsaftale med Jobcentret, hvor det drejer sig om sygemeldte borgere.
Træningen foregår både individuelt og på hold, og kan foregå på træningscentret eller i borgerens eget hjem/nærmiljø.
Afdelingen varetager desuden opgaver på kommunens midlertidige pladser ift. vurderinger og træning af indlagte borgere. Terapeuterne skiftes til periodevis at være tilknyttet denne opgave. Vikariatet i geriatri vil muligvis blive tilknyttet denne opgave.

Terapeuterne i afdeling 2 har grundet det komplekse borgergrundlag et tæt tværfagligt samarbejde med bl.a. diætist, visitatorer, plejepersonale, sygeplejersker, egen læge og hjælpemiddelafdelingen. Endvidere foregår rehabiliteringen i samarbejde med borgerens pårørende.

Vi er lokaliseret i gåafstand fra Brøndbyøster Station. Vi er et træningscenter med gode faciliteter og opdaterede træningsredskaber. Vi har flere behandlingsrum, træningskøkken, sansehave, undervisningslokaler, VR-rum, VisualEyes system og flere store træningssale.

Vi forventer, at du:

  • Brænder for det geriatriske og neurologiske område
  • Er fagligt velfunderet og med fordel har klinisk erfaring, samt relevante kurser
  • Er omstillingsparat og kan arbejde selvstændigt og ansvarligt (både mono- og tværfagligt)
  • Har gode kommunikative evner (både skriftligt og mundtligt)
  • Er fleksibel og rummelig
  • Kan arbejde med lange forløb med komplekse borgere
  • Har interesse for og/eller erfaring med holdtræning/undervisning.
  • Har en god portion humor


Vi tilbyder:

  • Fantastiske kolleger
  • Et job med mange spændende udfordringer
  • Faglig sparring med kolleger
  • Faglig og personlig udvikling
  • Et travlt hus i udvikling
  • Indflydelse og ansvar i arbejdet

Ansættelsen er på flekstidsordning og du er selvtilrettelæggende. Du skal dermed tilpasse din arbejdstid hverdage mellem kl. 6-18 alt efter hvad der giver bedst mening for dine borgerforløb, relevante møder med samarbejdspartnere og dit privatliv. Arbejdsopgaverne vil typisk ligge i tidsrummet 8-16.

Sommerferie
Da vi allerede har godkendt afdelingens sommerferie plan har vi særligt behov for at ferie ikke bliver afholdt i uge 29-31.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere, er du velkommen til at ringe til Felix Petersen, afdelingsleder for det geriatriske og neurologiske område, på tlf. 43 28 28 74.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning så vi har den senest d. 1. marts 2023
Vi forventer at holde løbende ansættelsessamtaler med de sidste den 3. marts 2023

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 37.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Brøndby
  • Onsdag den 01. marts 2023

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Hvidovre

    Om os Vi er en klinik -og træningscenter beliggende på Vestegnen. Udover at være en del af de lokale idrætsklubber er vi også med som behandlere for Dansk Døve Idrætsforbund, hvor vi hjælper ud..
    • Fysioterapeut
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Ballerup

    Er du praktiserende fysioterapeut med eget CVR-nummer eller tilknyttet en klinik? Har du både erfaring, den videre uddannelse, og mest af alt en stor lyst til at arbejde med klienter med kroniske o..
    • Fysioterapeut
    • Ballerup
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Storkøbenhavn

    Fysioterapeut søges til ortopædkirurgisk team i Afdeling for Ambulant Genoptræning, Center for Rehabilitering og Forebyggelse, [xxxxx]Brænder du for genoptræ..
    • Fysioterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Herlev

    Bliv fysioterapeut på en ny måde Kan du se dig selv som sundhedsfaglig rådgiver, hvor du hver dag skal hjælpe vores kunder videre til det helt rette behandlingsforløb? Er du glad for at .
    • Fysioterapeut
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1