Senior El-ingeniør/El-installatør til projektering af el-installationer i byggerier - København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at skabe næste generations byggeri?

Hos Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma bliver du en del af et fagligt miljø, som vægter tæt samarbejde på tværs af fagdiscipliner.

Du får mulighed for at udfordre din ekspertise med de mest spændende el-projekter indenfor byggeri i et dynamisk team med høj faglighed og et stærkt bagland.

Velkommen til Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma

Hos Søren Jensen vil du blive taget godt imod af dit projektteam, teamleder og 190 kolleger. Der er en flad struktur og et godt kollegaskab, hvilket styrker samarbejdet – også på tværs af kontorerne.

Du vil opleve gode arbejdsforhold, en afvekslende hverdag, høj faglighed, den nyeste teknologi og en uformel stemning med højt til loftet i et ingeniørfirma, der tænker utraditionelt og visionært. Stor grad af indflydelse på eget arbejde og fleksibilitet i dagligdagen er en selvfølge i virksomheden. Du kan læse mere om Søren Jensen på www.sj.dk.

Har du lyst til at drømme stort og udfordre processer Som Senior El-ingeniør/El-installatør får du base på virksomhedens lokation i København. Dine arbejdsopgaver vil være indenfor:

  • Rådgivning og projektering af el-installationer igennem alle byggeriets faser
  • Udarbejde gennemgående udbudsmateriale herunder beskrivelser, tegninger, tilbudslister mv.
  • Screening, prisoverslag og kvalitetssikring af el-installationer og tekniske anlæg i bygninger
  • Projektopfølgning og fagtilsyn
  • Solid og innovativ rådgivning af kunder og samarbejdspartnere

Arbejdsområderne er meget varierende og omfatter bygningsdesign og renovering, datacentre, hospitalsbyggeri og teknologi, undervisnings- og forsknings- samt industribyggeri.

Du vil indgå i et kreativt, tværfagligt team på tværs af discipliner, og du sparrer med dine kolleger i en stærk faglig el-gruppe, hvor du har stor mulighed for at bringe dine kompetencer i spil og udvikle dig fagligt. I mødes jævnligt med henblik på erfaringsudveksling og kompetenceudvikling.

Om din baggrund forestiller vi os
  • En faglig baggrund som stærkstrømsingeniør, el-installatør eller maskinmester – gerne suppleret med en baggrund som elektriker
  • Minimum 8-10 års erfaring fra en lignende stilling indenfor bygge-, entreprenør- eller rådgiverbranchen, hvor du arbejder med projektering og tilsyn
  • Erfaring med bygningsinstallationer generelt
  • Erfaring med projektering af stærk- og svagstrømsanlæg
  • Generelt gode IT-færdigheder
  • Kendskab til eller ønske om at arbejde med digitale værktøjer – herunder 3D-projektering i Revit

Du har passion for dit fag og kommunikerer åbent, respektfuldt og tillidsvækkende. Du kan arbejde produktivt og selvstændigt med dine projekter, og du har mod på at bidrage og byde ind med idéer til løsningsforslag, samt hjælpe dine kunder videre med udvikling af deres faciliteter og gøre projekter til virkelighed!

Om virksomheden Søren Jensen er en inspirerende videns- og teknologivirksomhed forankret i grundlæggerfamiliens tro på udvikling og teknikkens muligheder. Virksomheden har vokseværk og er i dag 190 medarbejdere.

Virksomhedens kendetegn er at være blandt de første til at tilegne og benytte ny viden. De er førende i anvendelsen og udviklingen indenfor BIM, Computational Design, Off-site Manufacturing og næste generations byggeri.

Søren Jensen er kendt for sin flade organisation, hvor der er nærhed mellem ledelse og medarbejdere, samt tæt samarbejde mellem kunde og medarbejdere. Der arbejdes hele tiden på at medarbejderne får de bedste betingelser for arbejdsglæde, tryghed og lysten til at afprøve nye ideer.

Sådan kommer du videre Smedegaard HR varetager rekrutteringsprocessen. Ansøg stillingen ved at klikke på knappen "Søg stillingen", hvorefter du kan uploade dit CV. Motiveret ansøgning er ikke nødvendig.

For info om stillingen er du velkommen til at kontakte Christina Smedegaard på tlf. 4280 1050. Da vi vurderer ansøgninger løbende, ser vi frem til at modtage dit CV snarest muligt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Hardwarespecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Hardwarespecialist
  • København K
  • Onsdag den 17. maj 2023

Lignende jobs

  • Hardwarespecialist i København

    Hardware Development Manager Veo Technologies Copenhagen Full-time Salary Competitive Veo is a global leader in AI-based sports camera techn..
    • Hardwarespecialist
    • København
    Få mere info
  • Hardwarespecialist i København

    Senior Backend Engineer - Financial Services Monta Copenhagen Full-time Salary Competitive Senior Backend Engineer - Financial ServicesMonta is a new lay..
    • Hardwarespecialist
    • København
    Få mere info
  • Hardwarespecialist i København

    Senior Backend Engineer (Integrations) Pleo Technologies Copenhagen Full-time Salary Competitive Engineers are the backbone of all we do at Pleo. Without..
    • Hardwarespecialist
    • København
    Få mere info
  • Hardwarespecialist i København

    Senior Backend Engineer Alice AI Copenhagen Full-time Salary Competitive What we offer:The opportunity to join as one of the first employees in a fast-gr..
    • Hardwarespecialist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hardwarespecialister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte hardwarespecialist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hardwarespecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hardwarespecialister over tid

Dato Alle jobs som hardwarespecialister
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0