Datateknikerelev med speciale i programmering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - København S

Hver eneste dag regner rigtig mange mennesker med HOFOR. Vi forsyner Hovedstadsområdet med rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling, bygas og opfører vindmøller. Det stiller store krav til os i HOFOR. Vi søger en elev der tager initiativ og gerne vil lære nyt, samtidig med at du er god til at samarbejde og dele viden.

Hvem er du
Som vores nye elev vil du indgå i sektionen Digital Udvikling, hvor du får 20 dygtige kolleger, og ca 80 kolleger i vores nyetablerede område Digitalisering, der er toneangivende for, hvordan hele organisationen skal arbejde med digitalisering.

Det er ikke et krav, at du har erfaring med de teknologier der er nævnt her, men vi forestiller os at:

  • Du har vilje til selvstændigt at sætte dig ind i de teknologier, der kræves for at løse en opgave (naturligvis med løbende oplæring og sparring undervejs)
  • Du er god til at kommunikere skriftligt og mundtligt da en stor del af arbejdet, vil bestå i at tale med eksperter fra forretningen eller andre teams
  • Du er omhyggelig med dit arbejde, f.eks. selv tjekker op på, om du nu har husket at følge alle trinnene i en proces
  • Du lader dig ikke frustrere, hvis behov er uklare, koden driller eller opgaver ændrer sig undervejs

Som elev i teamet er det vigtigste, at du er nysgerrig og har masser af gåpåmod. Det er derfor vigtigt at du har lyst til at lære, selv kan opsøge informationer og læse dokumentation, og altid har motivation til at give opgaven et første skud.

Disse frameworks og teknologier kommer du til at stifte kendskab med
Vi forventer, at du bliver en integreret del af et af vores udviklerteams, ”Dataplatformen”, der fokuserer på at lave dataløsninger til vores forretning.

Vi arbejder agilt i et SCRUM team, der udvikler og drifter data- og integrationsløsninger som understøtter forretningsbehovene internt i HOFOR og hos vores eksterne samarbejdspartnere. Da vi ikke kun udvikler løsninger, men også står for driften er devops frameworket en central del af tankegangen i teamet. Vi udvikler, tester og deployer løsninger vha. Azure Devops og sørger for løbende opdatering, konfiguration og monitorering i Microsoft Azure. Deployment af løsninger er så vidt muligt automatiseret, og alle ressourcer i Azure lavet via Infrastructure-As-Code (IaC) i Azure Bicep.

På integrationssiden anvendes der forskellige teknologier herunder Logic Apps, Azure Functions, .NET core, Powershell, Python mv. Det centrale er ikke hvilket kodesprog/teknologi løsningen er bygget i, men om løsningen er robust, skalérbar og kan driftes fremadrettet.

På datasiden arbejder vi med Azure Synapse og tilhørende teknologier såsom Azure SQL Server, Apache Spark, Delta Lake, Python mf. Omdrejningspunktet for al arbejde med dataløsninger er, at de skal overholde strukturen i en fælles datamodel.

Vi ser frem til at byde dig velkommen
Når du begynder som elev hos os vil du ikke være den eneste elev, da vi allerede har en elev i afdelingen. Du bliver en del af et solidt team, der har din udvikling for øje, så du får de bedste forudsætninger for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Vi sætter pris på sparring og samarbejde, og du kan se frem til at blive en del af en virksomhed, hvor viden og faglighed værdsættes. Du kommer til at indgå i et åbent og uformelt arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kolleger.

Ud over det fællesskab du får i din afdeling, vil du også få et fællesskab med HOFORs andre elever og lærlinge. Du bliver en del af HOFORs eksisterende elev- og lærlingenetværk, hvor I mødes til elev- og lærlingefrokoster og temadage med fagligt og socialt indhold.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 6. september 2023 2023.Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Janika Gilbert, Sektionsleder, [email protected] din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.

Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Derfor bedes du undlade at vedhæfte et billede.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Hardwarespecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Hardwarespecialist
  • København S
  • Onsdag den 06. september 2023

Lignende jobs

  • Hardwarespecialist i København

    Hardware Development Manager Veo Technologies Copenhagen Full-time Salary Competitive Veo is a global leader in AI-based sports camera techn..
    • Hardwarespecialist
    • København
    Få mere info
  • Hardwarespecialist i København

    Senior Backend Engineer - Financial Services Monta Copenhagen Full-time Salary Competitive Senior Backend Engineer - Financial ServicesMonta is a new lay..
    • Hardwarespecialist
    • København
    Få mere info
  • Hardwarespecialist i København

    Senior Backend Engineer (Integrations) Pleo Technologies Copenhagen Full-time Salary Competitive Engineers are the backbone of all we do at Pleo. Without..
    • Hardwarespecialist
    • København
    Få mere info
  • Hardwarespecialist i København

    Senior Backend Engineer Alice AI Copenhagen Full-time Salary Competitive What we offer:The opportunity to join as one of the first employees in a fast-gr..
    • Hardwarespecialist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hardwarespecialister i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte hardwarespecialist i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hardwarespecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hardwarespecialister over tid

Dato Alle jobs som hardwarespecialister
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0