Datatekniker - infrastruktur - ELEV

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Kolding

Hvis du har lyst til at lære noget nyt hver dag, når du møder på arbejde, og hvis du også ønsker at lære en masse om mennesker og deres brug af it, samtidig med at du udvikler dig fagligt, så er du vores næste datateknikerelev!

Om dig
Du brænder for IT og digitalisering og finder motivation i at lære nyt og samtidig hjælpe andre. Derfor falder det dig helt naturligt at levere høj kvalitet i din opgaveløsning og samtidig give en fremragende serviceoplevelse.
Som person er du udadvendt, hurtig i hovedet og kvik på tasterne, og du fokuserer på muligheder og løsninger frem for begrænsninger. Du arbejder selvstændigt og målrettet med dine opgaver, kan strukturere og planlægge din tid, og du er ikke bange for at spørge om hjælp eller tilbyde din assistance. Det er vigtigt for os, at du er serviceminded og udadvendt, samt at du sætter en ære i at overholde deadlines og aftaler. Vi forventer, at du som datateknikerelev på IBC møder til tiden hver dag. Du er enten færdiguddannet it-supporter, og har nu et ønske om at videreuddanne dig som datatekniker eller har som minimum afsluttet GF2 på data- og kommunikationsuddannelsen.

Vi forventer, at du som elev på IBC:
• Møder frisk ind til tiden hver eneste dag.
• Kommunikerer sikkert og positivt på både dansk og engelsk, med et smil.
• Er engageret, omhyggelig, ansvarsbevidst og selvstændig.

Det er en forudsætning, at du trives med en hektisk hverdag, hvor der ikke er to dage der er ens. Inden du starter som elev hos os, skal du være indehaver af et gyldigt kørekort til almindelig bil (B), da der jævnligt vil forekomme systemarbejde på vores andre afdelinger i Aabenraa, Kolding og Fredericia.

Arbejdet som elev på IBC
Du vil indgå i systemteamet og løse alle opgaver på lige fod med de øvrige medarbejdere. Det betyder, at du kommer til at møde alle typer opgaver i systemteamet. Du kommer bl.a. at deltage i, og vil også få ansvar for, en række it-projekter, og du vil også skulle hjælpe med 2. level support via telefon og igennem servicedesksystemet. Derudover vil opgaverne generelt spænde bredt indenfor implementering og dokumentation af systemer og generel udvikling og systemadministration.

Om itService
Vi er en moderne koncern it-afdeling, der understøtter forretningen gennem aktiv sparring, stabil drift og høj sikkerhed. En stor del af dagligdagen går med at skabe og fastholde gode relationer i organisationen, samt opretholde tæt kontakt med mange forskellige interessenter, både internt og eksternt. Du kommer til at indgå i en afdeling, der er organiseret i to teams, et support-team og et system-team. Du får nogle dygtige kolleger, der alle vil udfordre dig og bidrage til din læring. Dagligdagen er præget af humoristisk storsind og konstruktiv usikkerhed, som er to af vores kerneværdier. Vi har en uformel omgangstone, et godt samarbejde på tværs af faggrupper og organisatoriske enheder, samt en vilje til at yde en fælles indsats for at løse opgaverne bedst muligt.
IBC’s 4 lokationer er forbundet via MPLS til et centralt driftscenter, som er placeret på lokationen i Kolding, hvor vi også leverer hosting af it for kunder og lejere af vores bygninger. Intern core-it omfatter ca. 180 on-prem vm-servere. Der er på IBC’s lokationer ca. 1000 pc-arbejdspladser samt yderligere ca. 3200 daglige BYOD-enheder. Infrastrukturen er baseret på enterprise hardware fra HP/Aruba og software fra VMware og Microsoft.
De 11 medarbejdere i itService to teams forestår, og er projektleder på, alle it-projekter i koncernen og har det overordnede ansvar for drift og support af alle centrale og decentrale it-systemer, telefonsystemer, adgangskontrol, e-learning-platforme mm. Der er en afslappet og uformel omgangstone, et godt samarbejde på tværs af både faggrupper og organisatoriske enheder, og der er en vilje til at gøre en fælles indsats for at løse opgaverne bedst muligt.

Om IBC
Vi er ca. 350 fastansatte, samt et større antal projektansatte medarbejdere, fordelt på 4 lokationer i Syddanmark. IBC er fladt organiseret med en direktion, en række stabsfunktioner, samt lokal ledelse for hver uddannelse på lokationerne. itService, Økonomi, Digitalisering og RPA er samlet centralt på den primære lokation i Kolding.

Ansættelsesforhold
På IBC ønsker vi, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundet, og vi ser frem til din ansøgning, uanset din personlige baggrund. Stillingen som datateknikerelev aflønnes efter gældende regler og overenskomst.

Ansættelsessted
Dit primære arbejdssted vil være på IBC Kolding (Tvedvej 7, 6000 Kolding).

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=67cecd5c)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Hardwarespecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Hardwarespecialist
  • Kolding
  • Tirsdag den 10. oktober 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hardwarespecialister i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte hardwarespecialist i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hardwarespecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hardwarespecialister over tid

Dato Alle jobs som hardwarespecialister
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1