Innovationsfonden søger teamleder til HR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Vil du være med til at styrke videns- og forskningsbaseret innovation og iværksætteri i Danmark? Vil du være med til sikre, at Innovationsfonden er en fremragende arbejdsplads med høj trivsel og fokus på udvikling af medarbejderne? Vil du påtage dig et ansvar i et relativt nyt ledelsesteam, der arbejder til gavn for Danmark og bidrage til et meningsfuldt fællesskab med fokus på high-performance og effektivitet?

Din nye hverdag som teamleder for HR
Som teamleder for HR i Innovationsfonden med reference til den administrerende direktør, vil du varetage en bred vifte af spændende og alsidige arbejdsopgaver, der alle har til formål at sikre en velfungerende organisation, med fokus på medarbejdernes trivsel og løbende udvikling, organisations- og ledelsesudvikling samt velfungerende HR- og organisatoriske processer. Du bliver en nøgleperson i arbejdet med at implementere strategi, der blandt andet skal sikre, at Innovationsfonden er en attraktiv arbejdsplads med stærke dyder, høj performance, tværfagligt samarbejde samt udvikling af medarbejdernes kompetencer. Som teamleder for HR vil du desuden varetage den løbende dialog og samarbejde med Center for HR og Forretningsudvikling i Uddannelses- og Forskningsministeriet vedrørende løn- og ansættelsesvilkår.

Du vil gennem jobbet varetage en bred vifte af opgaver inden for klassiske HR-opgaver af både administrativ- og udviklingsorienteret karakter. Der er pt ikke personaleledelse i stillingen.

Du skal i jobbet bl.a.:

  • Være med til at sikre høj trivsel blandt medarbejderne samt sikre en systematisk faglig og personlig udvikling af medarbejderne. Konkret skal du drive Innovationsfondens trivselsmålinger og lederevalueringer
  • Understøtte og rådgive personaleledere og medarbejdere på flere lokationer med henblik på at skabe et godt samarbejde på tværs af organisationen
  • Sikre at rekrutteringer af nye medarbejdere samt onboarding sker professionelt og systematisk
  • Være sekretær for samarbejdsudvalget
  • Sikre at alle HR-administrative processer er velfungerende og understøtter organisationens performance samt medarbejdernes trivsel.

Vi forestiller os, at:

  • Du har en relevant HR uddannelse
  • Du har mindst 10 års erfaring med klassiske HR opgaver fra vidensbaserede organisationer og virksomheder
  • Du handler og tænker strategisk, men du kan samtidig selv omsætte det til handling, der virker i praksis
  • Du har erfaring med at anvende forskellige samtaleteknikker, herunder coaching
  • Du har erfaring med organisations- og ledelsesudvikling
  • Du er god til at organisere, danne overblik og evner at kommunikere med en bred vifte af medarbejdere
  • Du har erfaring med at arbejde i en statslig administration og kendskab til de offentlige overenskomster
  • Du er team-orienteret og ansvarlig i din måde at skabe resultater på.

Desuden forventer vi, at du motiveres af at skabe værdi for Danmark, og har erfaring med at arbejde i vidensbaserede organisationer. Du er udviklings- og løsningsorienteret og formår at få tingene til at ske.

Innovationsfonden
Vores organisation består af dygtige og ansvarlige medarbejdere, der alle er meget motiveret af Innvationsfondens formål.

Det er afgørende for Innovationsfonden, at vi bliver anset som en troværdig og tillidsvækkende partner for vores kunder. Det er derfor også afgørende, at værdier som respekt over for ligeværd, transparens og integritet falder dig naturligt at være en rollemodel for. Vi betragter det som en ære og et privilegium at få lov til at arbejde for Danmarks innovation, og det mind set forventer vi vores nye HR teamleder.

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet.

Løn- og ansættelsesforhold
Du ansættes i Innovationsfonden efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Ansættelsessted: Aarhus

Søg stillingen

Vi skal have din ansøgning, CV og eksamensbevis senest tirsdag den 21. marts 2023. Der vil blive afholdt samtaler i uge 12 og uge 13.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Cecilie Brøkner på e-mail: [email protected]

Vi skaber fremtidens fundament
I Innovationsfonden investerer vi hver dag i landets dygtigste forskere, videns-iværksættere og virksomheder, der med nye ideer, viden og teknologi styrker Danmarks konkurrencekraft og samfundets bæredygtighed. Det er en spændende og væsentlig samfundsopgave, vi løser – og den kan du nu blive en del af! Vi tror inderligt på, at vi lykkes endnu bedre med vores opgaver, når vi alle oplever arbejdet som både meningsfyldt, inspirerende og udviklende. Det forudsætter et stærkt fokus på trivsel samt en god kultur funderet i vores dyder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Århus C
  • Tirsdag den 21. marts 2023

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (praktik) i Århus C

    Drømmer du om at arbejde med HR og rekruttering i din praktikperiode? Nu har du muligheden for at få et unikt indblik i HR- og rekrutteringsbranchen og samtidigt få styrket dine personlige og fagli..
    • HR-medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (praktik) i Åbyhøj

    Vi søger 3-4 topmotiverede praktikanter med opstart snarest muligt, der har lyst til at arbejde med HR og Rekruttering - og som ønsker at omsætte deres teoretiske og metodiske færdigheder til hands..
    • HR-medarbejder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Århus

    HR-medarbejder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • HR-medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i Århus

    Studentermedhjælper til rekruttering Da vores nuværende studentermedhjælpere starter i fuldtidsstillinger hos os efter endt studie, er vi nu på udkig efter to-tre nye studentermedhjælpere til vor..
    • HR-medarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1