Personalemedarbejder til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Er du uddannet inden for kontor og administration og på udkig efter nye udfordringer? Og er du en frisk m/k – super serviceminded og en stærk kommunikator og i besiddelse af et usædvanligt positivt væsen og stort gå-på-mod? Har du ordenssans og flair for struktur og et hjerte i det administrative kombineret med HR og lønhåndtering, ja så tilbyder vi en fantastisk arbejdsplads med skønne kolleger i en spændende og hurtigt voksende virksomhed.

Ce-Tec er en mindre, men ambitiøs virksomhed i hjertet af Esbjerg. Vi er en spændende konsulent- og rådgivningsvirksomhed, der løser opgaver i Danmark og udlandet. I huset har vi tre afdelinger bestående af Project- og Engineering, Kursus, og Manpower og Recruiting.

Du bliver en del af vores lønafdeling og får et meget tæt samarbejde med vores Manpower og Recruiting. Du bliver bindeled mellem vores on- og offshore kolleger og kontoret, og du får en stor kontaktflade i og uden for huset. Kommunikationen vil foregå på dansk og engelsk, og derfor er det nødvendigt, at du kan begå dig på engelsk.

Jobbet består af daglig servicering af vores on- og offshore personale, modtagelse og kontrol af timesedler, og klargøring til løn og fakturering. Den daglige service omfatter hjælp til alt fra bestilling af flybilletter, taxa, hotel, tøj, kurser – og alt, der kan gøre dine kollegers hverdag lettere. Du får dit eget speciale og kan være med til at udvikle og forme dit job og din hverdag.

Vi kan tilbyde dig et job på 32 - 37 timer, alt efter hvad der passer dig.

Kan du se dig selv i ovenstående, så tøv ikke med at kontakte os – vi uddyber gerne. Ansættelse ASAP. Send din ansøgning snarest til [email protected], og senest den 20/3-23. Vi vurderer løbende indkomne ansøgninger, så vent ikke.

For yderligere info kontakt Wencke Clausen på 23325250 eller Line S. Hasling på 22808053

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Esbjerg
  • Mandag den 20. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1