Hands-on HR-konsulent – et job, hvor du gør en reel forskel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hals

Trives du med den operationelle HR-drift og -administration? Søger du et job, hvor du hver dag kan mærke og se, at du gør en reel forskel i en virksomhed, der har hjertet på rette sted? Så er du Sol og Strands nye HR-konsulent.Et bredspektret job med fokus på HR-drift og administration
Din stilling som HR-konsulent er den eneste HR-stilling i Sol og Strand, og du er derfor eneansvarlig for planlægningen og gennemførelsen af de klassiske HR-discipliner.

Du har din daglige gang på Sol og Strands hovedkontor i Hune, hvor du understøtter lokalbureauerne og hovedkontoret inden for hele HR-paletten og yder HR-service, primært inden for rekruttering, onboarding, medarbejderadministration og offboarding.

Du får derfor en arbejdsdag, hvor dine opgaver er driftsorientererede, idet de følger virksomhedens årshjul. Dine primære opgaver er:

  • Overordnet ansvarlig for rekrutteringsprocessen fra a til z
  • Udarbejdelse af kontrakter til funktionærer, samt rådgivning i anvendelse af kontraktskabeloner ved ansættelse af løsarbejdere, herunder rådgivning om udenlandsk arbejdskraft
  • Tovholder på den administrative onboardingproces og gennemførelse af onboardingprogrammer
  • Udarbejdelse af tillæg, allonger, lønbreve og opsigelser o.lign.
  • Administration og ajourføring af personalehåndbøger, personalerelaterede politikker, stillingsbeskrivelser, HR-data og HR-processer
  • Iværksættelse af HR-relaterede aktiviteter og processer i henhold til HR-årshjul, såsom medarbejdertrivselsundersøgelse, APV, medarbejdersamtaleproces mm.
  • Støtte regionschefer i planlægning og koordinering af efteruddannelse og kompetenceudvikling
  • Tovholder på den administrative offboardingproces, fra opsigelse er modtaget, til medarbejderen stopper
  • Leder- og medarbejdersparring og rådgivning inden for ovennævnte HR-discipliner
  • På sigt opdatering af læringsplatformens indhold herunder ajourføring af egenudviklet e-læring

Din rolle er således forudsætningsskabende i forhold til, at vores ledere såvel som medarbejdere oplever at alt det praktiske omkring HR kører gnidningsfrit og professionelt.

Erfaren og selvkørende med en høj grad af struktur og planlægning
For at komme i betragtning til stillingen er det et ubetinget krav, at du har betydelig erfaring fra en lignende stilling, og at ingen af opgaverne er nye for dig at håndtere. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring fra det private erhvervsliv – f.eks. fra produktions-, service- eller detailbranchen.

Da du er eneste HR-medarbejder, er det vigtigt, at du trives i at være alene om opgaverne – store som små, at du kan arbejde selvstændigt og holde dig selv til ilden, og at du stort set er selvkørende fra start.

Du motiveres af og brænder for HR-drift og -administration og kan se værdien i at yde service på afstand.

Som HR-konsulent skal du være grundig og detaljeorienteret i din opgaveløsning, som du går til med struktur og vedholdenhed. Du formår at holde et godt overblik med enkelthederne i opgaverne, og du arbejder systematisk, så det er tydeligt, hvor du er i din opgaveløsning.

Du har et naturligt serviceorgan, som brænder for at hjælpe andre med at lykkes, og du trives i at yde service gennem dialog, behovsafdækning og proaktiv hjælpsomhed. I dit arbejde vil du på distancen møde mange medarbejdere med vidt forskellige funktioner, kompetencer og uddannelsesbaggrunde, så du skal evne at kommunikere i øjenhøjde med alle. Da Sol og Strands forretning er fordelt over hele landet, er det desuden vigtigt, at du er i stand til at gøre afstanden så kort som mulig gennem din holdning, væremåde og indstilling og forretningsforståelse.

Nærværende ledelse, selvstændighed og reel betydning for virksomhedens succes
Du refererer til økonomichefen, som giver dig rammer, retning og et selvstændigt ansvar, og du bliver en del af et team i en virksomhed, der har hjertet på det rette sted, hvor stemningen er præget af faglig passion og en uformel og afslappet omgangsform. Vi har højt til loftet og en flad organisationsstruktur, og vi tror på, at man når længst med ordentlighed og hjælpsomhed. Du får med garanti et meningsfuldt arbejde, og hvor du hver dag skaber værdi og gør en reel forskel.

Stilling er en fuldtidsstilling med en konkurrencedygtig løn og pension, sundheds- og ulykkesforsikring, mobiltelefon, firmabetalt internet og sociale arrangementer i løbet af året.

Kan du se dig selv i ovenstående job? Så send ansøgning, CV og andre relevante papirer hurtigst muligt, idet vi holder samtaler løbende. Har du relevante spørgsmål, kan de rettes til økonomichef Jens Frandsen på mail [email protected] eller på telefon 9944 4481.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hals.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Hals

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Hals

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Hals over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0