Vikarstilling: HR-medarbejder søges til barselsvikariat i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Hobro

Er du god til at have mange bolde i luften uden at miste overblikket, og befinder du dig godt i sammenhænge, hvor ordentlighed, handlekraft og respektfuldt samarbejde er nøgleord?

Har du også lyst til nye udfordringer og til at være med på et hold af dygtige og samarbejdsorienterede HR-kollegaer? Så er det måske dig, vi leder efter.

Til Kriminalforsorgen i Vestdanmark, områdekontoret i Hobro eller lokalkontoret i Aarhus, er et barselsvikariat som HR-medarbejder ledig til besættelse hurtigst muligt. Der er tale om en fuldtidsstilling. Da vi er midt i en organisationsændring er der mulighed for at have det primære tjenestested enten i Hobro eller i Aarhus. Dette efter nærmere aftale.

HR-enheden har til opgave at servicere institutioner i Jylland og på Fyn med en bred vifte af opgaver inden for HR-området. Derudover indgår HR-enheden i et landsdækkende samarbejde omkring udviklingsorienterede og koordinerede HR-opgaver i Kriminalforsorgen.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være følgende:

  • Stillingsopslag og rekruttering
  • Udarbejdelse af ansættelsesbreve
  • Generel personaleadministration, herunder håndtering af barsel og omsorgsdage, ferie, orlov, seniordage, ændringer i arbejdstid og opsigelser
  • Diverse ad hoc- og tværgående administrative opgaver
  • Afhængigt af dine kvalifikationer, dine kompetencer og karriereønsker, vil også andre opgavetyper kunne komme i spil

Hvem er du:

  • Dit helhedssyn og din respekt for den praktiske virkelighed på vores institutioner er grundlæggende for din opgaveløsning
  • Dit administrative talent er åbenlyst
  • Du formulerer dig klart og tydeligt på skrift og er god til telefonisk vejledning
  • Dit talent for samarbejde, service, systematik og kommunikation betyder, at du hurtigt kan skabe et godt og respektfuldt samarbejde med vores institutioner
  • Du er sandsynligvis kontoruddannet eller på anden vis har uddannelse eller erfaring i offentlig administration
  • Du har lyst til en afvekslende hverdag og til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kollegaer med forskellige fagligheder

Vi tilbyder

Du bliver en del af et tværfagligt spændende HR-miljø med et tæt samarbejde med institutioner og øvrige samarbejdspartnere, hvor vores ambition er, at have et højt serviceniveau. Vi er en arbejdsplads i stadig

udvikling, der lægger vægt på faglighed, engagement, hjælpsomhed og en uformel og åben omgangstone med fleksibilitet i arbejdstilrettelæggelsen.

Løn og ansættelsesvilkår er henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) samt organisationsaftale for kontorfunktionærer, Laboranter og it-medarbejdere (HK).

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Tjenestestedet er indtil videre Kriminalforsorgen i Vestdanmark, vores områdekontor i Hobro, Adelgade 75, 9500 Hobro eller efter aftale på vores lokalkontor i Aarhus: Voldbjergvej 24, 8240 Risskov.

Stillingen er et barselsvikariat på 37 timer til besættelse hurtigst muligt eller efter nærmere aftale.
Vikariatet har en varighed af 6 måneder, men med mulighed for forlængelse.

Hvem er vi?
Kriminalforsorgsområdet er ét af to geografiske kriminalforsorgsområder på landsplan og har cirka 2200 ansatte. Vi dækker et områdekontor, fængsler, arresthuse, afdelinger i frihed, herunder fodlænkeafdelinger, udslusningsfængsler og et udrejsecenter.

Områdekontoret varetager opgaver i tæt kontakt med institutionerne indenfor bl.a. HR-udvikling og personaleadministration, økonomistyring, daglig kapacitets- og belægsstyring, klientsagsbehandling, resocialisering og sikkerhed.

Kriminalforsorgen er i øjeblikket i proces med en reorganisering, herunder en sammenlægning af kriminalforsorgsområder.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest den 25. april 2023 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde samtaler torsdag den 27. april 2023.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Områdechef for HR, Helle Lindegaard på tlf. nr. 7255 4777 eller pr. e-mail: [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Hobro
  • Tirsdag den 25. april 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Hobro

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Hobro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
26. april 2024 1
25. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1