Rekrutteringskoordinatorer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

HOFOR (Hovedstadsområdets Forsyningsselskab) er en virksomhed i vækst. Vi udvikler, bygger nyt og renoverer, så vi hver dag kan levere grønne, sikre og billige forsyningsløsninger til mere end en million mennesker i København og omegnskommunerne. Det betyder, at vi løbende søger nye medarbejdere til vores mange spændende projekter. Derfor har vi brug for to nye kolleger til nyoprettede stillinger i rekrutteringsteamet.

Som rekrutteringskoordinator skal du være med til at støtte HOFORs ledere, når de skal rekruttere nye medarbejdere. Du vil være ansvarlig for administrativ sparring og support samt at sikre en god og ensartet proces.

Dine primære arbejdsopgave bliver at:

  • Være driftsansvarlig for vores rekrutteringsindbakke
  • Udarbejde jobannoncer og annoncere gennem Talent Recruiter og andre platforme
  • Yde sparring til ledere i forbindelse med diverse rekrutteringsspørgsmål
  • Foretage search via. LinkedIn
  • Være superbruger i vores rekrutteringssystem, Talent Recruiter
  • Opdatere og videreudvikle diverse vejledninger og skabeloner til ledere

Ud over rekrutteringsopgaver vil der være mulighed for at tage del i opgaver relateret til employer branding, onboarding og offboarding, processer som vores to nuværende rekrutteringskonsulenter har det overordnede ansvar for. Da der er tale om to nyoprettede stillinger, vil der være rig mulighed for at være med til at forme stillingen og på sigt tage del i andre udviklingsrelaterede opgaver.

Du bliver en del af HR sektionen, hvor du får 18 engagerede kolleger. Sammen løser vi opgaver inden for hele HR-paletten. HR sektionen er inddelt i to teams: HR Udvikling samt HR Service og Personalejura, hvor du bliver en del af HR Udvikling. Vi har specialiserede fagligheder og bruger hinandens evner på tværs af afdelingen, så vi opnår de bedste resultater. Vi kommer til at være fire kolleger, der arbejder med rekruttering på forskellige niveauer, hvorfor der vil være gode muligheder for sparring og koordinering af arbejdsopgaver.

I HOFOR vil du møde en flad struktur og et uformelt kontormiljø, hvor der er plads til sjov og grin. Du vil altid møde nogle af dine HR-kolleger på kontoret, og samtidig vil du opleve, at flere også arbejder hjemmefra. Det får du også mulighed for, og kan helt selv tilrettelægge din hverdag, som det passer dig. Vores hovedkontor, hvor du får din daglige gang, ligger ude ved Bella Centret - et stenkast fra metroen.

Serviceminded profil med et godt overblik

Du har fokus på at yde en god service, og trives med et job hvor du har en bred kontaktflade til ledere på alle niveauer i organisationen.

Du kan være nyuddannet eller have et par års erfaring med administration og support af diverse rekrutteringsaktiviteter. Det vigtigste er at du motiveres af at give en god service til vores ledere, og at du trives i en rolle hvor search samt drift og administration af henvendelser relateret til rekruttering, fylder det meste af din arbejdsdag.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder: rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling og bygas.

Derudover rejser vi vindmøller.

Vores strategi hedder ’Vores viden. Vores ansvar.’ fordi vi sammen har en betydelig viden om, hvordan man skaber bæredygtige byer og dermed et stort ansvar for at bidrage til netop dette.

Klar til at ansøge?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-rekrutteringskonsulent, Lene Christophersen, på tlf. 2795 4371.

Ansøgningsfristen er søndag den 24. juli 2022.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København S
  • Søndag den 24. juli 2022

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (praktik) i Frederiksberg

    Drømmer du om at arbejde med rekruttering i din praktikperiode? Nu har du muligheden for at få et unikt indblik i rekrutteringsbranchen og samtidigt få styrket dine personlige og faglige kompetence..
    • HR-medarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing a strategic category within our Marine te..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Maersk Corporate Real Estate is looking for an Assistant Category Manager for Facilities Management. Maersk Corporate Real Estate is part of the Indirect Procurement team placed in As..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    -- [xxxxx] søger HR koordinator-- Du får en hverdag, hvor du bruger meget tid på at administrere medarbejderdata, udarbejde kontrakter, assistere udenlandske kolleger med dokumentation og vær..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
9. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2