Lager- og logistikoperatør til Forsyningscenter Fredericia.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Kunne du tænke dig et job som lager- og logistikoperatør ved Forsyningscenter Fredericia og ønsker du at blive en del af et spændende og anderledes team.

Så er dette job måske noget for dig.

Om os

Vi er en del af Supply Chain Division ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Supply Chain Division er en moderne logistik virksomhed, der støtter koncernens enheder, soldater og øvrige medarbejdere med forsyninger.

Vi har fokus på betjening og støtte af materialer til hele koncernen og vægter i det fremadrettede arbejde at sikre og optimere forretningsgangene på tværs af hele forsyningskæden.

Forsyningsafdelingen varetager den direkte genforsyning af Forsvarets operative enheder og myndigheder – indsat til løsning af opgaver enten nationalt eller internationalt. Afdelingen modtager, behandler og ekspederer alle bestillinger på varer og tjenesteydelser - herunder også reservedele.

Vi er en del af Forsyningsafdelingen som varetager genforsyningen af koncernens kunder og brugere i lokalområderne omkring Fredericia og Odense. Vi er både civile og militære medarbejdere og holder en uformel omgangstone og et højt serviceniveau.

Om stillingen

Du vil som vores nye lager- og logistikoperatør have til opgave, at forsyne de ansatte på Fredericia kaserne i forhold til drift af materiel, varemodtagelse, ammunition og mundering, herunder bytning, prøvetagning og udlevering.

Vi har meget kundekontakt - både i forhold til skrankebetjening i åbningstiden og med planlagte aftaler.

Vi lægger stor vægt på sparring og høj faglighed i udførelsen af opgaverne, og vi er gode til at hjælpe hinanden. Derudover har vi et rigtigt godt arbejdsmiljø, med plads til forskelligheder.

Om dig

Det vil være ønskeligt, at du er uddannelset lager- og logistikoperatør eller har anden relevant baggrund. Du skal være indstillet på at tage supplerende kurser efter behov.

Ansvarlighed og kvalitet er grundlæggende værdier for Forsvaret, og vi ser gerne, at du er klar til at tage ansvar og være med til, at præge de opgaver du bliver stillet overfor.

Vi forventer, at du lægger energi i dit arbejde og er du engageret og initiativrig, samt besidder evnen til at arbejde selvstændigt.

Det er en fordel, at du har kørekort kategori B og C samt gaffeltruckcertifikat

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale mellem Rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F).

Basislønnen udgør pr. måned kr. 25.994,74 med svendebrev. Er du ufaglært, vil en ansættelse ske som specialarbejder, her udgør basislønnen pr. måned kr. 23.559,29.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte lederen for Forsyningscenter Fredericia, chefsergent Bo Bengtsson på telefon 2361 1852.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Katharina Ankjær Hammer på telefon 7281 9151.

Ansøgningsfristen er den 29. marts 2023. Vi afholder samtaler løbende.
Ansættelsesdato 1. maj 2023 eller efter aftale.

Vi beder dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE (FMI). FMI er forsvarets materielfaglige myndighed. Vi indkøber, vedligeholder og udfaser materiel for alle forsvarets myndigheder - lige fra kampvogne, skibe, helikoptere og jagerfly til støvler og lommeknive. FMI er en del af Forsvaret, og administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder. Læs mere om Forsvarets Materieltjeneste på: www.forsvaret.dk/FMI

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Fredericia
  • Onsdag den 29. marts 2023

Lignende jobs

  • Indkøber i Kolding

    Palby Marine i Kolding har travlt og søger i den forbindelse efter en erfaren, empatisk, kompetent samt struktureret Indkøber.Er du typen, der tænker fremadrettet, er du detaljeret, og er du fyldt .
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info
  • Indkøber i Kolding

    Indkøber søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info
  • Indkøber i Sydjylland

    Vores kunde er en elektronikvirksomhedi Sønderjylland, som er økonomisk stærk og inde i en meget positiv udvikling påbåde salgs- og indtjeningssiden. Virksomheden har stærkt fokus på innovation..
    • Indkøber
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Indkøber i Fredericia

    Vil du være en del af holdet på det nye lager hos MAERSK i Taulov? VI SØGER LIGE NU ET STØRRE ANTAL LAGERMEDARBEJDERE FOR MAERSK I TAULOV TIL DERES HELT NYE LAGERDu bliver en del af en helt..
    • Indkøber
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 7
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 3
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 3
2. april 2024 2
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3