Indkøber til produktionen hos Hamag i Rødekro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødekro

Har du erfaring og viden inden for et eller flere af disse områder: indkøb – logistik – disponering – produktionsplanlægning – spedition - fragt? Er du klar på en fascinerende rejse inden for en ambitiøs virksomhed med højteknologiske løsninger, så er det dig, vi gerne vil have ombord.

CAREER | a jks company søger på vegne af Hamag A/S en ny indkøber til teamet, der varetager virksomhedens opgaver inden for indkøb og disponering til produktionen. Du vil indgå i et dedikeret og kompetent team, hvor opgaverne er varierede og udfordringerne er mange.

Om jobbet og afdelingen
Hamag A/S er et alt-i-et drivmiddelteknisk kompetencecenter, der udvikler, producerer og leverer løsninger til håndtering og betaling af drivmidler, spændende lige fra standardløsninger til komplette projekter med teknisk høj kompleksitet.

De første skridt mod den grønnere fremtid er taget og de arbejder selvfølgelig i dag også med ladestandere og E-mobility.

Din hovedopgave vil ganske naturligt ligge inden for det operationelle indkøbs- og logistikarbejde. Det drejer sig både om indkøb af handelsvarer, indkøb til produktionen, samt projektindkøb. Kategorierne er mangfoldige, og kan til tider være tekniske, hvilket man skal se som en god udfordring. En god portion nysgerrighed vil være en fordel.

Du vil være i tæt dialog og samarbejde med leverandørerne. Udover de bestående produkter vil du også source nye varer, hvorfor indhentning og sammenligning af tilbud samt efterfølgende prisforhandlinger er en vigtig del af opgaven. Deltagelse på relevante messer hører med til jobbet. Jobbet kræver et godt kendskab til varerne, hvilket du vil få gennem oplæring og i samarbejde med kollegaer i hele organisationen.

Leverandørerne er internationale, ligger dog primært i Europa, hvorfor det kræver, at du behersker engelsk på forhandlingsniveau og meget gerne også tysk. Implementering af nye varer vil bl.a. også indebære oprettelse og vedligeholdelse af stamdata i ERP-systemet. Det vil derfor klart være en fordel hvis du har erfaring med dette, da det er en stor del af jobbet. Desuden vil vi se det som en fordel, hvis du har erfaring med fragthåndtering.

Om dig
Du er måske indkøber med teknisk flair, eller har erfaring indenfor disponering til produktion. Du kan også have en baggrund som planlægger eller tekniker med logistik- eller indkøbserfaring.

Du har en stærk personlighed og formår at holde hovedet koldt og prioritere dine opgaver. Du har erfaring med prisforhandling og formår at få de rette vare hjem, til den rette pris, i rette tid.

Du er en teamplayer, der trives med at arbejde tæt sammen med dine kolleger om afdelingens mange opgaver.

Derudover har du:

  • Erfaring med disponering og evt. produktionsplanlægning
  • Erfaring i brug af ERP-systemer - gerne Business Central (Navision)
  • God erfaring som bruger af Office pakken, specielt Excel
  • Forhandlingsvant på både dansk og engelsk – gerne også på tysk

Vi ser gerne, at du har bopæl indenfor rimelig køreafstand til virksomheden.

Hamag tilbyder:

  • Et udviklende og spændende job, hvor du i høj grad kan bevise dit værd og dine evner, og hvor du får mulighed for at bidrage til videreudviklingen af organisationen.
  • En attraktiv lønpakke med fritvalgsordning, pension, sundhedsforsikring og en kantineordning samt frugt og kaffe/te.

Du vil blive en del af et engageret hold og får muligheden for at være med til at præge udviklingen i en ambitiøs virksomhed med danske rødder og med en flad organisationsstruktur og en uformel omgangstone.

Du vil møde loyale, dedikerede og hjælpsomme kollegaer og en kultur, hvor der bliver taget hånd om dig.

Hamag A/S
Hamags kerneværdier:

Ansvarlighed Vi står inde for det vi laver og går hele vejen i samarbejde med vores kunder og hinanden. Vi tager ejerskab for vores opgaver og helheden på samme tid.

Fremsynethed Vi ved hvad der sker på markedet og er på forkant med udviklingen. En visionær tilgang til vores løsninger er en grundlæggende del af vores DNA

Fællesskab Vi løfter opgaverne i fællesskab og står sammen omkring at skabe en arbejdsplads, hvor der er god plads til personlige forskelligheder og individuelle behov.

Tillid Vi er opmærksomme på hinanden og behandler hinanden med ærlighed og hjælpsomhed. Vi ved at tillid er fundamentet for et godt og trygt samarbejde.

Fleksibilitet Vi tilpasser os vores kunders og hinandens behov og har en positiv tilgang, der hele tiden bidrager til at skabe nye muligheder og løsninger

For yderligere oplysninger se her: www.hamag.dk

Ansøgning og kontakt:
CAREER | a jks company er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, så bedes du sende din ansøgning med CV samt relevante bilag via linket i annoncen. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.

Ansættelsestidspunkt gerne snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Heidi Schmidt Degermann på tlf. + 45 61630776.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødekro.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 04.04.2024
  • Indkøber
  • Rødekro
  • Mandag den 15. april 2024

Lignende jobs

  • Indkøber i Kolding

    Palby Marine i Kolding har travlt og søger i den forbindelse efter en erfaren, empatisk, kompetent samt struktureret Indkøber.Er du typen, der tænker fremadrettet, er du detaljeret, og er du fyldt .
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info
  • Indkøber i Kolding

    Indkøber søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info
  • Indkøber i Sydjylland

    Vores kunde er en elektronikvirksomhedi Sønderjylland, som er økonomisk stærk og inde i en meget positiv udvikling påbåde salgs- og indtjeningssiden. Virksomheden har stærkt fokus på innovation..
    • Indkøber
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Indkøber i Fredericia

    Vil du være en del af holdet på det nye lager hos MAERSK i Taulov? VI SØGER LIGE NU ET STØRRE ANTAL LAGERMEDARBEJDERE FOR MAERSK I TAULOV TIL DERES HELT NYE LAGERDu bliver en del af en helt..
    • Indkøber
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Rødekro

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Rødekro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 2