Fællesregional Systemadministrator til Sundhedsjournalkomplekset

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Har du lyst til at være en del af et team, som har forvaltningsansvaret for en række fællesregionale it-løsninger? Så er du måske den vi søger til en 1-årig tidsbegrænset stilling.

Baggrund:
Region Nordjylland er systemansvarlig region for en portefølje af fællesregionale og nationale it-systemer.
Til kontoret ”National og Tværsektoriel IT” søger vi en medarbejder til teamet omkring Sundhedsjounalkomplekset. Teamet, som forvalter it-løsningerne Sundhedsjournalen, Laboratoriesvarportalen, WebReq, E-journal og MinSundhed, består af 7 medarbejdere.
Teamet har yderligere forvaltet it-løsningerne til understøttelse af COVD19 indsatsen (coronaproever.dk, covidresults.dk, vacciner.dk). Du vil i første omgang få WebReq som dit kerneområde, hvorfor kendskab hertil vil være en fordel.

Om jobbet:
Som Fællesregional Systemadministrator (FSA) skal du koordinere opgaverne mellem løsningernes interne og eksterne samarbejdspartnere og interessenter. Opgaverne, som er af både administrativ, brugerrettet og projektledelsesmæssig karakter, skal forvaltes i henhold til styringsmodellen for systemforvaltning af fællesregionale it-løsninger fra Regionernes Sundheds It (RSI).

Dine arbejdsopgaver relateret til forvaltning:
  • Sekretariatsbetjening af forretningsstyregruppe og brugergruppe
  • Leverandørstyring
  • Sikre at der foreligger kontrakt, drifts- og supportaftale
  • Overvågning og rapportering af drift
  • Opsamling af videreudviklingsønsker og fejlsager
  • Udarbejdelse og opfølgning af budget og regnskab
  • Løbende dialog med interne og eksterne samarbejdspartnere og interessenter
  • Support

Som en del af sundhedsjournalkomplekset kan du forvente en høj grad af samarbejde med de andre FSA’ere i teamet. Yderligere kan du forvente at blive inddraget i kontorets øvrige opgaver i relation til forvaltning, udvikling og test af de it-løsninger, som kontoret har ansvar for.

Om dig:
Du har en relevant uddannelse, gerne inden for sundhedsområdet, laboratorieområdet eller informationsteknologi, og gerne erfaring inden for systemforvaltning med fokus på videreudvikling, drift og leverandørstyring. Du har erfaring med projektarbejde og eventuelt kendskab til ITIL eller Prince2.Det vil være en fordel du kendskab til sundhedssektoren.

Du besidder gode analytiske og strategiske kompetencer og evner at tilegne og bruge komplekse informationer. Du er en dygtig formidler, der formår at kommunikere og være i dialog med alle niveauer i en stor politisk organisation, både i tale og på skrift.

Din stærke faglige profil underbygges af, at du er en empatisk og behagelig personlighed. Du er i stand til at holde fokus og finde løsninger, når flere interessenter skal nå til enighed.
Samtidig skal du have personlige lederegenskaber, som gør dig i stand til at sikre videreudvikling, kvalitet og fremdrift, og du har en modenhed og gennemslagskraft, der sikrer at du kommer i mål med de opgaver, som du varetager og står over for.

Hvad tilbyder vi?
En spændende, afvekslende stilling, hvor du selv har mulighed for at præge og tilrettelægge din arbejdsdag. Du får en travl hverdag, hvor de færreste dage er ens – dette i et tæt samarbejde med engagerede og dygtige kollegaer, hvor der arbejdes uformelt og loyalt, med brede samarbejdsrelationer både internt og eksternt. Rummelighed og humor er nøgleord for os.

Du bliver en del af et velfungerende kontor med 35+ erfarne medarbejdere, som alle arbejder med forvaltning af nationale og tværsektorielle it-løsninger og telesundhed. Du vil få berøringsflade med de øvrige områder og skal medvirke til at styrke arbejdet på tværs i afdelingen.

Region Nordjylland tilbyder gode muligheder for personlig udvikling i et godt arbejdsmiljø.

Om os:
Digitalisering og IT i Region Nordjylland har 200 kompetente medarbejdere og har som hovedmål at levere stabil og sikker drift, 24/7/365 til Region Nordjyllands egne ca. 14.000 brugere og 12.000 it-arbejdspladser.

Stillingen er tilknyttet kontoret National og Tværsektoriel IT, som er en del af Digitalisering og IT.

Har du lyst til at vide mere om, hvordan det er at arbejde hos os? Så læs med her, hvor nogle af vores medarbejder fortæller om deres job og arbejdsplads:

Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Det er en tidsbegrænset stilling på 1 år. I 2024 er der en mulighed for at stillingen slås op som en tidsubegrænset ansættelse.

Ansøgningsfrist:
Send os din ansøgning og CV via linket nedenfor senest d. 1/6 2023.
Der forventes afholdelse af ansættelsessamtaler i uge 23 2023.

Tiltrædelse:
15/6 2023 eller snarest muligt

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte vicekontorchef Søren Corneliussen (tlf. 97649714 / mail )

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Aalborg Øst
  • Torsdag den 01. juni 2023

Lignende jobs

  • It-supporter i Aalborg SV

    Onsite tekniker søges til reparartion og service af forskelligt IT udstyr, lige fra TV til telefoner, notebook og computere.Vi er autoriseret inden for b.la Apple, Samsung, Huawei, Lenovo, Okai, .
    • IT-supporter
    • Aalborg SV
    Få mere info
  • It-supporter i Aalborg SV

    Brænder du for at arbejde med Apple Produkter som Macbooks, Imac, IPhone og Ipad? Så er du måske vores nye Apple tekniker Vi har forrygende travlt derfor har du nu muligheden for at blive e..
    • IT-supporter
    • Aalborg SV
    Få mere info
  • It-supporter i Aalborg

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • IT-supporter
    • Aalborg
    Få mere info
  • It-supporter i Aalborg

    Brænder du for at give en professionel brugersupport til dine kollegaer? Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med varierede arbejdsopgaver og gode kollegaer, hvor der er mulighed for faglig ud..
    • IT-supporter
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0