Systemadministrator til VIA IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vil du være en del af et inspirerende og velfungerende team med gode kollegaer, hvor du har stor indflydelse på dine konkrete opgaver? Og er du interesseret i at arbejde i et dynamisk og tværfagligt arbejdsmiljø i gode fysiske rammer med hovedarbejdssted enten på VIAs campus i Aarhus N eller Holstebro - så har vi en ledig stilling, du skal se nærmere på.

Vil du være med til at styrke og udvikle VIAs IT-infrastruktur?

Vi har behov for en erfaren systemadministrator, der dels kan indgå i IT-infrastrukturteamet, og dels arbejde selvstændigt. Som systemadministrator indgår du i IT-infrastrukturenheden, hvor hovedopgaven består i at varetage den daglige drift, udvikling og vedligeholdelse af IT-infrastrukturen, der er domineret af Microsoft, Cisco- og HP-produkter. Som systemadministrator forventes du at kunne varetage større opgaver, og besidder en stor portion selvstændighed til at tilrettelægge dit arbejde samt overholde aftaler og deadlines.

VIAs IT-infrastruktur ændres i disse år, hvor stadig flere tjenester leveres via cloud og som følge deraf, er der fokus på at udbygge integrationer mellem egne datacentre og den offentlige cloud, så brugerne oplever et sammenhængende IT-miljø.

Arbejdsopgaverne er blandt andet

  • Selvstændigt at kunne varetage operationelt systemansvar for komplekse systemer.
  • Selvstændigt at kunne sikre progression i de opgaver, som du er ansvarlig for.
  • At deltage i daglig drift, vedligeholdelse og videreudvikling af IT-infrastrukturen.
  • At kunne levere rådgivning og sparring for ledere og kolleger i forbindelse med drift og udvikling af IT-infrastrukturen.
  • At udarbejde teknisk dokumentation på et højt niveau.

Kvalifikationer

  • Erfaring med drift af IT-tjenester i hybrid setup, hvor IT-tjenester baseres på en integration af on-prem og cloud baseret dele.
  • Du har indgående viden om og erfaring med Microsoft Azure.
  • Erfaring med transformation fra on-prem til cloud løsninger, gerne til Microsoft Azure.
  • Kendskab til Office 365 drift
  • Erfaring med større set-up hvor flere tusinde brugere serviceres.

Dine væsentligste personlige egenskaber

  • Du har et personligt drive, der sikrer, at opgaver bliver løst.
  • Du er struktureret, projektorienteret og målrettet.
  • Du er god til at samarbejde og bevare overblikket i en travl og til tider presset hverdag.
  • Du tænker IT-sikkerhed ind i alt, du arbejder med.
  • Du er i stand til at kommunikere forståeligt om tekniske IT-løsninger på både dansk og engelsk.
  • Du ser udfordringer frem for begrænsninger og er hurtig og villig til at tilegne dig ny viden.

Om VIA IT og digitalisering

VIA IT leverer en bred vifte af pædagogiske og tekniske IT-ydelser, og fungerer dels som IT-afdeling for VIA University College, og dels som IT-fællesskab for en række ungdoms- og erhvervsuddannelser i Midt- og Nordjylland samt Danmarks Medie og Journalisthøjskole. Samlet set servicerer VIA IT ca. 60.000 brugere fordelt på 45 adresser. Der er ca. 80 personer ansat i VIA IT.

VIA IT består af 5 enheder, hvor du bliver ansat i IT Infrastrukturenheden, der i dag består af 17 kollegaer.

Løn- og ansættelsesforhold

Stillingen ønskes besat pr. 1/6/2023 eller tidligere.

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pensionsbidrag.

Stillingen er på gennemsnitligt 37 timer ugentligt.

Er du interesseret?

Så ansøg via vores online rekrutteringssystem på VIAs hjemmeside. Din ansøgning skal indeholde dokumentation for dine erfaringer og din uddannelsesbaggrund. Dokumentation skal vedhæftes som PDF-dokumenter. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for IT Infrastruktur, Derrick Muller - 8755 1256 eller [email protected]

I øvrigt

Dit primære arbejdssted vil være i Holstebro eller Aarhus afhængig af dine præferencer. Du skal være forberedt på at arbejde på flere af VIAs adresser. Derfor skal du være i besiddelse af kørekort samt være villig til at bruge egen bil. Driften kører 24/7/365, og du skal påregne arbejde uden for normal arbejdstid.

Vi skal have modtaget din ansøgning senest 18. april 2023, og forventer at holde ansættelsessamtaler i slutningen af april.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Århus N

Lignende jobs

  • It-supporter i Århus

    Er du verdensmester i IT, og brænder du for at hjælpe andre med netop dette? Så er det måske dig, vi søger til BDO’s IT-afdeling på vores hovedkontor i Aarhus.Okay, måske er du ikke verdensmest..
    • IT-supporter
    • Århus
    Få mere info
  • It-supporter i Århus C

    IntroduktionBrænder du for at arbejde med IT-service og-support? Tager du det helt køligt, når tingene brænder på? Og kan du berolige den mest frustrerede kollega, når computeren ikke gør, som .
    • IT-supporter
    • Århus C
    Få mere info
  • It-supporter i Brabrand

    Firmabeskrivelse JobbeskrivelseBrænder du for at yde god support til dine kolleger og kunder, og har du lyst til at lære nye IT-systemer og hardware at kende? Og kunne du tænke dig at være en del a..
    • IT-supporter
    • Brabrand
    Få mere info
  • It-supporter (elev) i Århus C

    Har du lyst til at blive elev hos [xxxxx]? Trives du med at lære nyt og have kontakt til mange mennesker hver dag? Så er du måske vores nye elev. Vi søger en elev indenfor området IT-s..
    • IT-supporter
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1