IT-Systemadministrator til Det Danske Filminstitut

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Kan du sikre en stabil og professionel IT-drift på tværs af store datamængder og forskellige teknologier? Og har du lyst til at være en del af et levende Filmhus i et team med tårnhøj faglighed? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Det Danske Filminstitut søger en løsningsorienteret systemadministrator til udvikling og drift af husets IT-systemer. Et væsentligt ansvar vil være it-driften på filmarkivet i Glostrup, hvor Filminstituttet arbejder med digitalisering, bevaring og formidling af Danmarks filmarv.

Om stillingen

Stillingen giver stor mulighed for indflydelse på egne opgaver, og i det daglige skal du varetage både projekt- og driftsopgaver selvstændigt.

Du vil sammen med dine kolleger i afdelingen indgå i tæt samarbejde med filmhusets øvrige medarbejdere og projektledere, herunder varetage den direkte dialog med og styring af husets tekniske leverandører, især Statens it.

Et væsentligt ansvar bliver at sikre en stabil drift i filmarkivet, skabe effektive workflows, samt løbende at optimere og udvikle det digitale arkiv. Sikkerheden i filmbevaringen er helt central, hvorfor omhu i arbejdsgange og dokumentation er helt afgørende.

Du vil få ansvaret for bl.a. Windows servere, Oracle DIVA arkivering og backup på LTO, Dell EMC Power scale, SAN og netværk (Cisco). Ansvaret omfatter også applikationsdriften af systemer til arkivering, digitalisering, automatisering og filmdistribution.

Om dig

Vi forestiller os at du har en videregående uddannelse som er relevant for stillingen.

Du har erfaring med:

· Styring af it-drift

· Håndtering og arkivering af store datamængder

· Digitaliseringsprojekter

· Kendskab til LTO-båndrobotter og/eller andre backup-teknologier.

· IT-systemadministration

Som person er du løsningsorienteret, udadvendt og god til at samarbejde, både med interne og eksterne samarbejdspartnere.

Du formulerer dig sikkert på skrift, både på dansk og engelsk.

Afdelingen og arbejdssted

Du vil blive en del af afdelingen Arkiver, digitalisering og IT med 22 kolleger, der med godt humør og faglig seriøsitet løfter et stort felt af meget forskellige opgaver inden for digitalisering og restaurering af film, bevaring af filmarven og it-service og –udvikling i hele Filminstituttet.

Du vil have arbejdsplads Filminstituttets arkiv i Glostrup, og 1-2 arbejdsdage ugentligt i Filmhuset i Gothersgade.

Vi tilbyder

· Et arbejdsliv med fleksibilitet og frihed under ansvar

· Fokus på løbende uddannelse efter ønske og behov og ansvar i hverdagen

· At blive en del af en professionel og dynamisk arbejdsplads med en uformel omgangstone

· Sociale arrangementer, og gode kolleger, der brænder for det, de laver

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår er efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation.

Stillingen er på 37 timer ugentligt. Du vil få direkte reference til chefen for Arkiver, Digitalisering og It, Michael Frost Jensen.

Ansøgning og CV

EPICO er rekrutteringspartner på denne stilling. Send gerne din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi indkalder til samtale løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Business Manager Mia Boldsen Müller på telefon 2866 3943 eller på mail [email protected].

Send din ansøgning, CV og uddannelsesbeviser via 'søg stillingen'-linket herunder. Ansøgningsfristen er forlænget til 8. maj. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Det Danske Filminstitut opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut er en statsinstitution under Kulturministeriet. Filminstituttet har ca. 150 engagerede medarbejdere, der arbejder for at skabe de bedst mulige vilkår for, at dansk film, spil og billedbårne fortællinger vedblivende udgør en bærende kulturfaktor med høj kunstnerisk kvalitet og kulturel værdi og fastholder dansk films stærke position i både ind- og udland. Læs mere på www.dfi.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Glostrup
  • Mandag den 08. maj 2023

Lignende jobs

  • It-supporter i København V

    Er du passioneret omkring IT Drift? Så har vi en spændende og udfordrende rolle, hvor du kan sætte dit præg på drift og support i en dynamisk IT-afdeling. For vores kunde, Boligselskabernes Hu..
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • It-supporter i Bagsværd

    På vegne af en af vores internationale kunder, leder vi efter en IT supporter, der brænder for yde højkvalitets On-site IT support til en stor dansk virksomheds slutbrugere. Kundens lokation er fle..
    • IT-supporter
    • Bagsværd
    Få mere info
  • It-supporter i Ballerup

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • IT-supporter
    • Ballerup
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Har du flair for telefonsupport? Vil du medvirke til at sikre den fortsatte udvikling af vores a-kasse, hvor medlemmet er i fokus på udvikling af vores service og kvalitet? Så er du måske vores nye..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
28. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3