Er du vores nye System Center Configuration Manager til Cyberdivision i Hvidovre?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Har du interesse i at arbejde i en spændende og anderledes virksomhed med brugere og kunder over hele verden, og kunne du tænke dig at være med til at sikre en god IT-support til Forsvarets godt 20.000 brugere?

Så søger Cyberdivision en ny IT medarbejder til sektionen Infrastruktursystemer med opgaver inden for drift og videreudvikling af SCCM platformen.

Om os

Forsvaret er en af landets største IT-arbejdspladser og løser en række spændende drifts- og udviklingsopgaver. Vi leverer den digitale infrastruktur, der gør at 20.000 brugere i Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet og Beredskabsstyrelsen kan arbejde effektivt.

Til støtte for dette, stiller Forsvaret krav om en IT-infrastruktur af meget høj kvalitet, der er både sikker, effektiv og som tilbyder moderne tjenester baseret på de nyeste teknologier.

Vi skal både være effektive og samtidig levere gode, brugervenlige IT-tjenester til Forsvarets ansatte. Åbenhed, ærlighed og loyalitet er kodeordene for et godt samarbejde hos os.
Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø i moderne rammer, fleksibel arbejdstid og betalt frokostpause. På vores unikke arbejdsplads har du med andre ord tid til et liv ved siden af, uden du skal give afkald på kompetenceudvikling og spændende projekter.

Til dagligt består vores sektion pt. af 23 medarbejdere. Sektionen er en del af infrastruktur afdelingen, som også har ansvar for infrastruktur (netværk), datacentre, serverapplikationer, remote desktop og en række sikkerhedsprodukter.

Til dagligt holder vi til på Helseholmen 1, 2650 Hvidovre.

Om stillingen

Du kommer til at arbejde i et team med 3 andre kollegaer, hvor opgaverne primært er placeret inden for SCCM platformen:

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet være at:
· Deltage i patchning, opdatering via SCCM
· Rapportering
· Videreudvikling af processerne inden for driften af SCCM
· Projektdeltagelse

Det er vigtigt for os, at dit privatliv også fungerer. Vi har derfor en fleksibel tilgang til den daglige arbejdstid. I praksis betyder det, at vi arbejder 37 timer om ugen, som udgangspunkt inden for tidsrummet kl. 0700-1700.

I Cyberdivisionen, og ikke mindst Forsvaret er det dine evner, dit engagement og dine aspirationer, der bidrager til, at forbedre hverdagen for vores udsendte soldater i hele verden. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at indgå i et team af særligt dygtige og engagerede IT-specialister, og der er mange muligheder for personlig og faglig udvikling.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en erhvervsfaglig uddannelse som IT-supporter, datatekniker, datamatiker, eller anden relevant IT uddannelse. Har du ikke en IT uddannelse, ser vi gerne, at du som minimum har to års erfaring med IT arbejde.

Du har interesse i, at arbejde i en stor virksomhed, hvor vi sætter service og kvalitet i højsædet. Du har gode samarbejdsevner, du er initiativrig, har gode sociale færdigheder og en tydelig kommunikation – både i skrift og tale. Du behersker dansk og engelsk, i både skrift og tale på et fagteknisk niveau.

Du er engageret, udadvendt, selvstændig, serviceminded og kvalitetsbevidst, og du kan holde overblikket i en travl og til tider hektisk arbejdsdag?

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Grundlønnen vil afhænge af din erhvervsuddannelse, samt erfaring fra tidligere lignende IT stillinger. Din samlede løn, vil bestå af en grundløn samt et eventuelt individuelt forhandlet tillæg, afhængig af dine kvalifikationer og kompetencer.

Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Jørn Harding Mølholm på telefon 7281 4681.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Lasse Bruhn Bull på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 3. juli 2023 og samtaler forventes afholdt løbende.
Ansættelse er pr. den 1. august, eller hurtigst muligt.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet.
FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Hvidovre
  • Mandag den 03. juli 2023

Lignende jobs

  • It-supporter i Kokkedal

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i 2980 Kokkedal
    • IT-supporter
    • Kokkedal
    Få mere info
  • It-supporter i København V

    Er du passioneret omkring IT Drift? Så har vi en spændende og udfordrende rolle, hvor du kan sætte dit præg på drift og support i en dynamisk IT-afdeling. For vores kunde, Boligselskabernes Hu..
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • It-supporter i Bagsværd

    På vegne af en af vores internationale kunder, leder vi efter en IT supporter, der brænder for yde højkvalitets On-site IT support til en stor dansk virksomheds slutbrugere. Kundens lokation er fle..
    • IT-supporter
    • Bagsværd
    Få mere info
  • It-supporter i Ballerup

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • IT-supporter
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4
27. marts 2024 4