Jeg søger stilling som lagermedarbejder, projektleder eller ufaglært i Nordsjælland eller København

Jeg er KLAR.Jeg vil gerne hjælpe jer <br />Jeg er i øjeblikket ved at løse en opgave for Senior E...
Jeg er KLAR.Jeg vil gerne hjælpe jer
Jeg er i øjeblikket ved at løse en opgave for Senior Erhverv Vestegnen samtidigt er jeg assistent for tovholder af IT-gruppen. Opgaven Lyder på at alt skal dokumenteres.
Jeg har siden januar 2013 har jeg været ansat hos Egedal Kommune som teknisk servicemedarbejder. Efter 6 års ansættelse er jeg gået på efterløn, men nu ønsker jeg at genoptage min karriere.
Jeg har netop afsluttet en opgave for LIDL, hvor jeg har prøvet at opfylde varer i et supermarked.
Gennem mine mange års ansættelser har jeg fået stor erfaring med mennesker, systemer og processer. Jeg har bl.a. erfaring med at anvende standarder og metoder, at indgå i forskellige processer og har gode analytiske evner og er problemløsende. Jeg er:
• Mødestabil og regelret.
• Arbejdsom og pligtopfyldende
• Selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
• Kvalitetsbevidst og har ordenssans
• Stor erfaring med MS Office pakken.
• Jeg er passioneret og dedikeret og går til enhver opgave med stor præcision
• Jeg sætter en ære i at gøre mig umage for altid at levere den højeste kvalitet og service
• Jeg er god til at sætte dig ind i kundens situation og du forstår kundens behov.
Jeg kan arbejde sammen med alle slags mennesker, forstå forretningsmæssige behov og afspejle disse. Evne til at kunne arbejde sammen med leverandører om at finde de rigtige løsninger. Jeg har har gode kommunikationsegenskaber i forhold til både interne og eksterne interessenter.
Erfaringer:

Mit CV Resume er som følger:
Jeg kan bidrage med mange års erfaring inden for projektledelse og økonomistyring. Jeg har en baggrund som Datalog fra Københavns Universitet samt en HH i Regnskabs- og driftsøkonomi og på denne baggrund har jeg en stor rygsæk med erfaring og viden, som jeg gerne vil bidrage med.
Jeg har 20 års erfaring som henholdsvis testmanager, projektleder, koordinator og leder inden for Danske Bank koncernen. De seneste 6 år har jeg været ansat som teknisk servicemedarbejder i Ølstykkehallerne, hvor jeg har bidraget med indkøb af diverse materialer til rengøring og renovering af hallerne. Da min kontrakt udløb efter 6 års ansættelse hos Egedal Kommune er jeg nu løst ansat som vikar hos Randstad samt IT-tovholder i SE Vestegnen og er nu interesseret i et længerevarende fast job.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].