Jeg søger stilling som akademisk medarbejder, hr-medarbejder eller konsulent i Århus eller Midtjylland

Jeg brænder for at få noget fra hånden – stort som småt – og samtidig se, hvordan min hjælp og in...
Jeg brænder for at få noget fra hånden – stort som småt – og samtidig se, hvordan min hjælp og indsats gør en forskel for andre. At understøtte og udvikle mennesker, projekter og organisationer, så der skabes ny viden og nye muligheder, er dét jeg finder mest givende, og håber at kunne arbejde med professionelt.

Som uddannet antropolog er jeg trænet i at undersøge, afklare og skabe indsigt i felters potentialer og udfordringer, og jeg har fra mine feltarbejder undervejs i studietiden en god ballast og erfaring med projektopbygning, projektudvikling, datahåndtering samt netværk og dialog med diverse aktører både internt og eksternt.

Som person er jeg handlekraftig, imødekommende og menneskekender med et skarpt blik og respekt for den enkelte. En arbejdsdag med forskelligartede opgaver og behov for løbende relationsarbejde er et sted, jeg trives og blomstrer. Med en klar kommunikation, et stort overblik og en god arbejdsmoral kan jeg tilbyde jer en medarbejder, der ser mulighederne og målet fremfor begrænsningerne.
Erfaringer:

At kunne samarbejde og tage ansvar for opgaveløsning er afgørende for at være en god og konstruktiv teamplayer og kollega. Disse egenskaber har jeg gennem de sidste 15 år opøvet i mit virke som spejderleder og gruppeleder hos KFUM-Spejderne Skjoldhøj, i min praktik hos Frivilligcenter Aarhus, som instruktor og Ung-til-Ung'er samt som pædagogmedhjælper for infantile autister i mit sabatår mellem gymnasiet og universitetet. I mit nuværende job som projektkoordinator er koordination, overblik og formidling centrale kompetencer, som jeg er klar på at sætte i værk hos jer, så vi kan nå det fælles mål.
I tidligere funktioner har jeg altid måtte arbejde struktureret, effektivt og fleksibelt for at opnå de ønskede resultater. Jeg går gerne til hånde og tager en tørn for fællesskabets skyld, og jeg har med stor succes både som spejderleder, pædagogmedhjælper og ikke mindst praktikant indgået i teams, der var afhængige af, at hver enkelt løftede deres selvstændige opgave(r) med respekt og tillid.

Koordinering, respekt og kommunikation er nogle af mine kernekompetencer, der sammen med min akademiske, generelle og personlige profil gør mig til en handlekraft, imødekommende og loyal medarbejder, der ønsker at bidrage og skabe resultater hos netop jer!

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].