Jeg søger stilling som marketingmedarbejder, sælger eller konsulent i Storkøbenhavn, Nordsjælland eller København

Jeg elsker at kommunikere med andre mennesker, yde god service og hjælpe andre.<br /><br />I hele...
Jeg elsker at kommunikere med andre mennesker, yde god service og hjælpe andre.

I hele mit arbejdsliv har jeg dannet relationer, udviklet muligheder, tænkt tanker og fundet på nye idéer og skabt resultater der hvor jeg har været.

Jeg er en kreativ og idérig ildsjæl – motiveret og engageret, og besidder et strategisk mindset og en hands-on tilgang til opgaver.

Som person er jeg både intuitiv, empatisk, logisk ræsonnerende og velovervejet. Jeg er åben og kommunikerende og anvender i meget høj grad coaching baseret, situationsbestemt- og værdibestemt ledelse eller salgsteknikker i min kommunikation.
Jeg arbejder intensivt med motivation, udvikling, målstyring og trivsel.
Med en stor personlig gennemslagskraft har jeg let ved at træffe og gennemføre beslutninger. Jeg besidder dyb personlig afklaring, en stærk integritet, udpræget humoristisk sans- og en skarp kant, hvor det er påkrævet.
Erfaringer:

Jeg har erfaring fra både operationelt, taktisk og strategisk niveau. Jeg ser og udvikler muligheder og skaber resultater – selvstændigt, sammen med og gennem andre – og det er lige præcis dét jeg brænder for; nemlig at optimere samspillet mellem mennesker, processer, yde en stor indsats og en god service man husker, for at skabe resultater...og i virkeligheden er denne opgave for mig langt vigtigere, end titel og organisatorisk placering.

Jeg er lige nu fritstillet til andet arbejde under min opsigelsesperiode fra mit nuværende arbejde grundet stagnering i markedet samt massive omstruktureringer i virksomheden, desværre.
(Eventuel reference kan hentes hos ”Hospitality-Partner”)
Dog ser jeg meget frem til nye spændende og lærerige udfordringer! Fritstillingen udløber 30.november – men tager gerne arbejde inden!

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].