Sonografer, jordemoder/sygeplejerske, søges til 2 faste stillinger i Ultralydsskanning af Gravide på Herlev Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev



Vi søger 2 certificerede sonografer, eller en dygtig jordemoder eller sygeplejerske med obstetrisk erfaring med lyst til at blive uddannet sonograf. Arbejdstiden er på 28-37 timer med ansættelse fra 1. juni 2023 eller efter aftale.

Der er tale om kombinationsstillinger, hvor du afhængig af dine interesser og kompetencer indgår i en anden funktion udover sonograf-funktionen. Du arbejder primært i Ultralydsskanning af Gravide, og har også vagter i et af Afdelingen for Kvindesygdomme, Graviditet og Fødslers øvrige afsnit.

Du har lyst til at være med til at skabe sammenhæng i patientforløbene for de gravide og deres partner på tværs af vores afsnit fx fødegang, gravidmodtagelse, svangregang eller barselsafsnit i kombination med vores afsnit for Ultralydsskanning af Gravide. Dine præferencer må meget gerne fremgå din ansøgning. Der vil selvfølgelig være introduktion og oplæring til begge funktioner.

Om stillingen

Arbejdet, som sonograf, består primært af screeningsundersøgelser; 1. trimesterskanning med sandsynlighedsberegning og 2. trimesterskanning. Herudover varetager sonografen tilvækstskanning og flowmåling, terminsskanning samt cervixskanning. Sonografen assisterer ved moderkagebiopsi og fostervandsprøve. Sonografen har ansvar for at vurderer mængden af væv, der sendes til genetisk undersøgelse.

I forbindelse med skanningerne er der en stor informations- og rådgivningsopgave. Vi har fokus på en positiv dialog med den gravide og partner, således at de kan føle sig trygge og godt behandlet. Da ultralydsskanningen potentielt kan have store menneskelige konsekvenser, vægter vi den menneskelige kontakt samt nærvær i forhold til den gravide/parret meget højt.

Oplæring og supervision er en del af arbejdet som sonograf, og du vil skulle varetage oplæring af kursister og nye kollegaer, der uddannes indenfor specialet. Vi har i varierende grad studerende i afsnittet, som en del af deres uddannelsesforløb.

Vi tilbyder oplæring, hvis du ikke er uddannet sonograf, hvor oplæringen dels foregår med forløb på CAMES og dels praktisk oplæring ved erfaren sonograf. Oplæring er en intensiv proces ud fra mesterlæreprincipper med supervision og træning.

Din profil

  • Autorisation, som jordemoder eller sygeplejerske
  • Uddannet obstetrisk sonograf eller jordemoder/sygeplejerske med erfaring fra en føtalmedicinsk afdeling eller ultralydsklinik vil blive foretrukket
  • Mere end 3 års klinisk erfaring, gerne fra gynækologisk-obstetrisk eller neonatal afdeling
  • Kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for egne undersøgelser
  • Kan indgå i et kollegialt fællesskab med åbne døre og hjælpsomhed
  • Er empatisk og har evne at skabe en god og tillidsfuld dialog med den gravide/parret
  • Kan arbejde koncentreret, systematisk og detaljeret med sans for det visuelle medie, have teknisk flair og rum-retningsevne.


Om afsnittet

Vi har en spændende og dynamisk arbejdsplads med et tæt tværfagligt samarbejde og en meget engageret personalegruppe. Vi brænder for vores speciale og er gode til at håndtere de vanskelige situationer og etiske dilemmaer, vi ofte sættes i. Vi har dagligt faglige konference med case-gennemgang eller undervisning. Kollegial feedback, samarbejde, faglige diskussioner og supervision er medvirkende til at opretholde et højt fagligt niveau og et godt arbejdsmiljø. Vi udfører årligt omkring 22.000 ultralydsskanninger.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 28-37 timer om ugen.

Arbejdstiden i Ultralydsskanning af Gravide er primært dagvagter på hverdage og 1-2 aftenvagter om ugen. For at komme i betragtning til en af stillingerne er det en fordel med erfaring fra en føtalmedicinsk afdeling eller ultralydsklinik. Da der er tale om en kombinationsstilling, skal du være indstillet på at arbejde på andre tidspunkter end i dag tid mandag til fredag.

Stillingen er til besættelse fra den 1. juni eller efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansættelsesprocedure

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Karina Blom
Vicechefjordemoder og leder af Ultralydsskanning af Gravide og Jordemoderkonsultationerne
Telefon: 38 68 91 31

eller

Helle Zingenberg
Overlæge, fagligt ansvarlig og leder af Ultralydsskanning af Gravide
Telefon: 38 68 96 41.

Ansøgning, CV samt andre relevante bilag sendes elektronisk via linket.

Der forventes afholdelse af ansættelsessamtaler i uge 21 på Herlev hospital, Borgmester Ib Juuls Vej 9, 2730 Herlev.

Ansøgningsfrist: søndag den 14. maj 2023
Ansættelsessamtaler: forventet onsdag den 24. maj 2023

Ansættelse: 1. juni 2023 eller efter aftale.

Timer: 28-37 timer.

Du kan læse mere om fødeområdet på vores hjemmeside eller du kan følge fødeområdets instagramprofil

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jordemoder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jordemoder
  • Herlev
  • Fredag den 26. maj 2023

Lignende jobs

  • Jordemoder i Storkøbenhavn

    Vi søger én til to jordemødre i et sommervikariat til at supplere teamet omkring jordemoderkonsultationerne over sommeren.Jordemoderkonsultationerne hjælper med at skabe sunde gravide og kommen..
    • Jordemoder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Jordemoder i København N

    Juliane Marie CentretEr du sonograf og har du lyst til at være en del af et højt specialiseret føtalmedicinsk miljø – så er denne stilling noget for dig. Vi søger lige nu en sonograf 25-37 t/u .
    • Jordemoder
    • København N
    Få mere info
  • Jordemoder i København N

    Juliane Marie CentretHar du lyst til at arbejde på et fødested med masser af faglige muligheder og høj grad af kollegial sammenhængskraft, så har du chancen nu!Hos os vil du opleve en fagli..
    • Jordemoder
    • København N
    Få mere info
  • Jordemoder i Storkøbenhavn

    Få mulighed for at arbejde inden for en bred vifte af det jordemoderfaglige felt.Bliv en del af et mindre team af jordemødre, som arbejder tæt sammen på vores Graviditetsafsnit for indlagte gra..
    • Jordemoder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jordemødre i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte jordemoder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jordemødre.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jordemødre over tid

Dato Alle jobs som jordemødre
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0