Udbudsjurist til Nordværk

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Er du dygtig til udbud og indkøb og synes du at det er spændende at sætte det ind i en bæredygtig kontekst med øje for den grønne dagsorden? Nordværk I/S søger endnu en udbudsjurist til at understøtte vores organisation på indkøbs- og udbudsområdet samt videreudvikle tværgående kontraktstyring.

Om jobbet

Du bliver nærmeste kollega til vores nuværende udbudsjurist, som løber stærkt grundet den spændende udvikling Nordværk er i gang med. Stillingen giver dig mulighed for målrettet at arbejde med at optimere og strukturere vores indkøbs- og udbudsprocedurer samt sikre et godt leverandørsamarbejde. Din kontaktflade vil strække sig på tværs af alle driftsenheder, og du skal derfor være skarp til at etablere relationer og opnå forståelse for de enkelte forretningsområder. Du bliver en synlig og tilgængelig sparringspartner for medarbejdere på alle niveauer i organisationen.

Dine opgaver bliver bl.a.

Dine arbejdsopgaver vil blive fastlagt ud fra dine kompetencer, og hvordan det passer med opgaver i organisationen. Som udgangspunkt vil de omfatte:

  • Gennemførelse af EU-udbud samt tilbudsindhentninger af varer og tjenesteydelser
  • Gennemførelse af miniudbud og/eller direkte tildelinger på SKI aftaler – f.eks. IT-området
  • Rådgivningsbistand til afdelinger og institutioner vedr. udbud og indkøb
  • medvirke til at udvikle og optimere processer og workflows, som vedrører indkøb
  • samarbejde med leverandører på igangværende kontrakter – også når der er udfordringer.

Vi er på udkig efter en kollega, der bl.a.

  • har lyst til at arbejde med alle de opgaver, som offentligt udbud og indkøb indeholder og har en praktisk tilgang til opgaven
  • har øje for effektiviseringer og optimering
  • er målrettet og struktureret i sit arbejde
  • har analytisk sans, stort overblik og er nytænkende
  • er god til at kommunikere – både mundtligt og på skrift.

Derudover forventer vi, du kan arbejde selvstændigt og drive projekter med forskellige deltagere – selvfølgelig med god sparring fra kollegaer.

Om dig

Du er understøttende i din tilgang til udbuds- og indkøbsområdet og udviser fleksibilitet og rummelighed i mødet med organisationen. Du skaber naturligt relationer til både eksterne leverandører, såvel som interne interessenter på tværs af organisationen og på alle niveauer.
Du tager initiativ, er udviklingsorienteret, drives af fremdrift og afslutter dine opgaver. Du stiller naturligt spørgsmål, der udfordrer den nuværende tilstand på udbuds- og indkøbsområdet. Du kan være uddannet cand.merc.jur, cand.jur eller have en baggrund indenfor udbuds- og indkøbsområdet.

Vi kan tilbyde

Hos os vil du få et spændende job i en nyligt fusioneret virksomhed, der både byder på faglige udfordringer og mulighed for personlig udvikling. Du vil få stor indflydelse på egne opgaver, da der er tale om en nyoprettet stilling i på udbud- og indkøbsområdet. I Nordværk sætter vi faglighed og det sociale fællesskab højt. Vi tror på, at begge elementer skaber de bedste resultater – og ikke mindst trivsel i hverdagen. Vi har fokus på at skabe en sund balance mellem arbejds- og privatliv for at sikre en bæredygtig hverdag. Vores arbejdsdag er fleksibel og du får også mulighed for hjemmearbejde. Vi arbejder i et uformelt miljø med fokus på at spille hinanden gode.

Ansættelsesforhold

Tiltrædelse 1. august 2023.

Stillingen er på 37 timer ugentligt og der gives løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst.

Nordværk I/S har hovedkontor i Aalborg, hvor du vil få din primære arbejdsplads, dog skal du forvente arbejdsdage i Hjørring.

Samtaler forventes afholdt 2. juni og 8. juni 2023.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte udbudsjurist Lone Nørgaard Andersen tlf. 25 82 11 11 eller afdelingsleder Jane Gram tlf. 23 44 76 06

Nordværk I/S
Nordværk er førende inden for affaldshåndtering og ressourceudnyttelse. I et stærkt fællesskab bidrager vi til den grønne omstilling med fokus på klima og miljø, til gavn for ejerkommuner, borgere og virksomheder. Med blik for ejerkommunernes behov er vores kerneopgave at løse de overdragede opgaver effektivt, innovativt og gennemsigtigt med visionen for øje. Vi leverer tryghed og sikkerhed i opgaveløsningen, med stærk fokus på den økonomiske, den miljømæssige og den sociale bundlinje. Vi prioriterer og deltager aktivt i lokale løsninger og skaber resultater med blik for hele Nordjylland – og den øvrige omverden.

Nordværk vil være hele Nordjyllands foretrukne samarbejdspartner indenfor innovative, miljørigtige og effektive løsninger på affalds- og energiområdet. I partnerskaber med virksomheder og vidensinstitutioner vil vi bidrage med nye løsninger til gavn for miljø og klima. Med et stærkt fokus på vores fælles fremtid vil vi være klimaneutrale og pionerer i den grønne omstilling.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Aalborg Øst
  • Lørdag den 20. maj 2023

Lignende jobs

  • Jurist i Hele Danmark

    Jurist søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Jurist
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Jurist i Aalborg

    Har du mod på at arbejde med ledelse, og vil du være en del af ledelsesteamet i et stærkt, juridisk fagligt miljø, hvor du får mulighed for at arbejde med kvalitet, strategi, personaleudvikling og .
    • Jurist
    • Aalborg
    Få mere info
  • Jurist i Aalborg Øst

    Vil du være med til at sikre, at trafikanterne kommer nemt og sikkert frem – også om vinteren? Har du erfaring med implementering og drift af kontrakter? Så er du måske vores nye kollega! Hos V..
    • Jurist
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Jurist i Aalborg

    Jurist søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Jurist
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1