Ambitiøs jurist til Kvalitetsafdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Brænder du for at bruge dine juridiske kompetencer til at levere værdiskabende kommercielle løsninger i Nordens mest innovative forsikringskoncern? Så er du måske vores nye kollega!

Netop nu leder vi efter en dygtig jurist, der har lyst til at indgå i et fagligt fællesskab og yde en god service til vores kunder.

Om Tryg | Tag ansvaret

Hos Tryg tager vi ansvar for trygheden. Både for vores 7.500 kolleger, mange millioner kunder og samfundet. Vi ønsker at skabe tillid og udvikling på jobbet og i de miljøer og fællesskaber, vi er en aktiv del af. Det gør vi med vores løsninger, ledelsesprincipper og indsats for diversitet på arbejdspladsen – og med Tryg-koncernens engagement i væsentlige tryghedsskabende tiltag. Tryghed skaber nemlig ikke sig selv. Du er med til at skabe den, når du tager ansvaret og investerer dig selv og din karriere i Tryg.

Om jobbet | Kvalitetskonsulent | Et spændende job med stort ansvar

Som Kvalitetskonsulent bliver du en del af Trygs koncernjuridiske afdeling. Kvalitetsafdelingen er den klageansvarlige afdeling for hele Tryg-koncernen, og vi behandler alle typer af klager fra vores kunder, herunder klager til Ankenævnet for Forsikring.

Du vil indgå i et fællesskab med 10 fagligt dygtige kolleger, hvor vi har faglig sparring og vidensdeling som en høj prioritet.

Stillingen vil give dig værdifuld viden og indsigt i, hvad vi kan gøre bedre for vores kunder, og du vil komme helt ind i maskinrummet i forbindelse med at tilpasse vores forretningsgange og processer til den seneste praksis på området. Du vil samtidig kunne sætte et stort aftryk på vores forsikringsbetingelser og øvrige materiale ved udviklingen af nye produkter.

Om dig | faglige og personlige kompetencer

For at blive en succes i rollen har du en juridisk baggrund og et indgående kendskab til ankenævnspraksis og besvarelse af klager til Ankenævnet for Forsikring. Vi forestiller os, at du har nogle års relevant forsikringserfaring.

Du har en ualmindelig god forretningsforståelse og finder det naturligt at tage udgangspunkt i forretningens mål og udfordringer samt sikre pragmatiske og juridisk gode løsninger, der ligger inden for rammerne af gældende praksis. Du er analytisk og kommer med gode formidlingsevner skriftligt og mundtligt, og du er optaget af at levere kvalitet i alle leverancer.

Du evner at arbejde selvstændigt med opgaverne og finder det givende at indgå i et tæt fagligt fællesskab med kolleger i hele organisationen.

Jobbet kræver, at du evner at holde fokus og prioritere samtidig med, at du har mange bolde i luften. Vi tænker, at du som vores nye kollega er nysgerrig, åben, tillidsfuld samt har et godt humør. Samtidig er du initiativrig og motiveret for at skabe de forandringer der skal til for at gøre det enklere at være tryg.

Om os | Bliv en del af teamet

Du bliver en del af et forsikringsfagligt stærkt team med ansvar for at løse forsikringsretlige opgaver, hvor ansvaret for Trygs klagehåndtering er en vigtig del heraf. Vi har højt til loftet og frihed under ansvar og en dagligdag præget af åbenhed, godt humør og en uformel omgangstone. Vi leverer værdiskabende juridiske løsninger på et højt fagligt niveau og har en proaktiv og konstruktiv tilgang til vores opgaver.

Vi er et team med forskellige kompetencer og opgaver, vi har derfor fokus på sparring, kompetenceudvikling samt et godt arbejdsmiljø. Vi er her for at skabe resultater sammen med forretningen, og det gør vi bedst i fællesskab. Vores forskelligheder er vores styrke, og derfor finder du altid en hjælpende hånd i teamet og i Tryg generelt. Vi ønsker at se hinanden lykkes, så vi fejrer succeserne sammen.

Søg allerede i dag | Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til rollen, er du velkommen til at kontakte Kvalitetschef Berit Torm på telefon +45 25 26 55 18.

Ansøgningsfrist: 20. april

Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale og afslutter rekrutteringen, når den rette kandidat er fundet. Send derfor gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Jurist i Herlev

    Er du en erfaren jurist med speciale inden for ansættelsesret? Vi søger en dynamisk og forretningsorienteret konsulent til vores HR Legal team på vores hovedkontor i HerlevVelkommen i et fagligt st..
    • Jurist
    • Herlev
    Få mere info
  • Jurist i København

    Would you like to play a vital role in one of Denmark’s largest IT companies as our new Legal Counsel/Contract Manager? And do you want to get hands-on experience with IT contracts, GDPR, NIS 2 and..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i Brøndby

    Er du en erfaren advokat eller jurist med en stærk kommerciel forståelse? Vil du være en central figur i at sikre lønsomhed i vores kontrakter gennem din solide viden og juridiske kompetencer? Vil .
    • Jurist
    • Brøndby
    Få mere info
  • Jurist i Hvidovre

    Join us to uncomplicate the world on the international stage of logistics.With a strong entrepreneurial and human-centered culture, there is a world of growth and possibilities awaiting the right..
    • Jurist
    • Hvidovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 6
31. marts 2024 6
30. marts 2024 6
29. marts 2024 6
28. marts 2024 6