Erfaren fuldmægtig eller 1. års advokat til Fast Ejendom & Entreprise (Hellerup)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Brænder du for køb, salg og finansiering af erhvervsejendomme, kontraktudarbejdelse og -forhandling, ejendomsudvikling, erhvervslejeret og voldgiftsnævnstvister? Dette er blot nogle af de områder, vi beskæftiger os med i Hortens afdeling for Fast Ejendom & Entreprise. Vores klienter er danske og udenlandske ejendomsinvestorer, fonde, developere og pensionsselskaber, boligorganisationer, kommuner og andre offentlige myndigheder og institutioner.

Vi søger lige nu en 2.-3. års fuldmægtig eller 1. års advokat med erfaring inden for fast ejendom, der kan supplere vores team af skarpe jurister med en stærk faglighed, stort gåpåmod og en vindende personlighed, som både kunder og kolleger kan få gavn af.

STEJL LÆRINGSKURVE OG FOKUS PÅ DIN UDVIKLING
Du indgår i et erfarent team og får en udfordrende hverdag, hvor din læring vil være integreret i dit daglige arbejde og gøre dig fortrolig med den forretningsmæssige side af rådgiverrollen. Dine konkrete arbejdsopgaver vil eksempelvis være:

  • Udarbejde, forhandle og rådgive om erhvervslejekontrakter, transaktionsdokumenter (købsaftaler, aktieoverdragelsesaftaler, rammeaftaler), deklarationer, ejeraftaler, projektudviklingsaftaler, deklarationer samt entreprise- og rådgivningskontrakter
  • Rådgivning om og forberedelse af hovedforhandlinger inkl. forligsforhandling i erhvervslejeretlige og entrepriseretlige tvister
  • Rådgivning om lovgivning inden for transaktioner, projektudvikling, tinglysningsret, erhvervsret, erhvervslejeret og entrepriseret, herunder til udenlandske klienter
  • Development- og udviklingsprojekter
  • Gennemføre due diligence-processer, rådgivning om almenboligforhold
  • Forstå og kunne yde rådgivning om særligt de lejeretlige gråzoner som fx sale and lease back aftaler, forpagtningsaftaler, areallejekontrakter mv.


I vores team vil du kunne vokse både fagligt og personligt. Du vil få gode karrieremuligheder og et stort ansvar og selvstændighed i hverdagen. Gennem den løbende sparring i teamet, de daglige arbejdsopgaver og via vores interne kursusakademi, har vi fokus på din faglige og personlige udvikling, som vi løbende drøfter med dig i en åben og ærlig dialog.

Vi er ambitiøse og lægger vægt på høj faglighed, men har samtidig en uhøjtidelig og respektfuld omgangstone, hvor samarbejde og videndeling er i fokus.

HVEM ER DU?
Det stiller selvfølgelig også krav til dig om, at du selvstændigt tager ansvar for din udvikling fagligt såvel som personligt. Høj faglighed kombineret med en innovativ, fleksibel og løsningsorienteret tilgang til arbejdsopgaverne gør, at du hurtigt bliver god til at rådgive vores kunder, som har brug for, at vi kan skære ind til kernen i de juridiske spørgsmål.

Derudover håber vi at du:
- Trives med ansvar og selvstændighed ift. dine egne opgaver, men da vi ofte arbejder i teams i afdelingerne, på tværs af huset og med klienterne, er det også vigtigt, at du bidrager positivt i samarbejde med andre.
- Har erfaring med komplicerede juridiske problemstillinger inden for fast ejendom, og du har leveret arbejde af høj kvalitet både på studiet og i dine tidligere job.
- Er fleksibel i forhold til arbejdstid, når arbejdet kræver det, ligesom vi er fleksible, når det er nødvendigt for dig.
- Har gode engelskkundskaber, da klientkontakt er en del af din hverdag – både i Danmark og på internationalt niveau.

EN PROFESSIONEL ARBEJDSPLADS MED PLADS TIL DET SOCIALE
I Horten går vi efter at have et professionelt arbejdsmiljø, men vi sætter samtidig også en ære i at have et godt sammenhold på tværs af stillinger, afdelinger og lokationer, der har høj prioritet og understøttes af både faglige og sociale arrangementer.

Hortens kultur giver plads til forskellighed og vores ligefremme og respektfulde omgangstone, samt vores prioritering af, at det skal være sjovt at gå på arbejde, er unik i branchen, og noget vi sætter en ære i at værne om. Du skal derfor kunne se en værdi i dette og have lyst til at bidrage hertil.

ANSØGNING
S

Vi opfordrer alle uanset køn, alder, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

OM HORTEN
Verden er i forandring, så lovgivningen skal følge trop. Som strategisk-juridiske rådgivere er vi derfor nødt til at være nysgerrige og undersøge mulighederne uden altid at vide, præcis hvor vi ender. Af den grund har vi, en advokatvirksomhed med over 350 specialister og 65 års erfaring, brug for dig: Til at gå nye risici, udfordringer og muligheder i møde sammen med vores kunder. Du bliver en del af et team af juridiske rådgivere, der klæder førende organisationer på til at kunne agere og reagere inden for områder som bank og finansiering, fast ejendom, grøn energi, teknologi, IP og M&A, så de kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag – og nogle gange endda tage modige valg. Når verden ændrer sig, gør juraen også.
Horten – Find a way.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Jurist i Herlev

    Er du en erfaren jurist med speciale inden for ansættelsesret? Vi søger en dynamisk og forretningsorienteret konsulent til vores HR Legal team på vores hovedkontor i HerlevVelkommen i et fagligt st..
    • Jurist
    • Herlev
    Få mere info
  • Jurist i København

    Would you like to play a vital role in one of Denmark’s largest IT companies as our new Legal Counsel/Contract Manager? And do you want to get hands-on experience with IT contracts, GDPR, NIS 2 and..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i Brøndby

    Er du en erfaren advokat eller jurist med en stærk kommerciel forståelse? Vil du være en central figur i at sikre lønsomhed i vores kontrakter gennem din solide viden og juridiske kompetencer? Vil .
    • Jurist
    • Brøndby
    Få mere info
  • Jurist i Hvidovre

    Join us to uncomplicate the world on the international stage of logistics.With a strong entrepreneurial and human-centered culture, there is a world of growth and possibilities awaiting the right..
    • Jurist
    • Hvidovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4