Frømandskorpset søger engageret militær juridisk rådgiver til reserven

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Sjælland

Kunne du tænke dig at yde militær juridisk rådgivning til en af Forsvarets specialenheder? Så har du nu muligheden for at blive en del af Frømandskorpsets juridiske hold.

Om os

Frømandskorpset er Danmarks maritime specialoperationsstyrke, med hjemsted i Kongsøre skov, lige ned til Isefjorden. Vi har et unikt fællesskab, kendetegnet af stærk faglig dedikation, loyalitet og åbenhed. Dette er afsæt for et godt, fleksibelt og effektivt samarbejde, både internt i korpset og med vores mange eksterne samarbejdspartnere, herunder eget og andre nationers forsvar, politi og en række civile aktører.

Det maritime element er vores styrke, men vi færdes også hjemmevant på land og i luften. Vores opgaver spænder bredt over offensive, stabiliserende og forebyggende missioner, i internationalt såvel som i nationalt regi. Vores stolthed ligger i at gennemføre specialoperationer på højeste niveau og i alle elementer – til gavn for Danmark.

Frømandskorpset er en selvstændig myndighed, som er underlagt Specialoperationskommandoen.

Om stillingen

Som militær juridisk rådgiver (MJUR) ved Frømandskorpsets reserve, kommer du til at arbejde tæt sammen med chefen for Frømandskorpset, Frømandskorpsets stab og Frømandskorpsets medarbejdere og bliver herigennem en essentiel rådgiver.

Det forventes, at du som militærjuridisk rådgiver kan:

• Rådgive og vejlede chefen for Frømandskorpset og underlagte enheder i folkeret herunder særligt humanitær folkeret, menneskerettigheder og øvrige forpligtigelser vedrørende såvel planlagte som forestående indsættelser, militære operationer og andre aktiviteter under Forsvarets internationale operative virke.
• Deltage i arbejdet vedrørende opstilling og klargøring af en Special Operations Maritime Task Group (SOMTG), hvor du på sigt skal kunne udsendes i funktionen med SOMTG i henhold til et aktuelt beredskab.
• Deltage i udarbejdelse af operationsplaner og vurdere mulige juridiske aspekter og konsekvenser af operationers gennemførelse i relation til den humanitære folkeret og andre internationale forpligtigelser.
• Deltage i planlægning, forberedelse og gennemførelse af militær øvelsesvirksomhed og i denne forbindelse vurdere mulige juridiske aspekter og konsekvenser af operationers gennemførelse i relation til den humanitære folkeret og andre internationale forpligtigelser.
• Bidrage til at skabe de fornødne forudsætninger for gennemførelse af militære operationer, øvelsesvirksomhed, kapacitetsopbygning og andre lignende aktiviteter, blandt andet ved at tilsikre det fornødne aftalegrundlag for aktiviteternes gennemførelse.
• Gennemføre undervisning af FKP medarbejdere i den humanitære folkeret og andre internationale forpligtigelser.
• Gennemføre rådgivning af FKP stab i forbindelse med opgaver af juridisk art i relation til offentlig ret, herunder forvaltningsret, ansættelses- og arbejdsret, militær straffe- og retsplejelov, forsikringsforhold, erstatningssager m.v., samt i relation til visse privatretlige spørgsmål.

Der kan forekomme rejse- og øvelsesaktivitet i både ind- og udland.

Vi tilbyder at du kan blive efteruddannet i blandt andet:

• International humanitarian law for millitary personnel.
• NATO legal advisor Course.
• Special course on law of armed conflict.

Samt at du kan blive en del af et dedikeret ledelsesteam, med en spændende og anderledes hverdag, hvor dine kompetencer bliver bragt i spil med en direkte effekt på Frømandskorpsets virke i ind- og udlandet.

Om dig

Det er et krav, at du har en juridisk embedseksamen (uddannet cand. jur.), har gode skriftlige og mundtlige kommunikations- og formidlingsevner på dansk og behersker engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale.

Du er en erfaren jurist der:

• Kan arbejde selvstændigt, loyalt og vedholdendt med pålagte opgaver samt udvise fleksibilitet og gode forhandlings-, formidlings- og samarbejdsevner.
• Med analytiske egenskaber, viden og færdigheder kan bidrage til udviklingen på det militær juridiske område ved Frømandskorpset.

Vi forstiller os, at du trives med en respektfuld, uformel omgangstone. Vores medarbejdere vokser ved videndeling og anerkendende feedback, og vi forestiller os, at du gør det samme.

Det er et krav, at du kan bestå Forsvarets Fysiske Basiskrav.

Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Det vil være en fordel, hvis du har tidligere erfaring fra Forsvaret, som giver dig indsigt i Forsvarets organisation og forståelse for militære operationer.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes på en kontrakt med rådighedspligt i en 4-årig periode. I kontraktperioden forpligter du dig til at stå til rådighed som militær juridisk rådgiver i op til 12 uger - fordelt på mindst 2 kalenderår, heraf indtil 4 ugers militær grunduddannelse.

Du ansættes og aflønnes efter den gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i staten. Derudover omfattes du af aftale mellem Danmarks Jurist- og Økonomforbund og Forsvarsministeriet om særlige vilkår for militære juridiske rådgivere inden for Forsvarsministeriets område.

For stillingen ydes et fast månedligt, ikke pensionsgivende rådighedsvederlag, som pt. er på 1.374,37 kr.

Øvrig løn fastsættes efter anciennitet og aflønnes pr. indkommanderingsdag.

Til stillingen hører også en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

I forbindelse med særlige aktiviteter såsom udsendelse, øvelser og vagt ydes tillæg efter gældende regler.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignede operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og
tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte orlogskaptajn Thomas Letholm på telefon +45 7285 6604.

Har du spørgsmål til de øvrige løn og ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Birgit Jepsen på telefon 7281 9183.

Ansøgningsfristen er den 26. marts 2023. Der vil løbende blive afholdt samtaler med kvalificerede ansøgere.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Sjælland.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Nykøbing Sjælland
  • Søndag den 26. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Nykøbing Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Nykøbing Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0