Compliance Manager til Fleggaard Leasing A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Padborg

Motiveres du af en hverdag fyldt med spændende og udfordrende juridiske problemstillinger i en virksomhed, hvor compliance er i fokus og dagene sjældent er ens, så er denne stilling lige noget for dig!

Vi tilbyder
Vi leder efter en struktureret og dynamisk Compliance Manager til at drive vores compliance indsats i vores fire forretningsben: Fleggaard Leasing, Fleggaard Auto, Forza Leasing og Focus Flex Leasing. Tilsammen er vi ét af Danmarks største privatejede og uafhængige leasingselskaber, og som finansiel virksomhed er vi underlagt en række forskellige love og tilsyn, som du skal være med til at sikre, at vi lever op til. Hos Fleggaard Leasing har vi fokus på work-life balance samt det hele menneske. Vi dyrker det sociale fælleskab bl.a. gennem mange forskellige personale arrangementer. Derudover har vi en god kantine, gode personalerabatter og medarbejderfordele på tværs af koncernen.

Drømmer du om en hverdag med ansvar samt muligheden for at tage næste skridt i din karriere? Så kom og bliv en del af vores hurtig voksende forretning, hvor kun dine egne ambitioner sætter grænsen for din udvikling!

Om jobbet
Med reference til vores CFO bliver du ansvarlig for compliance afdelingen, som består af dig og én yderligere medarbejder. Da compliance generelt er et fokusområde hos os ligesom lovgivningen på området løbende ændres, forventes det, at afdelingen på kort sigt vil vokse yderligere. Du vil få en varieret arbejdsdag med mange forskellige juridiske problemstillinger, som du får muligheden for at sætte dit eget præg på. Din kontaktflade i organisationen bliver bred, både til resten af huset, men også på tværs af Fleggaard koncernen.

Dine ansvarsområder
Dit overordnede ansvarsområde bliver at videreudvikle vores interne forretningsgange med henblik på at sikre, at vi er compliant med alt relevant lovgivning. Det drejer sig bl.a. om lovgivning inden for registreringsafgift, hvidvask, persondata, forsikringsformidling, forbrugslån, m.m. Du vil i den forbindelse også være ansvarlig for udførelse af, samt opfølgning på, interne kontroller.

Udover compliance funktionen vil du ligeledes være ansvarlig for andre juridiske opgaver, så som kontraktudarbejdelse, opdatering af vilkår mm. Til dette vil du have tæt sparring med koncernens juridiske afdeling og vores eksterne advokat. Ligeledes vil du sammen med vores Digitaliserings- og forretningsudviklingsafdeling bidrage til at sikre vores IT systemer overholder vores politikker. Du vil desuden deltage i faglige netværk, hvor du får mulighed for at holde dig ajourført på branche relevant viden.

Om dig
Som person er du struktureret, kvalitetsbevidst og pligtopfyldende. Du forstår vigtigheden af regler og overholdelsen heraf. Du formår at bevare overblikket, samtidig med at du forstår detaljen. Du er proaktiv og kommer selv med forslag til forbedringer af politikker og forretningsgange. Du vægter faglighed og etik højt.

Din profil
Du har en relevant faglig videregående uddannelse, så som en cand.merc.jur. eller cand.jur. Andre uddannelsesmæssige baggrunde kombineret med relevant erfaring kan også komme i betragtning. Du formår ubesværet at sætte dig ind i nye juridiske områder, samt læse og forstå komplicerede lovtekster og kontrakter. Derudover har du stærke kommunikationsevner på dansk, hvor du formår at videreformidle kompleks lovgivning på en letforståelig måde. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra den finansielle og/eller leasingbranchen, men det er ikke et krav. Det vil desuden være et plus, hvis du har ledelsesmæssig erfaring.

Om Fleggaard Leasing
Du bliver en del af en stærk og innovativ forretningskultur, hvor du sammen med talentfulde og engagerede kolleger får mulighed for at sætte dagsordenen på markedet for leasing af køretøjer i Danmark. Fleggaard Leasing har de sidste år været på en større vækstrejse bl.a. gennem opkøb af flere selskaber så vi i dag er 125 medarbejdere. Leasingbranchen er kontinuerligt under forandring, så hverdagen er altid spændende og alsidig.

Yderligere oplysninger
Du vil have din daglige gang på vores kontor i Padborg, men der vil efter aftale være mulighed for hjemmearbejdsdage eller at benytte vores kontor i Vejle.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CFO Stig Vendelboe Jensen på +45 61184677 eller [email protected]

Vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, så snart vi har fundet det rigtige match. Så send os allerede i dag et par ord om dig selv - og hvorfor vi skal vælge dig ved at klikke på ”Søg stillingen” ude til højre.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Padborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Padborg
  • Onsdag den 26. juli 2023

Lignende jobs

  • Jurist i Sønderborg

    Do you want to work as a contract manager in a company that delivers communication solutions that help keep people and society safe?We are rapidly growing our global business and we are looking for..
    • Jurist
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Jurist i Sydjylland

    JOBBESKRIVELSE Ved Juridisk Institut vil en ph.d.-stilling i jura med tjenestested på Campus Esbjerg være ledig til besætte..
    • Jurist
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i Haderslev

    Er du nysgerrig? I Haderslev er vi i øjeblikket på udkig efter tre nye studentermedhjælpere, og her kommer du ind i billedet. Din mission? At guide virksomheder og borgere, så de får klare o..
    • Jurist
    • Haderslev
    Få mere info
  • Jurist i Sydjylland

    Børn og ungeenheden søger en juridiske stærk medarbejder, med særlig indsigt i arbejdet med udsatte børn og unge med behov for særlig støtte.Juridiske team består af to medarbejdere. Teamet danner .
    • Jurist
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Padborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Padborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0