[xxxxx] i Ribe søger jurist med interesse for bil- og transportområdet (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ribe

Kunne du tænke dig at arbejde i en politisk styret organisation, og være en del af den grønne omstilling på transportområdet? Kan du holde fokus på opgaven, og ønsker du at udvikle dig i en relativ ny organisation, hvor opgaveløsningen også foregår i tæt samarbejde med andre fagligheder? Så ser vi i Team Køretøjsteknik, gerne en ansøgning fra dig.

Færdselsstyrelsen
Færdselsstyrelsen er i rivende udvikling og siden 2016 har vi været placeret i Ribe som en del af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, men den 1. januar 2020 blev Færdselsstyrelsen en selvstændig styrelse under Trafik- og Boligministeriet. Vi er ca. 600 engagerede kollegaer, med forskellige fagligheder og opgaver. Den 1. oktober 2021 overtog vi en ny stor opgave på kørekortområdet, som har mere end tredoblet vores organisation. Har du lyst til at vide mere om Færdselsstyrelsens organisation, strategi og vision kan du læse herom på www.fstyr.dk.

Værdier som handlekraft, fællesskab, læring og meningsskabelse er centrale i vores arbejde, og vi ønsker en kultur, hvor du som medarbejder oplever indflydelse og plads til ambitioner.

Om stillingen
Du vil i denne stilling få opgaver, som rækker ud i transportområdets mange forskellige brancher, og også ud til EU og FN. Den politiske aftale om grøn omstilling på vejtransportområdet kommer gradvist til at fylde mere, og bliver derfor en central del af din opgaveportefølje. Du kommer derfor helt ind i maskinrummet på gennemførelsen af de dele af de politiske aftaler, der skal reducere trængslen på vejene og skabe forudsætningerne for den grønne omstilling af den tunge vejtransport.

Team Køretøjsteknik er et team på 10 medarbejdere, der til dagligt arbejder tæt sammen. I denne stilling som jurist, vil du blandt andet samarbejde med teamets ingeniører og køretøjstekniske specialister, hvor du sammen med andre jurister vil bidrage til løsninger af en lang række opgaver på det køretøjstekniske område. Du vil komme til at arbejde med både EU- og FN-regulering på det køretøjstekniske område, hvor du sammen med dine kollegaer vil træffe afgørelser, og besvare henvendelser fra borgere og virksomheder.

Du vil også komme til at arbejde med ministersager, med henblik på at understøtte Transportministeriets arbejde på transportområdet.

Team Køretøjsteknik er i en udvikling hvor teknik og jura samt formidlingen af disse skal gå op i en højere enhed. Nysgerrighed og åbenhed over for andre fagligheder, og gode samarbejds- og kommunikative evner er afgørende. Der er gode muligheder for at sætte dit præg på teamets arbejdsgange, og vi forventer, at du vil bidrage til den gode teamånd. Du vil få engagerede kolleger som tager ansvar, viser omsorg og hjælper hinanden. Selvom vi har en spændende, og til tider hektisk og udfordrende hverdag, prioriterer vi et godt og fleksibelt arbejdsmiljø, der også rummer plads til fritid og familieliv.

Vi forventer, at du:

  • er cand. jur., cand. merc. jur. eller har en anden relevant kandidatuddannelse
  • er god til at omsætte jura til et letforståeligt sprog, og finde konstruktive løsninger
  • har et godt blik for den politiske dagsorden, og gerne erfaring fra en politisk ledet organisation
  • kan lide tværfagligt samarbejde, og drives af at finde den rigtige løsning

Din succes i stillingen afhænger bl.a. af:

  • om du har interesse for det tekniske område
  • at du har en grundlæggende forståelse for software og IT-processer
  • din analytiske og nysgerrige tilgang til opgaverne, og at kunne navigere i komplekse problemstillinger
  • dine kommunikative evner, og evnen til at formidle svær teknisk tekst til almindeligt sprog
  • din lyst til at lytte og lære af dine kolleger, men også lysten til at tage ansvar for egen læring
  • din lyst til at indgå i det politiske arbejde med regler for køretøjer, både nationalt og internationalt


Løn og ansættelsesforhold
Der er tale om en fast stilling på 37 timer per uge. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst og er til besættelse snarest muligt.
Dit ansættelsessted vil være Færdselsstyrelsens hovedkontor i Ribe. Du vil som medarbejder i Færdselsstyrelsen opleve, at vi har en fleksibel tilgang til arbejdstid og sted. Det er derfor helt naturligt for os at gøre brug af hjemmearbejde, når dette kan forenes med opgaverne.

Yderligere information
Har du lyst til at høre mere om stillingen, så kontakt teamleder Stefan Baik Dyrberg på telefon 4187 5576 eller send en sms, så vender Stefan tilbage til dig hurtigst muligt.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via Færdselsstyrelsens ansøgningsportal på www.fstyr.dk senest den 11.06.2023.

Vi forventer at gennemføre samtaler i uge 24 og 25.

Der vil blive indhentet referencer og straffeattest som led i ansættelsesforløbet.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ribe.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Ribe
  • Søndag den 11. juni 2023

Lignende jobs

  • Jurist i Sønderborg

    Do you want to work as a contract manager in a company that delivers communication solutions that help keep people and society safe?We are rapidly growing our global business and we are looking for..
    • Jurist
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Jurist i Sydjylland

    JOBBESKRIVELSE Ved Juridisk Institut vil en ph.d.-stilling i jura med tjenestested på Campus Esbjerg være ledig til besætte..
    • Jurist
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i Haderslev

    Er du nysgerrig? I Haderslev er vi i øjeblikket på udkig efter tre nye studentermedhjælpere, og her kommer du ind i billedet. Din mission? At guide virksomheder og borgere, så de får klare o..
    • Jurist
    • Haderslev
    Få mere info
  • Jurist i Sydjylland

    Børn og ungeenheden søger en juridiske stærk medarbejder, med særlig indsigt i arbejdet med udsatte børn og unge med behov for særlig støtte.Juridiske team består af to medarbejdere. Teamet danner .
    • Jurist
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Ribe

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Ribe over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister over tid

Dato Alle jobs som jurister
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0